Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhorších epizód jednej z najlepších sérií South Parku natiahnutá do troch dielov a neskôr zostrihaná do jedného filmu. Čistá exhibícia pozbieraných postáv v príbehu, ktorý by možno mal grády, ak by mal 20 minút a nie cez hodinu. Navyše to viac pôsobí ako disneyovka než ako southparkovská absurdita. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tři klasické díly South Parku, které spojuje jednotný příběh boje o jakýsi svět představ. Humor je jako vždy drsný, South Park sprostými slovy nešetří a divák, který si nehraje na přehnaného inteligenta, se jednozančně bude bavit. Velice povedené byly narážky na filmové režiséry Shaymalana, Baye a Gibsona, ale jinak Imaginationland ničím nevyčnívá nad ostatní díly, proto hodnotím stejně... "Kyle, i swear, before this day is over, you will suck my balls" 7/10 ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama