Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva zloději se vloupají do vily v Beverly Hills, kde hledají trezor. Místo něj najdou v tajné místnosti muže zmučeného k nepoznání. Snaží se mu pomoci, ale místo toho se dostanou do spárů sadistického šílence, který si je bere jako své další oběti a zkouší na nich své brutální velmi rafinované, mučící metody. Film navazuje na tradici takových hitů jako Hostel nebo Saw, kde platí "zemřít je snadné… zůstat naživu jsou strašná muka". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ne každej exploiťák se musí zákonitě povést a příznivcům líbit... Tohle je taková nízkorozpočtová volovina odehrávající se v jednom baráku, asi pět herců, řežou se tam a mučí jak se dá, špatné triky, hodně krve, žádný děj ... A hlavně je to celé amatérské a nehledě na obsah, který se v některých částech vyrovná i tomu nejtvrdšímu z tohoto subžánru, jedná se prostě o brak a dost nudnou, nesympatickou záležitost ... Ještě že to má tak krátkopu stopáž. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Film natočený za pár dolarů a bohužel je to na něm vidět. Filmům SAW a Hostel, které napodobuje, nesahá ani po paty, takže to lze doporučit pouze zapáleným fanouškům tohoto žánru. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Čekal jsem něco jako americkou variaci na vánoční příběh francouzské provenience. To značí několik málo osob uzavřených ve zdánlivě prázdném objektu(splněno), charizmatického mučitele(nesplněno) a alespoň minimální inteligenci osob určených k likvidaci(nesplněno). Nedělám si iluze o duševní kondici lupičů, ovšem, jenom fakt, že loupený objekt připomíná squat a v obýváku nalezená, zastlaná roštěnka pod nápisem FUCK SOME1 je nepřinutí k útěku, značí, že něco není v pořádku. Sečteno podtrženo, nebýt nápadu s hlodavcem, je to za nula......ale ne. Je to za nula i tak. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná sračka, která dává slovu amatérská zcela nový rozměr. Něco tak debilního už jsem dlouho neviděl. Herci byli totálně otřesní. Příběh a ani jeho náznak zde zkrátka nebyl. Mučení, krev a další hororové prvky film postrádá. Napětí žádné. Osudy hrdinů jsou divákovi lhostejné. Kamera byla tak debilní, že už jsem podobně debilní kameru hodně dlouho neviděl. Kdybych se pokusil podobný film vytvořit s kamarády a zaznamenat ho na mobil, tak je výsledný efekt jistě nesrovnatelně lepší. Ještě ke všemu pan režisér nesáhl ani po špetce orginality. Kradl, kde to šlo. Vše co ukradl, však zkurvil. Tuhle sračku lze skutečně pokládat za vzorového zástupce odpadu. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Nedokážem pochopiť ani za svet tomuto hodnoteniu tu na CSFD. Každý to zrovnáva so Saw, alebo Hostelom, ale s tými filmami to okrem mučenie nemá fakt nič spoločné. Veď je to klasický nízkorozpočtový exploiťák, akých sa v minulosti točilo požehnane. Herecké výkony sú síce len priemerné a nájdeme tu aj niekoľko logických dier, ale stále to podľa mňa stojí za pozornosť. Dej je celkom originálny, nejaké úteky, dokonca malé prekvapenie. Mučenie a gore tiež stoja za to, dobre technicky spracované a pekne zahraté. A k tomu ešte nádherné interiéry (samozrejme v rámci subžánru). Ja to v kľude ohodnotím, tak ako to hodnotím, veď to malo aj rozumnú stopáž. Podobný film: Grotesque (2009) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já Hunterovo nadšení pro tenhle shitek nezdílím. Pokud bych neviděl nikdy předtím žádný film s podobným námětem možná bych tomuhle dal i víc procent, ale takhle jsem na velkých rozpacích. Pro mne osobně balancuje celková kvalita snímku na hraně odpadních vod a těžkého podprůměru. Kromě několika lepších scén jsem se tady dočkal jen kupy nesmyslů, otřesných výkonů všech protagonistů a roztřepané kamery. Tenhle amatérský film si už nikdy nepustím to vím určitě. S přivřením oka dám hodně slabých 30% za nevyužitý potenciál, který se tady místy objevil a hlavně proto, že znám i mnohem horší filmy. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Hoci začiatok tohto amerického hororu avizoval lukratívne "mučeníčko", to sa nakoniec nekonalo (rozpočet filmu asi nevydal na väčšie gore efekty) a tak to celé ostalo len pri sústavnom vzájomnom otĺkaní sa a bezhlavom pobehovaní po nepeknom interiéri jedného domu. Hlavný hrdina niekoľkokrát neobratne zahodil svoju šancu dostať situáciu pod kontrolu a jeho počínanie v niektorých okamihoch bolo tak nelogické a ľahkovážne, až som mal na neho zlosť. Gag je iba ďalším hororom z americkej "hosteloidnej" vlny, zo skromnou výpravou, ktorý sa odohráva doslova na pár metroch štvorcových a účinkuje v ňom dohromady asi 6 hercov, takže reálne nemôže konkurovať takmer ničomu. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, to se mi ulevilo, když jsem se ujistil, že jsem dal tomuto filmu(?) už před časem místo v odpadu. Chlapci, kteří tento mentální zvratek napsali a zrežírovali, měli buď velmi těžké dětství, nebo ujíždějí na hodně bizarním pornu (případně obojí). Tato záležitost byla plným právem zařazena do žánru hororu, ale ne proto, že by v divákovi dokázala vyvolat strach a hrůzu, Hororem pro mě bylo těch osmasedmdesát minut, které jsem u této sračky musel vydržet. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Napodobenina omnoho kvalitnejších a úspešnejších žánrových počinov, stroskotala na biednosti prejavu.Jedna hviezda za jednu dve podarené scény. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Aj keď film nemá veľa priaznivých hodnotení a komentárov, ale aj tak som k tomuto filmu pristupoval tak, že hádam to bude aspoň nejaká krvava zábava. Ale nebolo to ani krvavé a určite ani zábavné a ubiehajúci čas som si skracoval pozeraním do telefónu a to ja nerobím často, ale stáva sa to. Už začiatok napovedal, že film nebude mat a ani nemá žiadne väčšie ambície, len sa tu zišlo niekoľko ľudí, ktorí si povedali, že idu natočiť tupú a nízkorozpočtovú napodobeninu saw a aj keď tu neboli pasce, aj tak mi prišlo, že niekto chcel napodobniť Jigsawa, len pozabudol na fakt, že tento tvorca nemá ani talent a určite ani finančnú injekciu na aspoň sa trocha priblížiť tejto legende. Scenár bol mizerný a najviac ma rozčuľoval ten, čo sa trocha podobal na Stathama a jeho chovanie ma začalo pri konci už rozčuľovať. Herci boli amatérsky a ako aj cele spracovanie ci gore stránka. Nemám čo by som tu pochválil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vraždící mučící maniak ve sklepě. 1) Nesporně je to laciný film. Co byste chtěli za (prý) 40 000 dolarů? Nekup to za tu cenu._____ 2) Začátek byl slibný - autoři šli rovnou na věc bez zdržovacích charakteristik, o které se snaží údajně kvalitnější filmy. Nějakých deset či patnáct minut člověk mohl být (já byl) na pochybách, co ho vlastně čeká. Pak se děj stal standardně předvídatelným. Až na samém konci první pointa byla milá...ta druhá zmatečná._____ 3) Thrillery o vraždících zrůdách asi mají být, jak předpokládám, hrůzné či alespoň napínavé. Těchto emocí jsem byl při sledování snímku ušetřen. Snad by se dalo říci, že jsem se bavil, pokud lze za zábavu označit sledování více či méně úchylných vražd._____ 4) Kdo má rád kulturisty s hypertrofovanými svaly, se zalíbením spočinul na (jinak přitažlivém) 28letém Brianovi Kolodziejovi. A kdo ne, ten se asi dost nudil. ()

beran-ek odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci co dělají obaly a komentáře opět nezklamaly.. Nevadí mi amatérské filmy, ty se aspoň jako amatérské tváří.. Ale toto? Ta kamera? Prostě shit! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vôbec sa nečudujem že Gag bol zatiaľ posledným filmom, ktorý režisér natočil. Z môjho pohľadu ie o jeden z najhorších filmov, ktoré som tento rok videl, je zrejme že film bol dimenzovaný nízkym rozpočtom ale ani samotný námet ani jeho realizácia nestáli za veľa. Svojich fanúšikov tento štýl hororu má a čas od času niektoré z nich upútajú aj moju pozornosť, Gag však k nim rozhodne nepatril. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Další důkaz,že když je nápad (i když cizí),doma se někde válí digi kamera a partička kámošů má zrovna čas,může ,,film" natočit úplně Každý. No proč ne,-i když Každý není Raimi. ()

radeko odpad!

všechny recenze uživatele

Málokedy sa mi stane, že pri sledovaní filmu mám chuť vypnúť ho. Toto ´´domáce video´´ však na takéto ocenenie silno apelovalo. Neuveriteľná demencia postáv, neherci a úbohé dialógy sa spojili v jedno. SPOJLERY: Kladný hrdina v obrovskej výhode a so zbraňou v ruke je ´´prinútený´´ pichnúť si uspávadlo kvôli tomu, že neznámu ženskú drží záporák s orezávacím nožom v ruke!!!!! Máva tam s ním, ako keby mal Magnum 45 a ten idiot sa ho nepokúsi ani len postreliť. Najkrajšia bola však scéna s vrecom na hlave- keby ste boli vrah a vaša obeť by mala putá a vrece na hlave, plížili by ste sa k nemu ako k ostražitej strake, ktorú vyplaší aj najmenší praskot lámajúcej sa vzduchovky? A čuduj sa svete, slepý a zviazaný hrdina zneškodní típka so sekerou atď atď... Veľa krvy na stenách a na obetiach, avšak žiadne rany, z ktorých by eventuálne mohla vytiecť. + krásne objasnenie vrahových pohnútok ( ´´Už sa ti niekedy snívalo, že vraždíš? Tak si predstav, že sa ti to nesníva...´´) ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný z celého štábu (včetně toho idiota, co daboval toho idiota), kdo zřejmě odvedl dobrou práci, byla uklízečka. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Gag sa snažil byť za každú cenu originálny, inteligentný a brutálny avšak nevyšlo mu to ani v jednom smere. Snaha o zlepenie dobrých nápadov z iných komerčne úspešných filmov /hostel, saw/ skončila katastrofálne. Odpadový scenár úplne rezignujúci na nejakú myšlienku v kombinácii s otrasnými hercami a účelovou nič neprinášajúcou nudnou brutalitou nemohol dopadnúť lepšie. 20 % ()

Reklama

Reklama