Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čaroděj Bubonik a jeho teta Tyranye provádějí kouzla ve městě Megalopolis (oficiální text distributora)

Recenze (12)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Dětinský animovaný seriál z Jetixu, kde jakýsi modrý pták a oranžový kocour musí v intervalu tuším 90 minut zničit kouzlo, které jejich majitelé uvrhli na město aby se tak dostali do jakési čarodějské smetánky či co... Na jedno zkouknutí zajímavé, ovšem sledovat 52 (ááárgh) dílů na jedno a to samé je myslím dost i na děti. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ta repetitivnost možná začne později prudit, ale vstával jsem na to i před školou. A jedna z prvních věcí, co jsem viděl na Fox Kids, jelikož Šváby jsem zastihnul už na Supermaxu. Jo, ten zelený čaroděj toho Bubonika a tetičku (??) nakonec vždy nějak začaroval na něco směšného, když to havran s kocourem překazili. A naši dva hrdinové se snad kamarádili s nějakým klukem, myslím. Dobrá nostalgie. Edit 09/13/21: Maggota v originále mluví etnický Čech (!!!) Vlasta Vrána. A seriál je navíc adaptací německé dětské fantasy (byť kanadsky ztřeštěnou), tak určité kvality se upřít nedají. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Och toto bola ozaj čarodejnícka kravina. Prečo som to vlastne sledoval, ani neviem, musel som sa riadne nudiť. Taktiež tie príbehy boli dosť dlhé, až príliš. Animovaná pohroma, ešteže onedlho vyšiel film Harry Potter, ten musel zachraňovať česť čarodejníckych snímkov v kinematografii. ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Rozhodně slušný seriál, který kupodivu ani neobdržel fatální český dabing. Samozřejmě největším plusem je postava nevrlého inspektora kouzel Maggota. Snad jen fakt, že rozřešení všech dílů je v podstatě shodné, výrazněji zamrzí. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

V dětství to byl jeden z mých nejoblíbenějších seriálů vůbec. Dodnes umírám touhou vlastnit všechny díly v češtině a proklínám se, že jsem si neprozřetelně tehdá nenahrál ani jediný díl. Už několik let se po něm sháním ale nemůžu ho najít, jako by se český dabing tohoto seriálu vypařil ze světa. Je to pro mě velká ztráta :-( Ode mě (už jenom z té nostalgie) navždy +++++ ()

mirak2 

všechny recenze uživatele

CSI pre deti :D akurat Grissom a jeho team su Mauricio a Jacob a vrahom je kuzlo uvrhnute na mesto. Mne sa to zda pekne :) ()

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších pohádek tehdejšího SuperMaxu... Neptejte se mne proč, sám nevím, co mi na tom přišlo tak neuvěřitelně zábavné - asi postava pana Magota! 70% ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

V rámci Fox Kids, jeden z jediných pořadů (vedle Kocoura Cliffa), které jsem sledoval rád a úplně nejoblíbenější v oblasti. Ději jsem nerozuměl v té době, ale mě velmi oslnila kresba očí a design postav, proto čtyři hvězdy, což dávám máločemu a pět hvězdiček už nedávám vůbec ničemu. PS: To není americký seriál, ale německo-francouzsko-kanadský seriál. ()

Reklama

Reklama