Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý gaskoňský šlechtic d´Artagnan přijíždí do Paříže, aby se zde ucházel o místo královského mušketýra. Zde se také seznámí s Athosem, Porthosem a Aramisem a spolu čelí hlavně intrikám kardinála Richelie... Další z nejrůznějších zpracování nesmrtelného Dumasova příběhu o třech mušketýrech, lásce, cti, intrikách, odvážných mužích a krásných ženách a putování za královninými přívěsky (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Bilky odpad!

všechny recenze uživatele

Len vďaka zlému počasiu, Veľkonočnej nude a prejedaniu sa môžem vďačiť za to, že som zhliadol asi 15minút tohto "skvostu". čiže to bude veľmi neobjektívne hodnotenie, pretože určite sa potom film zmenil a herci začali naozaj hrať a nie len predstierať, režisér to zvládol a aj kameraman prestal používať tie debilné žabie pohľady. Chcel som dať jednu * za triky ale potom som si uvedomil že to je historický dobrodružný film podľa DUMASA a nie fantasy-thriller s parodizujúcim scénarom. Jedným slovom: Úbohé! ()

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle hnusný a podprůměrný film mě natolik znechutil, ale i pobavil. Jde úplně mimo děj. A to, že tam jsou kouzla a čáry, to mě úplně vyvedlo z míry natolik, že už bych to nechtěl nikdy vidět. A to že mě pobavil?No, některé scény tam stály za smích, protože znám knihu a tyto scény mi přišli absurdní. Prostě HNŮJ!!!Přístupnost:přístupný ()

Reklama

Stanley 

všechny recenze uživatele

Popravdě kdyby tenhle výtvor neměl nic společného s veleznámou literární předlohou, která byla již předtím mnohokrát a lépe zfilmována, možná by nebyl výsledný efekt tak tragický, jenže divák se těžko ubrání srovnání se vším, co už viděl či četl, a oproti tomu tahle fraška nemá šanci. Milady jako zlá čarodějnice.. eh, to fakt ne! :-) ()

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza. Rádobyefektní, rádoby zajímavé, rádoby tajemné. Athos, porthos a Aramis jsou jenom 3 dřeváci, kteří mají strašnou kliku, že se k nim přidal takový borec jako d`Artagnan. A ten vypadá navíc jako Rochefort, jenom mít pásku přes oči :). Ale, na druhou stranu, ta kamera zas tak špatná nebyla... ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Alexander Dumas a všichni tvůrci všech předchozích adaptací Tří mušketýrů se - pokud už jsou po smrti - musí v hrobech obracet! Sice se člověk u tohoto paskvilu zasměje té ubohosti poměrně často, ale stejně - kdo má rád předlohu, dá asi odpad! a nezachrání to ani Emanuelle Béartová (divím se, že má tohle zapotřebí). ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama