Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vypadáte jako malá holčička ze školy, jste policajtka, tak nic jiného vám nezbyde, než dostávat úkoly v přestrojení do školaček. Takový je případ Jane, která se v přestrojení musí vydat zase do školy aby odhalila, kde se skrývá pro policii důležitý svědek na odhalení mafiánského bose. Jedinná cesta k němu vede přes jeho dceru, se kterou se musí Jane sblížit a získat důvěru. Jenže vše se ještě zkomplikuje, když se ve škole objeví také nový student. (BUD-SFIS)

(více)

Recenze (27)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Yong-ki Jeong, Won-jae Lee .. Mafiánská zápletka občas skřípe, ale mimo rámce pro příběh není tím nejpodstatnějším. Prim hraje zábava a taktéž spousta bitek, vycházejících z povahy děje. Výsledkem je žánrová taškařice, která se mohla spíše držet komediální roviny než ke konci tu krimi rovinu hnát do emocionálních vývrtek. Ne, že by slečna Seon-a Kim nezvládla herecky tuto část, naopak, její roztržité a drzé herectví patří k tahounům filmu ve všech částech. Stejně tak scenáristicky zajímavá variace příběhu policejní infiltrace a výborná režie plná hodně vtipných momentů. 70%. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Nech sa páči - ďalší kórejský filmíček, ktorý v sebe zlučuje viacero žánrových ingrediencií - začína to ako bláznivá teen komédia, ktorá je postupne ochucovaná prvkom hororu, tvrdej akcie (videli ste v teen komédiách naturalisticky podanú scény mučenia?) a samozrejme aj drámy i romantiky. Je to guláš, ale uvarený od veľmil zručného kuchára, ktorého kulinárske majstrovstvo znova rád ochutnám. 4,5* ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná krimikomedie, které ke konci příliš zdůrazňovaná kriminální linie trošičku škodí. Byť zápletka "policajtka se vydává za středoškolačku" nezní zrovna jako dobrý nápad, výsledek určitě předčil má očekávání. Na asijské komedie si ještě musím hodně zvykat, ale s She´s On Duty jsem problémy neměl a pořádně se bavil, hlavně díky skvostné hlavní představitelce. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem si nemohla zvyknout na dvě tváře filmu. Jedna tvář jako vystřižená z teenage komedie a druhá docela hustá střílečka.Tak nějak se ty dvě části proplétaly, až se nakonec zapletly v poměrně povedený akční konec. Není to zrovna moje krev, ale docela jsem se bavila. 3,5* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Zápletka, kdy mladá, v boji zdatná, věčně zamračená, nevybíravými způsoby oplývající policistka Jane operuje v přestrojení za výbornou studentku na půdě střední školy, slibuje býti divácky vděčnou podívanou prosycenou humornými situacemi a pohlednou akcí. Tato slova Jambok geunmu, až na menší zaškobrtnutí v ději (viz Le_Chuck), bezezbytku naplňuje. Ale domněnka, že Jane čeká jen křepčení ve školních lavicích a zbouchání pár legračních příslušníků podsvětí, je kapku mylná, gangsteři nejsou žádná ořezávátka a před nějakou tou řádně krvavou mrtvolou se nezastaví. I tak temný nádech některých scén a nástup vážnějšího tónu vyprávění příběhu pramálo ublíží pohodovosti filmu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Nepolíbený s Drew Barrymore, ale originálnější, akčnější a rozhodně zábavnější, škoda jen trošku slabšího příběhu, kterej ty skoro dvě hodiny nedokáže vždy plně utáhnout a trošku přešlapuje na místě ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně ztřeštěná Akční - komedie, která v sobě mixuje nespočet žánrů a alespoň u mě velice povedeně, vůbec mi nevadila změna ze školní komedie na gangsterskou krimi. I když příběh není nic extra, bohatě mi to vynahradila, zprvu nesympatická Seon-a Kim, která si získala postupem filmu moji oblibu .. a ksichty, který předváděla neměly chybu. Příjemná komedie, ve které rozhodně nechybí akce a ani pořádná bitka. 4 a půl 75 % ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá kórejská akčná komédia. Má veľmi dobrý príbeh o mladej policajtke, ktorá má za úlohu pracovať v utajení ako študentka vysokej školy, kde sa má skamarátiť s dcérou hľadaného mafiána. So spracovaním som pomerne spokojný, ako to pri väčšine kórejských komédií býva, opäť je to žánrový mix. Prvá polovica je veľmi dobrá komédia a náznakmi romantiky, kde dôjde k množstvu dobrých vtipných situácií v školskom prostredí, potešilo ma hlavne získavanie si rešpektu spolužiakov, ale hlavne spolužiačok a druhá polovica už prejde skôr do drámy, humoru rapídne ubudne, ale tento prechod je postupný, takže nie je problém si rýchlo zvyknúť. Poteší aj niekoľko súbojov, ale ani nie až tak samotným bojom, ale hlavne perfektne zvolenou hudbou, ktorá im hned´ zvýši úroveň. Hereckému obsadeniu nemám čo vytknúť, ale hlavne hlavná hrdinka hrá veľmi vtipne a príjemne a je radosť ju sledovať v jednotlivých situáciách. A technická stránka tiež nesklame. Bol by som radšej, keby sa film niesol v duchu prvej polovice, ktorá je predsa len o niečo lepšia, ale aj druhá si udrží dobrú úroveň, takže nie som sklamaný. Objektívna kvalita filmu- 70%, film sa páči mne na 72%. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Film, který se děli na dvě pro mě nesourodé části. První docela povedená komedie ze školního prostředí a druhá akční drama plné krve a umírání. Kdybych si mohl vybrat, jak by měl vypadat celý film, tak by to byla asi ta komedie. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Jane Chun je mladá živelná policajtka, ktorá ma za úlohu v prestrojení za študentku vyzistiť, kde sa skrýva otec spolužiačky, bývalý mafiánsky boss. Ten je ochotný svedčit proti podsvetiu, ale policíi neverí a skrýva sa. Samozrejme, že o jeho hlavu má záujem aj druhá strana.. She is on duty je akčná komédia. S mixovaním žánrov to pre tento krát nieje zďaleka tak divoké ako napríklad pri Save the Green Planet. Na Kóreu by som povedal umiernené. Väčšina fórkov vychádzala práve so snahy pojašenej detektívky zapadnúť medzi študentov. Logicky s pribúdajúcim časom štafetu preberala kriminálna linka a tu musím priznať, že som sa začal celkom nudiť. Čo je trochu škoda, lebo namiesto gradácie tempo upadalo. Ale za tie predchádzajúce 3/4 filmu si nakoniec tie 4 s prižmúreným okom zaslúži. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom solídna komédia o policajtke, ktorá musí vystupovať v utajení na strednej. Pred rokmi ma to totálne nadchlo. Teraz ma to bavilo už o dosť menej kvôli pubertálnemu humoru. Ale trápnych scén tu až tak veľa nie je a hlavná hrdinka je natoľko nemožná až je celkom vtipná. Najlepšie boli jej spoločné scény so strýkom alebo s jedným učiteľom, ktorých neustále dovádzala k šialenstvu. Takisto ma bavil môj obľúbenec Yoo Gong ako tajomný študent. Romantická línia tu veľký priestor nemá. Viac sa film sústredí na rôzne blbiny. Film ponúkne aj solídnu dávku bitiek na takej štandardnej kórejskej úrovni. Všetci do seba skáču, kopú sa a udierajú, ale keďže je to komédia, tak to nepôsobí príliš drsne a nespomínam si na nejaký pamätný chvat. Zbytočne je občasné použitie drátov takže postavy miestami doslova letia. V bitkách ma ale prekvapil Yoo Gong u ktorého si na nejaký bitkársky film nespomínam. Záporák a jeho motív za veľa nestál. Výsledkom je zábavná komédia určená pre mladšie publikum. 7/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní krimikomedie o policisce Jane, která se musí po nepovedené akci vydat za svým dalším úkolem v převlečení za školačku na střední školu. Zde se musí vetřít do přízně dívce, jejíž otec je kriminálník a hodil by se jako svědek v chystaném soudním procesu. Bohužel pro Jane není policie jediná, kdo chce svědka dostat, navíc se ve škole oběví i zkušenější policista v roli učitele, kterého zrovna v lásce moc nemá a taky nový záhadný student. U filmu jsem se skvěle bavil. Pěkný příběh, hodně vtipných situací a pěkná hudba skvěle funguje. Za mě 80% :) ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Skôr ako za plných 5* je to skôr za takých 4,5*, ale tentokrát som sa rozhodol prikloniť k tomu vyššiemu hodnoteniu. Film v sebe spája viacero žánrov, zo začiatku sa to tvári ako komédia - a musím uznať, že veľmi vydarená - poslať drsnú policajtku medzi pubertiakov vyvoláva veľa vynikajúcich situácií, pri ktorých sa snáď ani nejde nesmiať. Po cca. takej hodinke sa, ale prevalí dej do vážnejšej témy a nastupuje skôr akčnejšia kriminálka - tiež nie zlá, no oproti predchádzajúcej skvelej komédii mierne zaostáva. Táto druhá časť mi pripomenula kórejský film My Wife is a Gangster. Celkovo som nečakal, že 111 minút ma bude takto baviť, ak by to malo prepracovanejší koniec (lebo tentokrát na mňa tie emočné scény až tak nezapôsobili) bolo by to za čistých 5* ()

hunty 

všechny recenze uživatele

Starší, zde náturou skvěle tvrdá, Kim Seon-a ten film držela neuvěřitelně nad vodou, klasické korejské výrazy v obličeji mě prostě nemohly nechat chladným a bavil jsem se znamenitě. Některé bojové scény možná moc přetáhnuté, zastával bych se tu spíš minimalismu, ale.. ()

Reklama

Reklama