Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků VI

  • Velká Británie Howling VI: The Freaks
Trailer

Obsahy(1)

Touha po pomstě je silnější než touha po krvi. V zapadlém americkém maloměstě se objevuje tajemný Angličan jménem Ian. Mladík se ubytuje v místním kostele, kde pomáhá s opravami a spokojeně se začleňuje do zdejší společnosti. Vše se změní ve chvíli, kdy do města přijíždí pojízdné Harkerovo obludárium. Jeho majitel mladého Angličana zajme a před všemi obyvateli městečka odhalí jeho vlkodlačí stránku. Sám Harker však má tajemství, kvůli kterému se jej snaží Ian zničit… (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

tron 

všechny recenze uživatele

V podstate ani nie je príliš o čom písať. Oproti odpadovej trojke a štvorke je to posun k lepšiemu, ale v konečnom efekte je to rovnako nudné, ako štvorka s päťkou. Prostredie panoptika dodáva nezáživnej britskej snímke aspoň náznak atmosféry, keď už scenár stojí za kravskú lefušu a herci by mali problém kvalitne hrať aj v porne. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Galéria oblúd tu už bola a títo moc zaujímavý neboli , hold rozpočet asi skoro celý zhltla postava upíra, tá bola naozaj až prekvapivo schopná, na túto slabú sériu. Zas sa toho tu moc nedialo a bolo tu veľa nesympatických pošta a často i nudných pasáži. Nerobí hanbu tejto sérii, to už dokázali iné časti, ale na 3* tam ešte niečo chýbalo. Hádam by stačilo vymeniť hercov. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Charizmatický principál pojazdného obludária R.B.Harker prichádza so svojou show do malého, vyprahnutého, krachujúceho mestečka Canton Bluff uprostred stredoamerickej púšte. Chce tam predviesť bizarné živé atrakcie - trpaslíka s tromi rukami, homošského hermafroditného transexuála, sadistického negra, čo bez problémov ukusne hlavu sliepke, chlapca aligátora a ďalšie podivnosti. Práve v tomto odľahlom kúte sveta natrafí na atrakciu, ktorá by sa náramne hodila do jeho programu. Objaví a uväzní pekelnú beštiu - vlčieho muža, ktorý sa snaží ovládnuť svoje vražedné pudy. Vlkodlaka, ktorý chce odolať prekliatiu. Lenže i samotný pán Harker má jedno démonické tajomstvo. ** ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je natočen podle knižní série The Howling I. II. a III. spisovatele Gary Brandnera a začíná dramatickou scénou za podpory klavíru a houslí. Ještě štěstí, že pak následuje scéna " Oprava kostela " a ta je podpořena žánrem country, moc jí nemusím, ale lepší než piáno. V úvodních titulcích se dovíme i jméno Harberova ( majitel cirkusu ) maskéra .... Steve Jahnson ... a tak jsem čekal jak se mu to podařilo. No nebudu to prodlužovat, čekal jsem až na konec filmu a maska byla povedená ale to film už nezachrání, že. Děj filmu je pomalá a nudná záležitost. Jediná " akční " scéna se dá napsat v jednom citátu : Kdo uvidí Ďábla, zastřelí ho. Nějaké otázky? OK jdeme na to. Herci : Ian - Brandan Hughes, Harker - Bruce Martyn Payne. Ve filmu zazní i song Sammy Faina - I´ll be seeing you http://www.youtube.com/watch?v=2JWy0wf66mA ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Moje zatím poslední zastavení u série Howling. Ta tam je zábavnost prvních dílů. Šestka je jen nudná a zbytečná nastavovaná kaše. Na scénu nastupuje v jednom zapadákově hodný vlkodlak. Uchází se tu o práci, pomáhá zvelebovat městečko, zamiluje se – no prostě idilka jak hrom. A pak přijede do města jakési cirkusové obludárium. A začnou se dít divné věci. Spíše je to teda asi zbožné přání těch co Howling 6 točili. Obludy jsou totiž obyčejní lidi. Jen jeden je trochu zamaskovaný za hmm muže aligátora. A pak je tu taky jeden trpaslík. No a samozřejmě obludáriu šéfuje zlý principál, který skrývá jedno nehezké tajemství. Bohužel ho pak vybalí v plné kráse ke konci filmu i na diváky. Budete svědky souboje dvou nejstrašlivějších monster historie. A je to opravdu hrůza. To my věřte. Naprosto zbytečné a tuctové pokračování, které má překvapivě vysoké hodnocení asi právě kvůli té tuctovosti a absolutní absenci snahy něčím šokovat. Smutný to konec jedné zajímavé série ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film není na rozdíl od předchozích filmů série natočeno podle románové trilogie „Howling“ z let 1979 až 1985 Gary Brandnera, jde jen o pokračováním předchozích filmů. (Terva)
  • Film byl distribuován přímo na DVD, a to s přechodzím pokračováním Kvílení vlkodlaků 5 (1989). (Terva)

Reklama

Reklama