Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf psychiatrické léčebny v Brookdale (RON PERLMAN) tak dlouho šlechtil inteligenci svých milovaných laboratorních krys, až se mu celý projekt vymkl z rukou. Krysy jsou ďábelsky chytré, navyklé na lidské maso, hladové a rozlezlé po celém ústavu. Ve chvíli, kdy na kliniku přichází Jennifer, aby napsala reportáž o duševních chorobách, zjišťuje, že tu na ni čeká daleko zajímavější téma. Bude to úžasná bomba. Pokud ovšem sama přežije běsnění zmutovaných krys a bude mít šanci o všem napsat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Hellboy by se měl, za to že v tom hrál, smažit v pekle a to alespoň 90 minut. Tak dlouho jsem se v pekle smažila plus mínus já. Krysy viděj rudě, jedna je brutálně na steroidech, násilí je tak násilný až se mi chtělo brečet a jako bonus je celej film jedna velká píčovina. Takže děkuji za doporučení, protože tento kousek do 300 nejhorších skutečně patří a já můžu jásat, že ho mám za sebou. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Guilty Pleasure jak remen!!! VYBORNE triky, PRESVEDCIVE herecke vykony, GENIALNI scenar - proste BOMBA. Tak presne takovy tento film NENI! Jen mi vrta hlavou, co mezi temi digi krysami delal Ron "Hellboy" Perlman? ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy, kde útočí nějaká havěť na lidi, protože to zavání pořádnou nudou a propadákem. Tenhle film je toho příkladem. Hodnocení: 15% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zmeska zlých CGI a celkom slušného námetu, ktorý ale vyšumel do stratena. V skratke, jednohubka, ktorá nemá na to, aby bola zhliadnuta aj druhýkrát. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

jedna herecka tam mala pekne kozy, tak preco nebyt zhovievavy? ale treba povedat ze tie krysy boli pocitacom spravene otrasne ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorsie, co sa hororu ako filmu moze stat, je ze sa divak zacne pri jeho sledovani rehotat. A to sa mne stalo pri Krysach. Scenar pochadza asi z pomocnej osobitnej skoly, reziser Tibor Takács na tom bude velmi biedne, do oci biju digitalne triky /digitalne krysy ..../ no a herecke vykony, to v tomto filme je ciste sci-fi. 0 % ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Dějově je film zvládnutý velmi dobře, i Ron Perlman se vytáhl coby šéf sanatoria, ale bože co měly znamenat ty digitální krysy???!!! To sem tvůrcům nedokázal odpustit, že nezainvestovali daleko víc, škoda, u mě za 0%! (i když by si to Hellboy určitě zasloužil)! ()

civrss odpad!

všechny recenze uživatele

Film k zblití. Ať už příšerné herecké výkony ( až na doktora s fazolovou hlavou), nebo neuvěřitelně nezvládnuté grafické zpracování "hlavní myši", která vypadala jako krtek a chovala se i na mutanta moc inteligentně. Obecně mi takové kraviny nevadí, ale vše s mírou, pane Takácsi. ()

bari68 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérske,úbohé a čo sa týka po stránke digitálnych efektov takmer nepozerateľné.A keď už sa aj na ,,horore,, smejem, naviac, ktorý sa tvári vážne, to už je vážne zlé. ()

Doggy3344 odpad!

všechny recenze uživatele

Pánové a dámy, tak větší bídu jsem snad ještě neviděl. Do teď ani nevim, proč jsem se na to koukal a bohužel dokoukal. Nedovedu pochopit, proč to někdo natočil, kdo mohl dát na něco takového peníze a jak tam mohli hrát herci??!! No strašný.. ()

Reklama

Reklama