Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (1)

Tráva (2005) 

37/102 Poetika Sho.com mi chyběla. Zpětně už není nutné sledovat provokativní námět jako ten hlavní motiv seriálu, dnes po dvanácti letech zůstal kvalitně napsaný seriál, který rozehrává v sympatickém půlhodinovém formátu příběh jednoho předměstí, jež není tak odlišné od toho místa, kde každý z nás žije. Tráva je konec konců příběhem mladé vdovy, která hledá cestu, jak žít svůj život. A to není málo. Každá série má navíc fajn cliffhanger. Zatím tedy po třech sériích stačí, uvidíme, jestli si najdu čas na zbývajících pět. Místy už to začíná připomínat grotesku. ()

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama