Reklama

Reklama

San Andreas

  • USA San Andreas Quake
Trailer

Profesorka seismologie vyvine geniální systém, který dokáže předpovídat zemětřesení. Dřív, než se s vynálezem stihne komukoli pochlubit, zjistí, že v Los Angeles, kde bydlí, má udeřit zemětřesení 10. stupně. Nikdo jejímu tvrzení nevěří. A ona musí zachránit svou nevlastní dceru, která pracuje v centru města. Musí se k ní dostat dřív, než bude město srovnáno se zemí... Vydává se na cestu, která ji může stát život. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (31)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor v San Andreas se koná další zemětřes. Tentokrát bez d Roka, ale s nějakou pindou s tabletem, co se tomu snaží se svým sidekickem přijít na kloub. Zemětřesení tak silné, až z toho jednoho dědu chytnou záda a jedna důchodkyně v hotelu, ztoho málem spadla ze schodů! Mosty a baráky poskládaný z papíru se ztoho sesypávaj jak písek. No prostě jsem se cítil v ohrožení i já, taky jsem měl z toho takový vnitří třesení. Bomba. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Hádám, že většina lidí si tuhle sračku pustila, protože si to spletli se San Andreas s Dwayenem Johnsonem. 😂 ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk jsi někdy říká jestli má cenu dávat takovým filmům šanci jenže už je to asi tradice po špičkovém filmu musí přijít i ten slabší scéna s hrochem mě fakt dostalo do fáze smrti není možné že to ještě prostě nejde udělat líp když internet je plný amatéru co dělají lepší kousky, ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum opäť potvrdil svoje jedinečné miesto v rámci kinematografie. Nečakal som ale, že to bude až tak ´´kvalitné´´. Predpokladal som, že sa budem baviť na úkor tvorcov, akí sú neschopní a ako nevedia tvoriť origináli, ale toto ma bavilo celkom z inej stránky. Okrem trikov, ide o celkovo zhliadnuteľné béčko, ktoré má svoje scény. Občas sa ľudia okolo tohto štúdia vedia predať. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, ale opravdu. To, co daly filmařům do ruky digitální triky, je příšerné, protože oni prostě nemají soudnost. 3D digitální hroch je tady opravdu odporný a to mám tahle zvířata moc rád. Absolutně nepovedené, špatné, levné a jen náhražka za něco, co už tu bylo anebo se teprve chystá, jak sám název napovídá. ()

eugeene odpad!

všechny recenze uživatele

SPOLEJR: Umřo tam lidi... Toust spálený do černa za dvě vteřiny. Majkrokvejky. Ajped s divným spořičem obrazovky s přelítávajícím textem. Herci by zasloužili pulitzerovu cenu (a to mě ani nezajímá, že to není cena za herecký výkon), protože jejich přednes naprosto přesně kopíruje každodenní chování typického emerického občana... po lobotomii... a přejetýho parním válcem... Kamera je total-kreativ, neboť už po pár minutách filmu jsem myslel, že jsem omylem ("omylem") stáhnul nejvích cheesy porno ever. Ne snad kvůli hercům, ale převážně kvůli dialogům, jejichž forma je něco mezi random slovama čtených lámanou němčinou a manuálem k čínskýmu mixéru z tržnice od větve za titapade. Přísahám bohu, že se mi zdá, že jsem tenhle komentář psal tak hodinu, jenže podle počítadla jsem teprve na 19 minutě a 21 vteřině filmu. Bude to ještě moc dlouhých 63minut... Když vlezete s lidma do vejtahu a někdo z nich zavtipkuje, že doufá, že ten vejtah nespadne, tak nemůžete z ničehonic odpovědět něco ve stylu "Co by se tak mohlo stát, je to maximálně bezpečné" a nepředpokládat aspoň trochu možnost, že se s váma ten výtah náááhodou urve. A taky v něm je dědula, co samozřejmě potřebuje nutně svoje medikamenty z konopného semena. Technická vsuvka: když ve výtahu o rozměrech 2x2x2 zakřičíte, opravdu to neudělá ozvěnu jako v katedrále. GODDAMIT! Ale vizuální efekty majo udělaný pěkně, pokud to teda je nějakej nízkorozpočťák. No a dál, když vám nedejbože chcípne na mostě auto, jako může se to stát, že jo, ale jaká je náhoda, že se ten most zrovna strašně moc rozpadá? Jako to se asi taky může stát, ale jaká je pak náhoda, že v tom autě, co vám nejde nastartovat, máte zrovna náhodou raněnýho kámoše. A víte co, abyste to neměli jako tak jednoduchý, tak ten kámoš, co je raněnej a v bezvědomí, bude mít asi tak dva metráky, aby to jako s tim padajícím mostem a tak udělalo tu atmošku, že ho tam jako nechcete nechat na pospas, ještě navíc když je černej. To by se do filmu nehodilo. Půlka filmu za mnou, wohoo! (Stále čekám na Dwayna Johnsona) Poznatek: kdybyste někdy chtěli někoho zkoušet uplatit, dělá se to očividně tak, že řeknete nějakou sumu, například 5000, počkáte, až se zeptaj "wat?" a sumu znovu zopakujete, ale nyní mu ještě podáte svou kreditní kartu. I shit you not. Nosorožec narážející do auta - jak jsem psal to o tech hezkejch CGI efektech, tak to beru zpátky. Ale zemětřesení, to se pánům filmařům musí nechat, udělat ho jako oni, to neumí asi nikdo. Třást kamerou a přidat to toho umělý zvuky bouřky z kasio kláves z kindrvajíčka je holt umění. Za nejvtipnější scénu nominuji několikanásobný akrobatický pokus o výpadek z okna. Ještě že má táta tu helikoptéru. KONECSPOREJL Doporučuje 9 z 10 červených pípajících ajpedů ()

