Reklama

Reklama

Železní andělé 2

  • Hongkong Angel II (více)

Obsahy(1)

Po úspěšné záchranné akci rukojmí v Hongkongu si tři hlavní členky zvláštní skupiny bojového nasazení s názvem „Železní andělé“ užívají zaslouženou dovolenou v Malajsii. V Kuala Lumpur se seznamují s místním magnátem Petrem Kamem a mladým agentem CIA Marcem, který má odhalit Kamovu utajovanou vojenskou základnu, namířenou proti domácí vládě. Marco nachází v "Železných andělech" neplánované spojence. V okamžiku, kdy gangsterský boss Kam vyhlásí tzv. "Operaci Tiger", je započata série smrtelně nebezpečných událostí... (Siriuss)

(více)

Recenze (36)

Pecival 

všechny recenze uživatele

No rozjezd je trošku pomalejší, akce tu a tam, ale hodně se mi líbila Elaine Lui, díky níž jsem přetrpěl i ty nudnější pasáže. Poslední půlhodka je ale naprosto ultimátní, připomíná mi hodně komando. Samozřejmě co Arnold zvládl vykosit sám, musí tady vyrubat v týmu, ale vojáci jsou stejně dementní a neschopní. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem viděl dříve než jedničku. A musím říct,že se jedná o dobrou akci se solidní zápletkou. Zvláště kdy konec vezme nečekaný spád a akce je tu dost. Ale mrzí mě jakoby se souboji si dali práci až ke konci,jinak obyčejné Honhg Kongské kopačky. Zase tu máme krásný až dojemný konec plný zpomalených záběrů a dobré hudby. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Je to daleko lepší než první díl. Typické pro Železné anděly je, že když po nich někdo střílí, kulky létají vždy těsně vedle nich :). Ale ani to však nic nemění na faktu, že je to akční, poutavá a obdivuhodně zábavná podívaná. Nejvíc se mi asi líbí scéna na začátku, kdy má rukojmí granát v puse a andělé se obdivuhodným způsobem postarají o to, aby mu tam nevybuchl :). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dvojka si, na rozdíl od jedničky, rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek emocí. Zhrzená láska a zničené přátelství jsou podstatou celého příběhu a z Železných andělů se rázem stávají téměř skuteční lidé. Samosebou ve světle filmové školy akčního Hong Kongu, tedy trochu předimenzovaně. Akční stránka se tradičně dá rozdělit na nijak zajímavou bum bum, ratata a úžasnou kop, flák, prásk. Tady víc než kdy jindy vyniká kontrast mezi těmito aspekty, hrdina s puškou sejme spousty nepřátel, přesto vypadá jak tydýt. Jakmile však dojde na pěsti, máme tu podívanou, z které přechází zrak. Vynikající souboje tu jsou prakticky jen dva, ale zejména city a krví zbarvený final fight mi nedovoluje jít níž než na čtyři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Železní andělé" jsou prostě frajeři, na které jsem koukal jako poměrně malý kluk, však je film také jen o dva roky mladší než já sám. Ty jejich příběhy mě pořád dostávají a není to jen nostalgií, protože to sice je pořádné béčko, ale zároveň je to pořádná nakopávaná, která řeší i celkem závažná témata, hlavně to, kam až sahá přátelství. No, očividně dost daleko. Skvěle jsem se bavil i po letech. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama