Reklama

Reklama

Dokonalá loupež

Trailer

Obsahy(1)

Kriminální thriller o třech bratrech, kteří si odpykávají doživotní trest za ozbrojenou bankovní loupež. Když je dva zkorumpovaní policisté dostanou ven z vězení, aby provedli největší bankovní loupež v historii Austrálie. Děj se ještě víc komplikuje pro všechny tři, když Dale začne pochybovat o věrnosti své ženy, která se zapletla s právníkem podařené party (nebo taky možná ne). Anebo je všechno jinak než se zdá... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Juto 

všechny recenze uživatele

Bol to skutočne príjemný film. Aj keď nemusel mať najoriginálnejší scenár, v porovnaní s inými, oveľa nevýraznejšími filmami o lúpeži. Bavilo ma to od začiatku do konca a nepripadalo mi to také formálne a predvídateľné ako v mnohých iných žánroch. 6/10 ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Co si představíte pod absolutně průměrným zlodějským filmem? Měli byste si představit Hard Word, protože to je ten pravý průměr, nic tak hrozné, ale každopádně neoslní... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Je to takovej slepenec poměrně dobrejch jednotlivejch scének, který připomenou Tarantinovskou klasiku jako je Pulp fiction nebo Reservoir dogs, ale celkově to nějak nemá hlavu ani patu a ke konci je to zbytečně natahovaný a překombinovaný. Možná to chtělo trochu prostřihat a tak 15-20 minut vyhodit. Když to tak sečtu všechno dohromady, je to průměr. A co se herců týče, tak je to taky průměr, ze kterýho trochu vyčnívá Guy Pearce a Rachel Griffiths. Jak už tady někdo přede mnou napsal, je to absolutně průměrnej film. Nenadchne, neurazí, stačí vidět jednou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Divák zmlsaný úspěšnou trilogií ´Dannyho parťáci´ nad tímto tentokrát australským snímkem jistojistě ohrne nos, ale je samozřejmě jasné, že kdyby byl natočen ve stejném duchu, okamžitě by se snesla kritika z vykrádání nápadů. Snímek není pojat vyloženě v popcornovém duchu a v tom to právě je. Námětově nejde ani tak o geniální plán loupeže, i když k němu dojde, ale převážně o aktéry příběhu a jejich pohledu na život. Akce a humorné situace nechybí, ale netlačí se v tom tolik na pilu. Dobré tempo, dobrý casting, dobrý scénář nesnažící se ohromit. Není to Hollywood, ale svůj potenciál má. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Austrálii, a to ve městech Melbourne a Sydney. Točilo se od 30. července do 22. listopadu 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama