Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (158)

Balu... 

všechny recenze uživatele

Ňák jsem v rozpacích, zda se tu hodnotí Get Rich or Die Tryin' nebo jen samotnej Fifty.. Jsou tu vyhraněné názory; zajímavě zdůvodněné. Porovnávání 50 a Eminema bych nechal do Brava; celkem schopně řemeslně odvedenej snímek; co mě opravdu pobavilo je hned ta pasáž ze začátku, jaxe u hispánců negr začně vyzpovídávat Marcusovi. Čekal sem od toho víc glitter podívanou; o to víc mě to příjemně překvapilo. Jméno si half-dollar filmem nezkazil; jeho fame to ale kromě billboardů s dítětem a 9milimetrem taky moc nepozvedlo.. Co je ale podle mě evidentní, že film má rozhodně na víc než 54%; rádobyrecenzenti typu Sepp, haters a děcka; kdo je zvědavej na Vaše hodnocení..? ()

Teapag 

všechny recenze uživatele

Další autobiografický snímek o raperovi. Skvělej film, ocení o zvláště ti, co poslouchají a mají rádi rap, stejně tomu bylo i 8.míle. Ději se nedá nic vytknout. Zobrazuje těžké začátky jednoho z nejznámějších raperů současnosti a i celkově je film moc povedený. Na filmu sem nenašel nic co by mě nudilo, nic špatného a tak mi prostě nezbila jiná možnost než dát pět hvězd. ()

Reklama

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání 50 Cent a Get Rich or Die Tryin' versus Eminem a jeho 8 Mile. Hodnocení uživatelů je u filmů velice podobné, pro mě však Get Rich or Die Tryin' zůstává daleko za druhým zmiňovaným filmem. V něčem se to liší- 50 cent je víc "gangsta" a jeho příběh je tak asi o něco drsnější, zajímavé jsou však oba přibližně stejně. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Autobiografický snímok Curtisa Jacksona alias 50 centa, ktorý to mal podľa tohto snímku vážne v živote ťažké. Réžie sa chopil Jim Sheridan, ktorý určite mnohých svojim rozhodnutím prekvapil, ale nesklamal. Get Rich or Die Tryin sa nemá začo hambiť a 50 cent môže byť spokojný, pretože jeho filmový debut sa vydaril. Tento autobiografický snímok vyčnieva z radu jeho kolegov, veľkú zásluhu má natom hlavne réžia a scénar. Kamera ma taktiež prekvapila, bola vážne dobrá. Hudobné spoty mi vôbec nevadili, prave naopak prekvapili a potešili. Dovolím si tvrdiť, že tento snímok sa mi páčil viac ako prevedenie Eminema. 7/10 ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznacne nejhorsi film roku, cekal jsem co Fifty spatla za hovadinu, ale ze to bude az tak vyzivny, necekal asi nikdo. Co vic jeste rict? Snad jen G-Unot!...Proc sem taham G-Unit? Jelikoz Fifty Snitch a ta banda kolem nej jsou vrcholem neumetelstvi a typickym prikladem globalniho, medialniho kapitalismu kde vyhravaj jen tvare neustale omilane dokola a prohlasovane za umelce medii, ale nikoli samotnymi lidmi - ti opravdove umelce zalezle v undergroundu nemohou kvuli temto neustale protlacovanym ani poznat. A v hiphopu toto bohuzel plati dvojnasob. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 185krát, což je 1,38krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)

Reklama

Reklama