Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků VI

  • Velká Británie Howling VI: The Freaks
Trailer

Obsahy(1)

Touha po pomstě je silnější než touha po krvi. V zapadlém americkém maloměstě se objevuje tajemný Angličan jménem Ian. Mladík se ubytuje v místním kostele, kde pomáhá s opravami a spokojeně se začleňuje do zdejší společnosti. Vše se změní ve chvíli, kdy do města přijíždí pojízdné Harkerovo obludárium. Jeho majitel mladého Angličana zajme a před všemi obyvateli městečka odhalí jeho vlkodlačí stránku. Sám Harker však má tajemství, kvůli kterému se jej snaží Ian zničit… (Řitka video)

(více)

Recenze (31)

tron 

všechny recenze uživatele

V podstate ani nie je príliš o čom písať. Oproti odpadovej trojke a štvorke je to posun k lepšiemu, ale v konečnom efekte je to rovnako nudné, ako štvorka s päťkou. Prostredie panoptika dodáva nezáživnej britskej snímke aspoň náznak atmosféry, keď už scenár stojí za kravskú lefušu a herci by mali problém kvalitne hrať aj v porne. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela natahovaná nuda, která se rozjede až 10 minut před koncem. Většina aktérů včetně hlavního hrdiny - vlkodlaka je silně nesympatická, snad jen ten šerif a slušný záporák - upír Bruce Payne to udržují nad propastí zapomnění. Atmosférou i hudbou mi to trochu připomínalo "loutkářské" fláky z dílny Charlese Banda. Co se týče masek - ta upíří je o něco povedenější, než ta vlkodlačí. Proběhne sem tam nějaká proměna (natahující se chodidlo), ale to je oproti jedničce hodně slabý čajíček. Největší sračkou ale zůstává pořád ten třetí díl, takže za 30 procent. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Charizmatický principál pojazdného obludária R.B.Harker prichádza so svojou show do malého, vyprahnutého, krachujúceho mestečka Canton Bluff uprostred stredoamerickej púšte. Chce tam predviesť bizarné živé atrakcie - trpaslíka s tromi rukami, homošského hermafroditného transexuála, sadistického negra, čo bez problémov ukusne hlavu sliepke, chlapca aligátora a ďalšie podivnosti. Práve v tomto odľahlom kúte sveta natrafí na atrakciu, ktorá by sa náramne hodila do jeho programu. Objaví a uväzní pekelnú beštiu - vlčieho muža, ktorý sa snaží ovládnuť svoje vražedné pudy. Vlkodlaka, ktorý chce odolať prekliatiu. Lenže i samotný pán Harker má jedno démonické tajomstvo. ** ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Další ze série Kvílení nenadchne ani neurazí. Má slušný vizuál, dobrou hudbu a solidní herecké výkony odpovídající danému žánru. Bruce Payne má v sobě natolik temnou jiskru, že uhrane už jen svým pohledem. Vlastně nemusí vůbec mluvit, jemu stačí být v obraze. Jednou z nejlepších částí je až dokumentární procházka obludáriem. Triky jsou obstojné, byť na první díl proměna rozhodně nemá, jelikož tam za ní stál mistr v oboru speciálních efektů, oscarový Rick Baker. Zato maska hlavního padoucha je více než slušivá! Trochu mě a nejspíš i Elizabeth zaskočil konec, ale budiž. Jako škraloup na kráse se objevil stín mikrofonu na zemi, když hlavní hrdina dorazí s knězem ke kostelu - trestuhodné! Finále mohlo být drsnější, zejména jsem očekával účtování s bandou maloměstských vidláků. Oddechovka na jednou podívání dostačující. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

3/10 Fajn masky ale to je asi tak všetko. Atmosféra cirkusu na vyprahnutom americkom stredozápade mi nesadla, vizuál je televízny a príbeh nestojí za zmienku. Ale určite je to lepšie ako trojka a štvorka. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Moje zatím poslední zastavení u série Howling. Ta tam je zábavnost prvních dílů. Šestka je jen nudná a zbytečná nastavovaná kaše. Na scénu nastupuje v jednom zapadákově hodný vlkodlak. Uchází se tu o práci, pomáhá zvelebovat městečko, zamiluje se – no prostě idilka jak hrom. A pak přijede do města jakési cirkusové obludárium. A začnou se dít divné věci. Spíše je to teda asi zbožné přání těch co Howling 6 točili. Obludy jsou totiž obyčejní lidi. Jen jeden je trochu zamaskovaný za hmm muže aligátora. A pak je tu taky jeden trpaslík. No a samozřejmě obludáriu šéfuje zlý principál, který skrývá jedno nehezké tajemství. Bohužel ho pak vybalí v plné kráse ke konci filmu i na diváky. Budete svědky souboje dvou nejstrašlivějších monster historie. A je to opravdu hrůza. To my věřte. Naprosto zbytečné a tuctové pokračování, které má překvapivě vysoké hodnocení asi právě kvůli té tuctovosti a absolutní absenci snahy něčím šokovat. Smutný to konec jedné zajímavé série ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

A tohle má bejt snad lepší než patej díl,kterej se dostal do odpadu? Vlkodlak se ani pořádně nepromění ve vlkodlaka,je to spíše jen nějakej chlap s divnejma vlasama a divnejma očima. A kladnej vlkodlak? No proč né,je tohle šestej díl,tak proč né,no dobrá. Dlouho ukecaný,nějaká bizardnost tu je,ale to je všechno. Jediný co stojí za vidění je ten upír,vypadá spíš jako nějakej skřet,to ho si pořádně užijeme až na konci. Boj mohl bejt víc využitej,měli spoustu možností. No jó,ale pětka je nejhorší. Já jí dal pět hvězdiček a zatím si stojím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celý film trpěl statickou atmosférou, která docela často dost nudila, protože na první ,,strašidelnou‘‘ scénku jsme si museli počkat hodně dlouho. Začátek filmu se nese v poklidném tempu, kdy se seznamujeme s jednotlivými obyvateli a Ianem. Na scéně se potom objevuje trocha té romantiky, ale jinak je to pořád jen nuda. S příjezdem Harkera a jeho bandy jsem očekával konečně pořádné rozproudění, ale kromě aligátořího muže zase nic. Zhruba po hodině jsme měli možnost poprvé vidět vlkodlačí proměnu, ale spíš než parádní podívanou jsem prožíval další utrpení. Jeho vzhled byl hodně slabý a do známého lykantropa to mělo hodně daleko. Maska, pokud se to dá tak nazvat, smrděla umělinou na sto honů. O nic lepší nebylo ani zpracování samotného upíra, ale tady jsme se dočkali alespoň latexové náhražky ala Xmen. Samotný rozhodující souboj mi konečně vykouzlil alespoň malý náznak úsměvu. Nejde o nic světoborného, ale konečně jsem se dočkal něčeho co mi trochu připomnělo horor. Do té doby jsem si připadal jako bych sledoval nevydařenou vlkodlačí komedii. Odpovídal tomu i hudební doprovod, který se převážně skládal z country hudby. Ještě bych se trochu pozastavil u takzvaných ,,příšer‘‘. Za celý film byly vidět kromě aligátora jen další dvě. Liliput s třetí rukou, který měl představovat rádoby pokerového hráče a potom nějaký hermafrodit. Dám 30% jen proto, že se přece jenom natočily ještě horší díly než tento. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Po spackaných pokračovaniach II., III. a IV., ktoré som zatiaľ mal možnosť vidieť je aspoň šieste pokračovanie s podnázvom The Freaks ako-tak pozerateľné, hoci s vlkodlačou tematikou má táto snímka v skutočnosti spoločné iba pramálo... Predstaviteľ vlčieho muža Brendan Hughes je beznádejný tragéd, nehodiaci sa snáď do žiadnej filmovej role a po premene do svojej monštruóznej podoby na tom nie je o moc lepšie, potešujúci je však výskyt a vzhľad jeho protivníka - upíra, ktorého maska je na začiatok 90. rokov vcelku solídna a vzdialene pripomína Salvovho Creepera. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je natočen podle knižní série The Howling I. II. a III. spisovatele Gary Brandnera a začíná dramatickou scénou za podpory klavíru a houslí. Ještě štěstí, že pak následuje scéna " Oprava kostela " a ta je podpořena žánrem country, moc jí nemusím, ale lepší než piáno. V úvodních titulcích se dovíme i jméno Harberova ( majitel cirkusu ) maskéra .... Steve Jahnson ... a tak jsem čekal jak se mu to podařilo. No nebudu to prodlužovat, čekal jsem až na konec filmu a maska byla povedená ale to film už nezachrání, že. Děj filmu je pomalá a nudná záležitost. Jediná " akční " scéna se dá napsat v jednom citátu : Kdo uvidí Ďábla, zastřelí ho. Nějaké otázky? OK jdeme na to. Herci : Ian - Brandan Hughes, Harker - Bruce Martyn Payne. Ve filmu zazní i song Sammy Faina - I´ll be seeing you http://www.youtube.com/watch?v=2JWy0wf66mA ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Galéria oblúd tu už bola a títo moc zaujímavý neboli , hold rozpočet asi skoro celý zhltla postava upíra, tá bola naozaj až prekvapivo schopná, na túto slabú sériu. Zas sa toho tu moc nedialo a bolo tu veľa nesympatických pošta a často i nudných pasáži. Nerobí hanbu tejto sérii, to už dokázali iné časti, ale na 3* tam ešte niečo chýbalo. Hádam by stačilo vymeniť hercov. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Kvílení vlkodlaků 6“ přišel o svou hororovou atmosféru, a co si budeme povídat, ani té bizarnosti zde není tolik, i když k tomu téma docela vybízelo. Je to jen natahovaná podívaná o tom, jak to dopadne s jednom vlkodlakem, který vás ani moc nezajímá. Dle mého názoru se série utopila ještě více v tom, jak šla s kvalitou dolů a v tom, že nemá pořádně o co se opřít, především pak o nějakou návaznost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

