Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šéf psychiatrické léčebny v Brookdale (RON PERLMAN) tak dlouho šlechtil inteligenci svých milovaných laboratorních krys, až se mu celý projekt vymkl z rukou. Krysy jsou ďábelsky chytré, navyklé na lidské maso, hladové a rozlezlé po celém ústavu. Ve chvíli, kdy na kliniku přichází Jennifer, aby napsala reportáž o duševních chorobách, zjišťuje, že tu na ni čeká daleko zajímavější téma. Bude to úžasná bomba. Pokud ovšem sama přežije běsnění zmutovaných krys a bude mít šanci o všem napsat... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorsie, co sa hororu ako filmu moze stat, je ze sa divak zacne pri jeho sledovani rehotat. A to sa mne stalo pri Krysach. Scenar pochadza asi z pomocnej osobitnej skoly, reziser Tibor Takács na tom bude velmi biedne, do oci biju digitalne triky /digitalne krysy ..../ no a herecke vykony, to v tomto filme je ciste sci-fi. 0 % ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Guilty Pleasure jak remen!!! VYBORNE triky, PRESVEDCIVE herecke vykony, GENIALNI scenar - proste BOMBA. Tak presne takovy tento film NENI! Jen mi vrta hlavou, co mezi temi digi krysami delal Ron "Hellboy" Perlman? ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Hellboy by se měl, za to že v tom hrál, smažit v pekle a to alespoň 90 minut. Tak dlouho jsem se v pekle smažila plus mínus já. Krysy viděj rudě, jedna je brutálně na steroidech, násilí je tak násilný až se mi chtělo brečet a jako bonus je celej film jedna velká píčovina. Takže děkuji za doporučení, protože tento kousek do 300 nejhorších skutečně patří a já můžu jásat, že ho mám za sebou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama