Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moskva, 70. léta 21. století. V zapečetěném bunkru v postapokalyptických troskách Moskvy bojují mladí lidé proti sobě ve smrtelně nebezpečném tanečním turnaji. Přežijí jen vítězové. (mokelembembe)

Recenze (2)

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Možno, že ma niektorý budú obviňovať tým, že nie som otvorený, ale tento film z Ruska je absolútny prešľap. Zlý a nepremyslený scenár, podpriemerná réžia ako aj (Bohužiaľ) herecké výkony. Mal som čo robiť, aby som to vydržal až do konca. Je vidieť, že tvorcovia zbierali inšpiráciu z mnohých podobných hollywoodských filmov, ale tie sú v tomto prípade aspoň na nejakej lepšej úrovni. Takže prípadný neúspech nie je spôsobený s nižším rozpočtom. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Píše rok 2070. V zapečetěném bunkru v post-apokalyptických ruinách Moskvy mladí lidé bojují proti sobě ve smrtícím tanečním turnaji. Žít budou pouze vítězové. A tak tu máme další kinematografický zářez tentokrát z Ruska do světa soubojů, tentokrát však nikoliv v bojovém umění. Za použití známé šablony se tak rozvíjí příběh ohrazující se určitou originalitou, ale jinak ničím převratným. Rychlý začátek nám osvětlí danou situaci světa, avšak v drobnostech nijak vysvětlující. CGI grafika impozantní, takže tady není zač se stydět. Horší je to když se divák snaží dát všechno dohromady. Svět zničený, ale v paláci ´mocných´, jakoby se nic nestalo. Futuristické vybavení a dostatek energie dává vzniknout otázce, odkud ta energie vlastně je a proč tu nikde není znát vliv apokalypsy. Nebo mě při té zkratkovitosti něco uniklo? A tak tu máme opět arénu, kde se nezápasí, ale soupeří v tanci po výzvě DJe vypadajícího jako by byl vystřižen ze série ´Mad Max´: “Tancuj nebo zemři!”. Jako pos-apokalyptické sci-fi by to nemuselo být se až tak špatné, ale příběhem jako celkem bloumají značné nelogičnosti. Inu, asi to bylo spíchnuto moc horkou jehlou. Vizuálně tedy dobré, ale dějově plné děr. ()

Reklama

Galerie (95)

Reklama

Reklama