*Otrava sledovat to az do konca, najhorsie je ze sa dlho nic nedeje ..... uzivatel Obitus sa v hororoch vyzna, cudujem sa ze dal az take vysoke hodnotenie : 20 % ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela otrava to sledovat celé až do konce, akce je málo a pokud je už nějaká tak je odfláklá. Nápad vytvořit kladného vlkodlaka pokládám za nesmysl a neberu ho vážně :) i když Van Helsing si s tím poradil líp. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Nejrůznější panoptika a obludária v horrorech beru jako příjemné zpestření ale do série Howling bych je moc netahal. Výsledek by totiž mohl být takový, jako je Kvílení vlkodlaků 6, přeplácaná blbůstka s trapně vypadajícím vlkodlakem v hlavní roli. Ten se totiž moc nepovedl (a to ani ten druhý), ve ksichtu nebyl moc chlupatý, oči měl jak po pár mejdanech plných koksu a prostě vypadal spíš k smíchu. Ukázkový příklad série, kterou srazili k zemi nekonečná pokračování. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Do jedné zapadlé vísky přijede tajemný cizinec a krátce po něm přijede cirkus příšer. Cizinec je vlkodlak a cirkusáci ho chtějí do manéže. Takže vlkodlak je tentokrát ten hodný a lidi ti zlí, teda skoro, protože v tomhle filmu jsou ještě navíc i upíři. Takže tu máme finále upír vs. vlkodlak. Moc dobrý film to tedy není, dvě hvězdičky s odřenýma špičatýma ušima. ()

Reklama

Reklama