Reklama

Reklama

Angry Birds: Prasátka

(seriál)
  • Česko Angry Birds: Piggy Tales (více)

Série(4) / Epizody(122)

Obsahy(1)

I nezbedná prasátka, která bystrosti moc nepobrala, mají své starosti. Podívejte se, jak se zlobivým prasátkům podaří vyřešit řadu těžkých úkolů i nečekaných situací v jedinečném, digitálně animovaném filmu, se kterým si užijete spoustu zábavy a legrace. (Bontonfilm)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Druhá série, prasátka v práci, jsou suverénně nejlepší. Jsou pitomý, srandovní a hlavně vtipný a v kombinaci s povoláními to jsou prostě zábavný kraťasy. Škoda, že hlavně trojka, odehrávající se v divadle, už taková nebyla. Na nějaký výraznější zapamatování Prasátka nejsou, ty díly jsou prostě moc krátký, aby fungovali lépe než jen jedno usmání na konci dílu. Ale koneckonců jinak Prasátka ani fungovat nejspíš nechtějí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Keď má niekto rád hru Angry Birds, tak tento mini gag seriál o prasiatkach práve z tejto hry si jednoducho musí zamilovať. Krásne plastelínové animácie, kopec funny nápadov a poteší a pobaví to nielen deti, ale určite aj dospelých. Štvrtú hviezdičku musím pridať za druhú sériu v štýle Pata a Mata. 70 % ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Animace jakoby z plastelíny. Příběhy tohoto seriálu jsou zcela bez děje, jenom takové vtípky, které se hodí jen jako součást jiného groteskového seriálu ()

Reklama

Reklama