Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Na South Park a "celovečerňák" celkem slabé, nebýt filmových postav, nevyzpytatelných lesních zvířátek a zápletky s Cartmenovými koulemi, jednalo by se snad až o jeden z podprůměrnějších dílů z celé série. (6/10) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Jako epizoda seriálu slušný počin, jako celovečerní film slabý průměr sahající Peklu na Zemi stěží po pas... Nechápu důvod, proč se tvůrci odhodlají použít formát dlouhometrážního filmu, když scénář vydá právě jen na jednu středometrážní epizodu. Tam, kde v Pekle na Zemi nestačila bránice a Trey Parker s Mattem Stonem uvolnili lavinu své neutuchající kreativitě a osobitému pojetí humoru a společenské satiry, v Imaginationlandu lopotně látají vycpávkovou vatu a vypomáhají si parodizováním popkulturních ikon, které dříve nikdy nebylo nosným, ale vždy jen doplňkovým atributem seriálu (a parodovat Hvězdné války už je skutečně passé, ač se tvůrci sami shazují v probíhajících titulcích...). Celé mi to připomínalo především nepůvodní estetiku a epický tok Happy Tree Friends, jejichž dokola opakovaný jeden jediný dějový postup mi už při třetí epizodě zevšedněl (pekelná lesní zvířátka, kdy navíc Parker se Stonem vykrádají sami sebe...ta epizoda už tu kdysi byla a mnohem lepší a zábavnější...). Takže nakonec zbude jen pár fórků, hodně průměrný příběh a Cartmanovy koule, které jediné nesou hrdou zástavu Pekla na Zemi... PS: A kam se poděla kdysi fenomenální hudební složka, to ví asi jen tvůrci samotní? Za Imaginationland už asi Oskara nedostanou... Podobné filmy: South Park: Peklo na Zemi, Futurama: Bender's Big Score, Futurama: The Beast with a Billion Backs ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Být tak Buttersem a vysnít si to celé trochu jinak. Lépe a s více využitým potenciálem. Avšak i tak by to mělo něco do sebe disputovat s ozbrojeným Ježíšem, utíkat před prznícími lošťomilými vánočními zviřátky a spolu s Aslanem sledovat monumentální bitvu horrorových postav proti těm dětinským... Zato Kylem bych být nechtěl, protože Cartman by mě furt buzeroval s nějakým tím lízáním, což by mi časem lezlo dost na nervy. Ale bylo by to celé strašně smutné dobrodružství, protože ještě teď by mi kanuly slzy při vzpomínkách na brutální zavraždění Starostlivého medvídka., bůů. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Srovnavat tohle s Peklem na zemi moc nejde, precejen je tady videt, ze se jen jedna o tri spojeny dily serialu, nicmene napad na risi predstav je perfektni, je tu sparodovanejch spousta filmu a cely to je solidni masakr. A do toho vseho tu je mozna jeste zabavnejsi linie s lizanim Cartmanovo kouli, ty jeho pripravy na lizani byly naprosto brutalni. Opet po case perfektni 2D animovanej "film". ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Jen potvrzení, že celovečerní stopáž South parku nesvědčí a (beztak zbytečný) pokus udržet příběhovou nit leda škodí údernosti, která je pro tenhle fenomén nezbytná. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi to sice není ale i tak sem se u toho celou dobu válel smíchy. Dvojice Parker, Stone si dělá srandu úplně ze všeho. Výborný je hlavně rozhovor s režiséry Shaymalanem a Bayem. U toho už sem opravdu nemoh :-)))) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

V rámci samotného seriálu mě jednotlivé díly Imaginationlandu přišli jako slušný průměr, jako celek je to v kontextu soudobých komediálních počinů výborná psina, ovšem s Peklem na Zemi srovnání nesnese. Ani náhodou, aby bylo jasno, tak se na to připravte .) Now, suck my balls, Kyle... 70% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jaaj, SP je prostě geniální:-) Kde jinde také může násilnická veverka znásilnit Kurta Russella, že? ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Peklo na zemi bolo genialne. Toto je ledva priemer a nuda aj v 65 minutach. Aspon ta zaverecna bitka ma mnoho cool napadov. To siel South park vazne tak do haja, odkedy som ho prestal sledovat? 6/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nebýt přehnané zápletky "suck my balls" - kdy tahle věta zazní ve filmu tak 45 krát - mohl to být vyrovnaný nástupce Pekla na zemi. Bohužel to tak nedopadlo, ale Imaginationland je nejvíce parodující South Park a dělá skrytou reklamu New Age :-) I tak slušná zábava. __ Superpero, nech se vyšetřit voe! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Trey Parker a Matt Stone jsou prostě nejlepší. Zlé postavy, které mám rád jsem zde viděl, stejně tak celý děj byl fajn. Konec byl super. Nakonec to dopadlo, jak nejlíp mohlo. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Na SP velmi slabé, ani parodie na všechno možné nezabraly, prostě nic moc. Kam se to hrabe na Peklo na zemi, kam se to hrabe na seriál, zvláště na první sérii ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhorších epizód jednej z najlepších sérií South Parku natiahnutá do troch dielov a neskôr zostrihaná do jedného filmu. Čistá exhibícia pozbieraných postáv v príbehu, ktorý by možno mal grády, ak by mal 20 minút a nie cez hodinu. Navyše to viac pôsobí ako disneyovka než ako southparkovská absurdita. ()

Reklama

Reklama