Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton je tu opět jako drsné hovádko, Ethan Suplee zase v jeho typické roli dementa. Za to S. W. Scott je těžce průměrnej, ačkoli za to sám asi ani moc nemůže, protože většinu gagů mu sebere právě ta prvně zmíněná dvojice. A víc toho ani film neobsahuje. Je to prostě lehce nadprůměrná oddychová sranda. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

To jak se všichni postavili za Woodcocka mi přišlo hodně trapný. Ačkoli jsem též vyznavač tvrdé morálky, tak tohle byla vyloženě šikana, i když humorná :-D. V jednom se mi však film líbil. Připomenul mi totiž léta tréninků v basketbalu, když mi bylo kolem 13 let. Trestná kolečka, klikování, dřepování, to všechno jsem taky musel absolvovat. A tehdá jsem taky nebyl zrovna štíhlý chlapec. :-D 60% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií. Tahle komedie je postavená hlavně na postavě pana Woodcocka, který se s dětmi při výuce tělocviku nemazlí. A to je základ celé komedie. Jak to totiž může dopadnout, když o 30 let později zjistí jeden z bývalých Woodcockových studentů, který na něj nemá zrovna příjemné vzpomínky, že Woodcock chodí s jeho matkou? To se řeší po celou dobu filmu. Jsou zde k vidění zajímavé i méně zajímavé vtípky, přičemž některé jsou doslova geniální, ale jiné jen trapné. Přesto řadím tuto komedii do lehkého nadprůměru, protože jsem se u ní docela dost nasmál. Billy Bob Thornton se snažil a docela mu ta role pana tělocvikáře sedla. Sean William Scott už mi do tohoto filmu zase tak moc nezapadal, ale ani ten film nijak výrazně nezkazil, zahrál to asi nejlépe, jak mohl. A Susan Sarandon je jen ta postava v pozadí, která zde nemá mnoho prostoru, ale i ona se s tím poprala relativně dobře. Dějově to byl zajímavý film, který mne zaujal, a kde se opravdu celou dobu něco dělo. Takže je to za tři hvězdičky, procentuálně vyjádřeno bych dal 60%. Ale na odreagování je to perfektní snímek. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podpriemerná komédia. Námet je neoriginálny, čo by však nemuselo vadiť - stačí sa pozrieť na veľmi podobnú komédiu School for scoundrels, kde to dopadlo oveľa lepšie. Tu sa však veľmi nie je čomu smiať. Potešili aspoň vedľajšie postavy(asistentka alkoholička a Nedderman v podaní Ethana Supleeho -alias Randyho zo seriálu My name is Earl). ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Väčšinou dávam pri podobných filmoch tri hviezdičky, ale tentoraz je to nehorázne o ničom a po filme som si povedal - aha, no dobre a čo. Pár krát som sa síce zasmial, najmä nakrúcanie videí bolo slušné aj záverečný súboj bol v celku vtipný, no to je všetko. Snáď len pri posledncýh minútach som sa dosť pobavil, preto škoda, že to prišlo až tak neskoro. Možno nejaké to plus za Susan Sarandon a jej domáce video:) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)

Reklama

Reklama