Reklama

Reklama

San Andreas

  • USA San Andreas Quake
Trailer

Profesorka seismologie vyvine geniální systém, který dokáže předpovídat zemětřesení. Dřív, než se s vynálezem stihne komukoli pochlubit, zjistí, že v Los Angeles, kde bydlí, má udeřit zemětřesení 10. stupně. Nikdo jejímu tvrzení nevěří. A ona musí zachránit svou nevlastní dceru, která pracuje v centru města. Musí se k ní dostat dřív, než bude město srovnáno se zemí... Vydává se na cestu, která ji může stát život. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (31)

locodecoco odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně jsem si chvílema myslela, že je to parodie typu Žhavé výstřely, protože něco TAK STRAŠNĚ ŠPATNÝHO už jsem dlouho neviděla, ale strašně jsme se nasmáli - "baby hyppo is alive" ()

Pblashshs odpad!

všechny recenze uživatele

Asi po deseti minutách jsem si říkal, jestli si lidi dělají prdel a tohle má 69%, pak my došlo jakého ukrutného omylu jsem se dopustil. Sledovat tuhle záležitost je jako namazat si na plesnivej chleba brynzu z poza ráfku a zakousnout to ráno poté, co si vystřihnete nějakou malou oslavičku s šáněm, chlebíčkama a pár litrama alpy ()

Serafina odpad!

všechny recenze uživatele

Zbožňuju katastrofické filmy - ty dobré i ty špatné. Tenhle mě zaujal svou půvabnou stupiditou, která je všeprostupující: scénárista to blbě napsal, režisér blbě zrežíroval, herci blbě odehráli a trikaři... No, toho digitálního hrocha bych uplácala v nějakém 3D softwaru i já, kdybych měla tak hodinku na studium. Rozkošně hloupý odpad plný klišé, debilních dialogů a neuvěřitelných situací. Skoukněte to, ale doporučuju k tomu nějakej alkohol nebo THC :) ()

nogi 

všechny recenze uživatele

:D OMG, Asylum se zas jendou naprosto strefilo :D "It´s a baby hippo!" :D :D :D :D OMG, mega se směju, je to ideální blbost, prostě Asyláci. Ano a taky jsem v první chvíli naletěla názvu :D ()

Bbulli042 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt som sa skoro zadusil slamkou pri pozeraní prvých 10 minút. To fakt už väčšie h..vna nevedia natáčať? Prečo vlastne Asylum ešte neskrachovalo? Veď to nie je ani vtipné. ()

derylla 

všechny recenze uživatele

Po prvních pár minutách jsem byla v šoku, jak to, že to má hodnocení nějakých 58% ??? Pak mi došlo, že tu jsou dva katostrofické filmy o zemětřesení se stejným názvem... takže bacha: vzalo mi to 1,5h života. Dávám 1*, protože jsem se s velkým sebezapřením dodívala do konce... ()

Reklama

Reklama