Reklama

Reklama

Rodina Nessových

(seriál)
  • Česko Rodina Nessova (více)
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný
Velká Británie, (1984–1985), 2 h 5 min (Minutáž: 5 min)

Epizody(25)

Malí sourozenci Matěj a Pavlínka se jednoho dne seznámí s rodinou příšerek, které žijí v Lochneském jezeře. Početná rodina Nessů není nakonec vůbec tak příšerná, jak se ze začátku zdálo a děti s nimi zažívají spoustu dobrodružství. Nejdůležitější věcí ale je, udržet přátelství s touto neobvyklou rodinou v tajnosti. Kdyby totiž dospěláci zjistili, že v jejich jezeře žijí tyto strašidelné bytosti, nastalo by ve Skotsku velké pozdvižení! Jestli se Matějovi a Pavlínce podaří všechno utajit, zjistíte, když se na jejich dobrodružné kousky podíváte spolu s námi. Příjemnou zábavu a legraci! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jééj, len nedávno som na tento večerníček spomínala :-) Milé, po čase už trochu na jedno kopyto, ale dôležité je, že si ho ešte pamätám - aj to o niečom svedčí. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších Magioňáckých a Vegáckých kultů, poté jsem to snad ještě viděl jako Večerníček (co se mě podařilo zjistit, tak o 13. epizodách). Seriálek byl o příšerkách z Lochnesského jezera a dvou malých dětech Matějovi a Pavlínce kteří se s nimi kamarádí. Seriál jsem od takového roku 1989 nikde jinde neviděl, až teď před pár dny se mě podařilo sehnat pár jednotlivých dílů a k mému potěšení jsem byl bohužel mírně zklamán. Už to není žádný Stanislav Hložek, který nazpíval titulní písničku (teď bohužel i upravenou), i ta nostalgie a skvělá atmosféra dětských let je nenávratně pryč, výtečný původní Vladykův,¸Nárožného, Dvořákův a Štáchové dabing na který jsem byly tak zvyklý tu byl nahrazen jedním nějakým dětským hlasem. No nic, alespoň že ty jednotlivé epizody snad zůstaly, některé jsou tu snad i nové. Jako vzpomínka na dětství, i když už ne v původní podobě, avšak oproti dnešním slátaninkám stále příjemná a svěží. Takže za 4*. ddt: Moving Culture čtvrtek 19.06.2008 údajně pův. dab. i prvních 7 epizod sedí. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dlouhá léta přežívala v povědoví jen Hložkem nazpívaná znělka (Písničky z Rosy 1-3...) a když se seriál vrátil se starým dabingem, potvrdilo se, že Nessovic byli oblíbení tak říkajíc právem. Mates a Pavla mi nikoli náhodou asociují Seka a Zulu. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Kdybys prošel všechny Zoo, došel až na světa kraj, všude vybereš si zvíře jaké chceš. Zamává ti z klece šimpanz, papoušek či hranostaj, jenom Nesse v žádné Zoo nenajdeš. Zejména na toho mávajícího hranostaje bych si vzala první řadu. Není nad to děti vytříbenému humoru hrdého Albionu učit na takovémhle skvostu. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Lochnesská příšera a spouta dobrodružství se sourozenci Matějem a Pavlínkou. Docela pěkný animovaný seriál, ale nepřirostl mi nějak k srdci. / Viděné epizody *25.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 6/10 ) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

tu úvodní melodii jsem, vždy dlouho nemohl dostat z hlavy :o) parádní animovaný večerníček dvou děcek s roztomilou lochnesskou rodinkou.... jeden z mých nejoblíbenějších večerníčků v mládí. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja odpadnem!! Ja som na túto rozprávku aj zabudla ale hneď ako som uvidela obrázok vedela som o čo ide a to bolo niečo grandiózne keď som bola malá. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

DVD PREMIÉRA: Príloha denníka NOVÝ ČAS = 5.12.2007 - bohužiaľ s novým načisto príšerným dabingom bez pôvodnej úvodnej pesničky. HANBA ! (3.12.2007) ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

úchylně zábavný seriál o početné rodině Nessových.. chytlavou úvodní piseň jsem dlouho nemohl dostat z hlavy :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pre detského diváka určite vydarená a vtipná zábava. Pred mnohými rokmi som aj ja bol jedným z tých divákov. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho jsem po tomhle animovaném seriálu pátrala. Z dětství jsem si pomatavala jen, že tam byla nějaká žravá příšera, která na začátku vždycky žrala noty nějaké písničky. Takže to byly dosti chabé indicie, co by k ničemu nevedly. Dnes se mi podařilo tento zábavný animák vidět znovu a celý. Jako malí jsme ho s bráchou děsně hltali. Mám takový pocit, že tu úvodní melodii asi jen tak z hlavy nedostanu. ()

Reklama

Reklama