Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oliver Hudson je postaven před těžkou volbu. Podle závěti se musí ujmout vedení rodinného podniku, fungujícího lyžařského střediska. Rozhodně se ale nechce vzdát kariéry závodníka motokrosu a vůbec netouží řešit intriky a závist sourozenců a příbuzných. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Něco jako "O.C." ap. Stále stejné jako vejce vejci a opět stejně mizerných kvalit..Od scénáře přes kameru až po samotné herecké výkony leckdy úplně o ničem. Nemám rád tyto prázdné americké teenagerovské seriály chrlené nám sem americkými produkcemi jako množství jiných hloupých amerických filmů. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Za Noeho meli nejakej prusvih s vodou nebo co, ve stredoveku meli zase lide nejakej problem s morem no a dneska? Dneska mame velkej problem se serialama. Neco jako kdyby se mor naucil plavat a vplul nam na obrazovky. Oni producenti uz nevi jak nas udrzet u obrazovek co nejdele, pak nekdo vymyslel serial no a ono to vyslo. At zije bedna, ktera na nas denne chrly tisice blabolu za minutu. Vybrat si mezi tim mořem blabolu ten dobrej, je sakra tezky. No a tenhle serial? Tenhle serial zapada do tohoto more blabolu asi jako sedinka na zachodove prkenko. ()

Aldamir 

všechny recenze uživatele

Jako dějově fakt o ničem, respektive o ničem, co by tu už tisíckrát nebylo, jen prostředí je trochu jiný, místo pláží tu máme hory... každopádně hlavní ženská postava je naprosto luxusní kočka, a jen díky ní sem to byl schopen sledovat až do konce... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu uděluji celkejm hezkejm herečkám a hudbě, musejí si to rovným dílem rozdělit. Jednu navíc prostě dát nemůžu, protože není zaco. Kdybych se chtěl podívat na to jak lidi jezděj na prknech tak zvolím raději nějaký sportovní kanál a poslouchat ty pitomý kecy co z nich lezou to radši strčím hlavu do písku. Cením změnu prostředí, že se nemusím koukat na zbohatlíky co se jen povalujou na pláži, jezděj porschákama,corvetama, a na zasněžené hory je přece aspoň pro mě lepší pohled, ale to vážně nestačí. ()

Reklama

Reklama