Reklama

Reklama

San Andreas

  • USA San Andreas Quake
Trailer

Profesorka seismologie vyvine geniální systém, který dokáže předpovídat zemětřesení. Dřív, než se s vynálezem stihne komukoli pochlubit, zjistí, že v Los Angeles, kde bydlí, má udeřit zemětřesení 10. stupně. Nikdo jejímu tvrzení nevěří. A ona musí zachránit svou nevlastní dceru, která pracuje v centru města. Musí se k ní dostat dřív, než bude město srovnáno se zemí... Vydává se na cestu, která ji může stát život. (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

divak84

všechny recenze uživatele

nezlobte se na mě , ale všichni kdo to tady hodnotíte negativními nazory ve stylu , že jste něco čekali apod, tak jste asi hloupí nebo nevím.. vám společnost Asylum nic neříká ? to opravdu musíte z teto produkční žumpy film vidět abyste si teprv pak mohli udělat obrazek o tom, jak odporný film to byl ? ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor v San Andreas se koná další zemětřes. Tentokrát bez d Roka, ale s nějakou pindou s tabletem, co se tomu snaží se svým sidekickem přijít na kloub. Zemětřesení tak silné, až z toho jednoho dědu chytnou záda a jedna důchodkyně v hotelu, ztoho málem spadla ze schodů! Mosty a baráky poskládaný z papíru se ztoho sesypávaj jak písek. No prostě jsem se cítil v ohrožení i já, taky jsem měl z toho takový vnitří třesení. Bomba. ()

Reklama

Nathaniell

všechny recenze uživatele

No... Hodnotit to nebudu, páč jsem to neviděl celý. Ale vzato kolem a kolem: Akční scény byly komický, katastrofický scény byly komický, dramatický scény byly komický a dokonce i to co mělo asi diváky dojmout bylo vlastně komický. Apropos: Věděli ti herci, že jdou do filmové obdoby něčeho, v čem hraje Dwayne? Jak nabírá Asylum herce? "Pojďte, stojíte za houby, nabízíme vám hraní v levný verzi tohodle a tohodle filmu." ?? Celkem by mě to zajímalo. A co si asi říká režisér?? "Hurá, jdu točit vykrádačku filmu s Johnsonem." ?? Ono teda co jsem koukal, tak i originál je tu spíše průměrný - 57%. Ale i tak.Fakt by mě zajímalo, jak společnost Asylum nabírá nýmandy pro svoje šity. Každopádně bude možná škoda, jestli budou jednou nelegální, jelikož jak jsem uvedl opakovaně výše: Spousta věcí je tam set sakra komická. PS: Do tagů bych zde na CSFD přidal jednu moc moc MOOC důležitou položku. Hádejte jakou: ASYLUM ()

Pblashshs odpad!

všechny recenze uživatele

Asi po deseti minutách jsem si říkal, jestli si lidi dělají prdel a tohle má 69%, pak my došlo jakého ukrutného omylu jsem se dopustil. Sledovat tuhle záležitost je jako namazat si na plesnivej chleba brynzu z poza ráfku a zakousnout to ráno poté, co si vystřihnete nějakou malou oslavičku s šáněm, chlebíčkama a pár litrama alpy ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

The Asylum opäť potvrdil svoje jedinečné miesto v rámci kinematografie. Nečakal som ale, že to bude až tak ´´kvalitné´´. Predpokladal som, že sa budem baviť na úkor tvorcov, akí sú neschopní a ako nevedia tvoriť origináli, ale toto ma bavilo celkom z inej stránky. Okrem trikov, ide o celkovo zhliadnuteľné béčko, ktoré má svoje scény. Občas sa ľudia okolo tohto štúdia vedia predať. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně s hrochem, zvíře několikrát narazí do Mustangu, ale auto nemá ani škrábnutí. (Nathaniell)

Reklama

Reklama