Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gaskoňský šlechtic d´Artagnan přijíždí do Paříže, aby se zde ucházel o místo královského mušketýra. Zde se také seznámí s Athosem, Porthosem a Aramisem a spolu čelí hlavně intrikám kardinála Richelie... Další z nejrůznějších zpracování nesmrtelného Dumasova příběhu o třech mušketýrech, lásce, cti, intrikách, odvážných mužích a krásných ženách a putování za královninými přívěsky (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Mnoo, kdybych si nevazil Dumasova dila, tak bych dal jednoznacny odpad, ale preci jenom film vzdalene pripominal jedinecny roman tri musketyri, vzdyt ti tri kaspari se jmenovali Athos, Porthos a Aramis, takze vzhledem k temto schodam musim dat aspon za 2, protoze film, ktery ma v nazvu tri musketyry si nezaslouzi potupu v podobe uplneho odpadu. Ale to nemeni nic na tom, ze film byl hrozny, herci byli hrozni, reziserovi se vubec nepodarilo tak znamou a toliko vyzkousenou latku zvladnout, takze by se vsichni meli stydet, ze timto poslapali dilo takoveho rozmeru. ()

Grafito odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci mají kliku, že Dumas už je dávno po smrti, protože jinak by je žaloval za nactiutrhání a ten soud by drtivě vyhrál.. příšerná ohavnost oproti které působí ubohoučká americká verze mušketýrů s Ch. O´Donellem jako Spielbergovský velkofilm.. jak v takový sračce mohli hrát třeba Emanuelle Béart nebo Tristan Ulloa, to nepochopím.. ()

Reklama

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Ach jo, opět další nepodařené ztvárnění dobrodružství Dumasových mušketýrů. D´Artagnan vypadá spíš jako perský válečník a Milady nečaruje jen svými půvaby, ale rovnou kolem sebe metá ohnivé blesky a střídavě se zjevuje a mizí kde se jí zachce. To už je vážně příliš. Ve vlně zájmu o fantasy filmy je to jistě dobrý nápad obohatit film o prvky mystičnosti, ale to by se postavy nesměly jmenovat Athos, Porthos a Aramis. Upřímně je to na odpad, ale přece jen dám jednu hvězdičku za kostýmy, milovaný Périgord a proto, že se na tom Česká republika podílela v koprodukci. Možná by se už filmaři měli přeorientovat z Dumasových předloh na skutečné osudy panovníků, třeba Františka I. nebo právě Ludvíka XIII. Alespoň mně by tím udělali radost. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Alexander Dumas a všichni tvůrci všech předchozích adaptací Tří mušketýrů se - pokud už jsou po smrti - musí v hrobech obracet! Sice se člověk u tohoto paskvilu zasměje té ubohosti poměrně často, ale stejně - kdo má rád předlohu, dá asi odpad! a nezachrání to ani Emanuelle Béartová (divím se, že má tohle zapotřebí). ()

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza. Rádobyefektní, rádoby zajímavé, rádoby tajemné. Athos, porthos a Aramis jsou jenom 3 dřeváci, kteří mají strašnou kliku, že se k nim přidal takový borec jako d`Artagnan. A ten vypadá navíc jako Rochefort, jenom mít pásku přes oči :). Ale, na druhou stranu, ta kamera zas tak špatná nebyla... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama