Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele BigDeal k tomuto seriálu (1)

Tráva (2005) 

Po dopozeraní piatej série zvyšujem na 5 hviezdičiek z pôvodných štyroch. A to kvôli tomu, že Weeds je zrejme jediný seriál, ktorému je jedno, čo si pomyslí divák. Toho sa ostatné seriály snažia chrániť tým, že mu predkladajú stále to isté. Weeds nie- neustále ide dopredu len za cenu toho, aby (ako aj hlavná hrdinka) neskončil v stereotype. Tým pádom môže ktorákoľvek postava kedykoľvek zomrieť, kedykoľvek sa môže zmeniť miesto deja (obrovský posun po tretej sérii), vzťahy medzi postavami, ich psychika, zamestnanie, všetko. Usadlejším divákom sa teda možno zacnie za starými časmi (schválne si pri piatej sérii skúste spomenúť na tú prvú- príde vám to ako desaťročie), diváci ako ja sú však vďační originalitu a za to, že vo Weeds nie je miesto pre nudu. Mimo iného oceňujem balansovanie na hrane čierneho humoru a strachu o život. Po dopozeraní: tak teda späť na 4. Seriál sa posledné série začal značne vliecť. Napriek tomu som rád, že som ho dopozeral, koniec bol vcelku nostalgický a obstojný. ()

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama