Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zemědělec Kárl z Východního Friska má v životě dvě lásky. Krávy, kterým se právě chystá za naspořené peníze koupit automatickou dojičku, a pop star Lindu Lou, které už roky posílá obdivné dopisy, aniž by se jedinkrát dočkal odpovědi. Až jednou pošťák doručí její podepsanou fotografii adresovanou z Ibizy. Kárl na nic nečeká, sedá na vypůjčené kolo a míří na slunný ostrov, kde si toho léta daly sraz ty nejžhavější a taky nejvypočítavější dámy z celého Německa! (dopitak)

(více)

Recenze (4)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Je na co koukat (dámy se ve velké většině promenují nahoře bez), a díky Karlovi a jeho vtípkům ("Pane vrchní, v mé polévce plave moucha." "Ukažte, maličká, vždyť ty ses tam málem utopila." "Pane vrchní, v té mojí je vlas." "Tak ten můžete s klidem sníst, kuchařka jich má dost." "Co nám pane vrchní doporučíte?" "Jiný lokál.") se OBČAS i zasmějete, v součtu je to ale strašná ptákovina, přesně jak by se podle plakátů, názvu, roku a místa výroby dalo čekat. Mimochodem, i tenhle film určitě dobře zná Zdeněk Troška (stejně jako tenhle), jehož Kameňák přijal pravidla vtipové estrády zcela bezvýhradně. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nemecká "sexi" komédia s playmate BEA FIEDLER. Kedysi odvysielané so slušným slovenským dabingom na STV. Núúúúúúúúda. :-) (21.8.2008) ()

curil 

všechny recenze uživatele

Nic nového ani na Ibize! Západoněmecký film jede v intencích erotických filmů ze sedmdesátých let. Kladem je Karl Dall v hlavní roli, který snad v žádných "bavorácích" nehrál, a hezké mladé ženy již obehrané v jiných soft core komediích. Je mi jen záhadou, proč jedna z nejznámějších hereček tohoto žánru Bea Feidler, není uvedena v žádných přehledech ČSFD, cz a tím ani v žádném obsazení filmů, ve kterých hrála. ()

Reklama

Reklama