Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Khan, geneticky upravený "nadčlověk" s megalomanskými sklony, byl po porážce v eugenických válkách vyhnán na opuštěnou planetu Ceti Alpha 5. Přísahal pomstu kapitánu Kirkovi, kterého viní za své vyhnanství jakož i za smrt svého syna. Když se mu po dlouhých letech naskytne možnost uprchnout, neváhá. S pomocí cizopasného tvora ovládájího mysl získává brzy kontrolu nad celou lodí Reliant. Teď už Khanovi zbývá pouze jediná věc, přilákat Kirka a zabít ho. Jako nástroj své pomsty se chystá použít zbraň vpravdě ničivou - střelu "Genesis". (oficiální text distributora)

(více)

Související novinky

Zemřela herečka Kirstie Alley

Zemřela herečka Kirstie Alley

06.12.2022

Ve věku 71 let zemřela slavná komediální herečka Kirstie Alley. Alley byla údajně obklopena svou nejbližší rodinou, když zemřela. V příspěvku na jejím oficiálním instagramovém účtu bylo odhaleno, že… (více)

William Shatner Live on Stage

William Shatner Live on Stage

07.08.2019

Diváci se mohou těšit na promítání kultovního filmu Star Trek II: The Wrath of Khan na velkém plátně, po kterém bude následovat talk-show s „kapitánem Jamesem T. Kirkem“. Vstupenky v cenovém rozpětí… (více)

Patrick Stewart se vrací do Star Treku

Patrick Stewart se vrací do Star Treku

06.08.2018

Patrick Stewart (Logan, Green Room) si zopakuje svoji nejslavnější roli kapitána kosmické lodi USS Enterprise Jeana-Luca Picarda ve zbrusu novém Star Trek seriálu od CBS All Access. Detaily o příběhu… (více)

Star Trek se dočká rozšíření

Star Trek se dočká rozšíření

20.06.2018

Televizní stanice CBS podepsala exkluzivní smlouvu se scenáristou Alexem Kurtzmanem (Transformers, Star Trek: Do temnoty), který teď pro její streamovací platformu CBS All Access začne vyvíjet rovnou… (více)

Reklama

Reklama