divak84

všechny recenze uživatele

nezlobte se na mě , ale všichni kdo to tady hodnotíte negativními nazory ve stylu , že jste něco čekali apod, tak jste asi hloupí nebo nevím.. vám společnost Asylum nic neříká ? to opravdu musíte z teto produkční žumpy film vidět abyste si teprv pak mohli udělat obrazek o tom, jak odporný film to byl ? ()

Qeo 

všechny recenze uživatele

Strašná bejkárna, ale aspoň jsem to dokoukal do konce. Z prozaického důvodu: chtěl jsem vědět jestli druhá polovina bude stejně slabá jako první...A byla! ()

REBARB0RKA odpad!

všechny recenze uživatele

Čím větší zemětřesné otřesy, tím je film otřesnější. Hodně nepodařená fanfikce San Andreasu s Dwaynem. SPOILER: A s tím letadlem chtěli po zemětřesení stupně 12 přistát jako kde? Vyšlo by jim palivo na jinou obyvatelnou planetu? ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tieto katastroficke filmy nepozeram kvoli tomu,aby som si uzil takyto zaner filmu,skor je to preto,lebo je to neskutocna zabava sledovat vsetko okolo,ako napriklad triky alebo vykon hercov,ktore su velmi slabucke,ale tato zalezitost bola celkom pozeratelna...:-) ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Studio Asylum a dalším mockbuster bez bázně a hany se vším všudy, co takový snímek má mít, tentokrát, jak už sám název napovídá, na základě velkorozpočtového snímku San Andreas. Jako omšelá televizní zábava vcelku dobrý, ale jinak bída s nouzí v rámci všeho možného i nemožného. Dějová šablona se, až na drobné výjimky, drží velkorozpočtové předlohy, což na mockbuster není nic divného. U tohoto filmu si i filmoví znalci mohou vyzkoušet své znalosti, neboť se také použilo spousta scén a motivů z různých postarších, samozřejmě velkourozpočtových, katastrofických filmů. Jinak samozřejmě zkratkovitý scénář plný nelogičností, nízkorozpočtová výprava a bohapusté CGI efekty. Inu, proti gustu žádný dišputát, film snese všechno, ale pro lepší filmový zážitek nelze jinak, než doporučit onen původní, výše zmíněný, snímek, kde si jednu ze zásadních rolí střihl Dwayne Johnson. ()

kolibricek odpad!

všechny recenze uživatele

Co to safari tam?? Čekala jsem kdy přijde nějaký brutální masakr... a ono se ukázalo končící titulkování. (Ještě že máme ty šipky na klávesnici.) ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

No jo Asylum. Byl jsem zvědav, zda je to skutečně pod psa, jak zde hodnoceno a musím říci že to bylo ještě horší. Ani k smíchu to nebylo. ()

Nathaniell

všechny recenze uživatele

No... Hodnotit to nebudu, páč jsem to neviděl celý. Ale vzato kolem a kolem: Akční scény byly komický, katastrofický scény byly komický, dramatický scény byly komický a dokonce i to co mělo asi diváky dojmout bylo vlastně komický. Apropos: Věděli ti herci, že jdou do filmové obdoby něčeho, v čem hraje Dwayne? Jak nabírá Asylum herce? "Pojďte, stojíte za houby, nabízíme vám hraní v levný verzi tohodle a tohodle filmu." ?? Celkem by mě to zajímalo. A co si asi říká režisér?? "Hurá, jdu točit vykrádačku filmu s Johnsonem." ?? Ono teda co jsem koukal, tak i originál je tu spíše průměrný - 57%. Ale i tak.Fakt by mě zajímalo, jak společnost Asylum nabírá nýmandy pro svoje šity. Každopádně bude možná škoda, jestli budou jednou nelegální, jelikož jak jsem uvedl opakovaně výše: Spousta věcí je tam set sakra komická. PS: Do tagů bych zde na CSFD přidal jednu moc moc MOOC důležitou položku. Hádejte jakou: ASYLUM ()

Reklama

Reklama