Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente, bývalý policista, je zpět a v ještě lepší formě než dřív! Tentokrát zaujme roli bodyguarda a vypořádá se s ní po svém. Torrente sice ničím nepřipomíná klasické hrdiny, o to zábavnější však jeho počínání je! V komedii plné drsného humoru a vtipných hlášek, která nešetří nikoho. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl bouřlivákův třetí díl a mám z toho hroznou radost. Pravda, od prvního dílu se ledasco změnilo, ale podstata je jasná. Bouřlivák je úchylák, nesmírnej. Hrozně mě na filmu například mrzel fakt, že se Bouřlivák vydal do náručí velikášství a už třetí díl není tak mohutně temnej plnej propocený atmosféry. Bouřlivák už je v tomhle filmu vlastně vcelku fajn chlap, kterej akorát nadává kudy chodí. Pořád to ale dělá nesmírně stylově a třetí díl skutečně ukázal, že se vyplatilo na tohodle chlápka počkat. Hloupá ruka zákona už je totiž opravdový regulerní akční film s velkou porcí komedie. Tak akční, že Vám kolikrát z té akce vypadnou oči. Santiago Segura z Bouřliváka dokázal udělat zapamatování hodnou postavu a zajímalo by mě, jak na ní vzpomínají v rodném Španělsku. Já si například pamatuju, že když vyšel tenhle díl, objevila se na internetu například i počítačová hra. Bouřlivákův pot byl cítit prostě všude a jeho láska k fotbalu se tady taky nevytratila. Dokonce do filmu dodal takových filmových jmen, že se člověk až diví, jak je do filmu vůbec dokázal narvat. Udělal to ve velkém a i když je to trošku jiné a chybí tomu tuny potu, pořád to baví, a to je hlavní...jinak co se týče dabingu, mrzí mě, že se toho nechytli ti samí dabéři, co u jedničky. Tam to totiž bylo geniální a poslouchat, jak Bouřlivákovi řikaj Torrente mi nedokázalo přejít přes mozek. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Už jsem se dlouho takhle nezasmál. A scéna, na kterou nikdy nezapomenu??? Ta, kde na gauči spala kamarádova přítelkyně, prý panna... (ovšem byla to jasná feťačka a alkoholička), Torrente k ní přistoupil, stáhl ji kalhoty, šoupl ji ho tam a za 5 s se udělal. Feťačka se pak probudila a sáhla si tam a na ruce měla něco mazlavého a nechápala :-)....... umíral jsem smíchy ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Konečně se mi podařilo sehnat Torrenteho 3 a musim hned na úvod napsat, že Santiago Segura, kterej to má celý na svědomí (režie, scénář i hlavní role), je prostě borec. Humor ve filmu je přesně podle mýho gusta - takovej správně brutální, někdy černej a někdy taky dost nechutnej, ale je mi jasný, že tady na čsfd to většina lidí moc neocení. Jestli se vám libily přechozí díly, bude se vám líbit i tohle. Jestli se vám nelíbily, tak se na to nedívejte, protože je to v podstatě ve stejnym stylu. Jestli to mam nějak porovnat, tak bych řek, že tohle je o trošku horší, než 1. díl a zároveň o hodně lepší, než 2. díl. Tady je hlavně znát vyšší rozpočet, takže jsou tu i nějaký akčnější scény (honička podobná tý z Mizerů 2, ovšem tady je všechno opravdový, žádný počítačový triky...), dál si tady malou roli střihnul taky Oliver Stone, ve filmu se mihne i několik slavnejch fotbalistů (např. Fernando Torres nebo Iker Casillas) a Torrenteho nejoblíbenější zpěvák - El Fary. A ve kterym jinym filmu můžete vidět, jak Bushovi spadne na hlavu strop? Nevim, co k tomu dodat. Pro mě to je jasnejch 5 hvězdiček. update: Jinak na HBO to dávaj s takovym divnym dabingem. Ten se fakt moc nepoved. Škoda, třeba první díl byl nadabovanej asi 100× líp. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

José Louis Bouřlivák potřetí a pořád stejný prase a dobytek jako obvykle, ovšem jeho morální kvality trošku vzrostly a mírně se z mínusu přiblížil k nule oproti prvnímu dílu, kdy mu nebylo nic svatý, tentokrát se jen párkrát neudrží a ojede spící feťačku, ale na to jsme u Josého už zvyklý a nemůžeme se na něho kvůli tomu zlobit ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Torrente je zpět, shodil pár kilo a je teď namakany jak cyp, všude samý sval....teda alespoň on si to o sobě myslí :) Co se od minulých dílů změnilo je snad jenom rozpočet, který musel být 2x větší než u obou předchozích dílů dohromady...ale pořád je to tlusté, upocené hovado, které se neštítí ojet sjetou holku svého "kamaráda", když zrovna spí (2x)...no tohodle chlápka si prostě nejde neoblíbit! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První ani druhý díl jsem neviděl, ale už z tohohle se dá poznat, o čem to zhruba je. Že to je ujetost nejhrubšího zrna, to už zde napsali ostatní, já jen dodám, že některé fóry byly téměř geniální (letadlo, Bůh, konec s Bushem) ale u některých jsem se mohl ukousat nudou. Takže, když jsem se místy bavil a místy nudil, je jasné, že průměrné hodnocení je v mém případě jasná volba. Nicméně si možná seženu první dva díly… uvidíme, kdy dostanu zase chuť na trochu ujetější zábavu… ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

v pořadí třetí film o retardovaně nechutném poldovi,má o poznání větší rozpočet a přibylo i humoru,není to sice bůh ví jaký zázrak,ale řekněte...už ste někdy sejmuli vrtulník sekerou???:-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Někteří filmaři nechápou, že nejde parodovat Jamese Bonda (Daniel Craig už není Bond), protože bondovky samotné jsou parodií. Ale zkoušejí to znovu a znovu. A tak vznikla tahle španělská parodie na Jamese Bonda, kde jeden policajtík jménem Torrent (vtipné, viďte?) chrání holku, která ochraňuje životní prostředí, tak vehementě, až po ní jdou šéfové naftařského průmyslu ve Španělsku. Polda je zcela blbý a za sebou nechává mrtvoly nevinných, což má být vtipné, třeba když chce trefit únosce letadla a postřílí celou posádku, letadlo zlikviduje a sám se zachrání na padáku. Úžasně veselé, viďte? Podle titulků se zdá, že jde dokonce o třetí film s tímto "hrdinou". Jde o autorský film Santiaga Segury, který např. znásilňuje v úvodních titulcích kozu, což má být asi také vtipné, navíc ve filmu zklouší parodie i třeba na Rockyho. Nechybí samozřejmě ve velké míře ani fekální humor, takže o zábavu je co? O zábavu je postaráno. A mně jede vlak (zlatí Černí baroni). Publikováno: 04.10.2008 ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Na začátku, který je i parodií na agenta 007 nebo Rockyho, jsem uvažoval i o 4hvězdách, ale ty úchylácký perverzní vtípky mne začaly unavovat čím dál víc... 50% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Žádný posun od druhého dílu, skvělé momenty střídají ty nudnější a naopak. Segura je stále stejné sexisticko- rasistické prase a tak to má být.... Hned úvodní scéna s únosem letadla je fantastická a kdyby si film udržel stejnou úroveň tak jdu s hodnocením výš.... Potěší přítomnost Fernanda Torrese a hvězd Realu Madrid Ramose, Casillase a toho třetího už si nevybavím... Co tam ale dělal Oliver Stone to nepochopím.... A opět má za kolegy ale obrovský dementy, jak už je zvykem.... ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

"Co kdybychom si ho navzájem vyhonily? Copak jsem buzna? Hele já taky nejsem buzna. Děláš si to doma rukou, ne? To jo. No vidíš, je to chlapská ruka ne? Ukaž, podej mi ruku, uvidíš, bude se ti to líbit." Torrente je slizkej, hnusnej, oplzlej, tlustej, podrazák, had, parchant a já nevím co ještě, prostě antihrdina jak ze žurnálu, takovýho člověka si přece nemůžete neoblíbit. :-) Nevím jak ostatní, já se bavil fajnově. Dobrý úlet... Musím si sehnat předchozí díly... PS: Hodnotím jako jedno z nejlepších děl španělské kinematografie, Almodóvar to je odvar. :-) ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Bouřliváku ale oni tu ženskou zabijou! Ale když ji nezabijou teď ,stejně bude muset jednou umřít. Nerozumím tomu myslel jsem že je pro vás důležitá. Aaaa pravda je že je mi líto že jí zabijou a já si ani nezašukal ale takovej je prostě život! Tak tohle je prostě Bouřlivák ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Tomu hovorim naklad, uz len zaciatok filmu ma strasne chytil, ako trenoval, bol sama slacha, scena v lietadle nemala chybu. Vrelo doporucujem vsetkym, ktori maju radi komedie, tato zo spanielskej dielne veru stoji zato! ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Hnusák,úchylák,prasák,Rocky,James Bond ,španělskej nejlepší agent se svojí partou o něco horších dementů.Hloupej,vulgární,hospodskej,úplně ten nejhorší"humor"na světě...Ale jak tam například"jen tak"nadívá nějakou podnájemnici,tak to je votřes!!!Fuj,Hnus,Hamba!!! ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady, 3 díl, sportovec Torrente je chudák vyhublej na kost až mi ho bylo líto! :-D Na jednu stranu několik nejlepších scén z celé série (hned ta úvodní v letadle mě skoro odepsala :D) - na druhou spousty vaty okolo. A já nevím jak hodnotit, protože kvalita po celý film křečovitě kolísá sem-tam. ()

Macias 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně hrozně hloupý. Fekální humor, hlavní hrdina, ke kterýmu nemůžete mít ani trošinku smypatií, předvídatelný děj. Ale já se královsky bavil. Parodie jak od Zuckerů z Evropy! ()

Reklama

Reklama