Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou filmu je mladý talentovaný architekt Oscar Novak, který by se rád ve své profesi prosadil. To se mu však příliš nedaří, a tak společně se svým obchodním partnerem mlčenlivým gayem Peterem Steinbergem vkládá veškeré naděje do příležitosti získat zakázku od chicagského magnáta Charlese Newmana, který chce postavit velkolepé kulturní a obchodní centrum. Magnáta práce dvou neznámý architektů zaujme, ve hře jsou však také jejich bývalí kolegové a nyní úhlavní nepřátelé, mimořádně úspěšná a mimořádně tvrdá firma Decker a Strauss. Newman veřejně oznámí, že mezi jejich návrhem a návrhem konkurence se rozhodne až poté, co obě strany vyhotoví na vlastní náklady rozsáhlé modely a naznačí Oscarovi, že jejich návrh by měl mnohem větší naději na úspěch, kdyby mu prokázal malou službičku.
Žárlivý milionář chce, aby dohlédl na jeho milenku Amy, krásnou ale poněkud svéhlavou umělkyni, kterou střeží stejně pečlivě jako své investice, a aby zjistil, jestli se neschází s jinými muži. Zábavný a šikovný Oscar však nemá s podobnými službami zkušenosti, a tak jsou jeho pokusy zpočátku poněkud nemotorné. Vše se navíc zkomplikuje tím, že se Oscar do Amy zamiluje a zdá se, že také ona v něm nalezla zalíbení. Oscarova radost však netrvá dlouho. Ukáže se totiž, že si ho Newman vybral proto, že ho omylem považuje za homosexuála a co je horší, totéž si myslí také Amy. Netrvá dlouho a tento omyl začíná Oscarovi přerůstat přes hlavu, když se ukáže, že také jeho přátelé i rodiče uvěřili, že je homosexuál. Jeho život se obrací zcela naruby v okamžiku, kdy se stává nejslavnějším homosexuálem v Chicagu. Přichází chvíle, kdy se Oscar bude muset rozhodnout jestli si chce udržet skvělou práci a vřelé byť poněkud frustrující přátelství s dívkou, kterou miluje, nebo přizná pravdu a pokusí se získat její lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry je ve svých rolích roztržitých sympaťáků výborný (aspoň zatím), a pokud se má vyrovnat s tím, že má hrát gaye, ještě k tomu před dívkou, do které se bláznivě zamiluje po katastrofické "schůzce", je jasné, že zábava bude opravdu solidní. A když přidáme trochu toho půvabu Neve Campbell (dobře, hodně půvabu:)), neskutečného hošánka Olivera Platta a špičkový dabing (jak jinak než Rostislava Čtvrtlíka pro Perryho), je to trhák, i když jak se tak dívám okolo, malinko nedoceněný. A přitom z některých scén romatika přímo čiší:))))) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bylo ve filmů víc homosexuálů než humoru. Na druhou stranu, kdyby pustili Vladkovi do vily Vyvolených tenhle film, byli by jsme asi ušetřeni těch jeho hysterických výlevů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $10,570,375Tržby Celosvetovo $13,600,000║ Matthew Perry v úlohe motáčika ako z Priateľov, k tomu moooc sympatická Neve Campbell, súhra ktorá bodovala v rámci daného prevedenia. /60%/ ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film. Matthew Perry, Neve Campbellová ani ostatní tady nemají o čem zajímavém hrát, celé je to uloudané, nudné a bez jediného vtipu, kterému by se dalo zasmát. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie, kde sitcomovský výraz Matta Perryho nevadí a Oliver Platt je přímo úžasný, ale Neve Campbell je v některých momentech ihmo vyloženě otravná... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mně vůbec nevadí, že je někdo gay. Vlastně jsem pro homosexualitu, zvlášť když jde o dvě krásný ženský nebo tři." Tak v tom jsme s falešným homosexuálem roku zajedno. Prostě když si holky něco někam strkají, tak se mi to líbí, ale u chlapů mě to kupodivu nevzrušuje. O tom však tento snímek není. Ten je o jednom omylu a o zábavě z něj pramenící. Mě tedy zmatený Oscar celkem bavil, ujetá Amy by mi jako spolubydlící rozhodně nevadila, teplý Peter byl parťák k pohledání a tátu s kýblem na hlavě bušícího hlavou do zdi si budu dlouho pamatovat. A rozhodně si budu pamatovat, že se mám vyhýbat restauracím nabízejícím pouze taveného tuňáka. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Slabšie tri hviezdičky, ale keď sedíte v sobotu večer doma, nemáte 'do čeho píchnout' (až teraz mi došlo, čo tým Česi asi myslia ;-) a v telke nejde nič lepšie, bez väčších problémov dokážete stráviť aj takýto polotovar. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle mě výborná komedie, Matthew Perry je v podobných rolích, kde je roztžitej prostě úžasnej (ten snad ani nic jinýho nehraje) a Nave Campbell vypadá hodně dobře a celej příběh postavenej na zápletce, že si o něm všichni myslej že je homouš je skvěle vtipnej. Já jsem se povětšinu filmu výborně bavil, snad jen konec nemusel být tak typicky naivní jak je to u spousty podobnejch komedií, ale mě už to ani tak nevadí, přece jenom Happyend se k podobným komediím asi hodí nejvíc ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tuhle koedii miluju. Nejsem moc velký fanda romantických komedií, ale tahle je velmi dobrá. Matthew Perry je určitě jeden z nejnadanějších komediantů vůbec. Hraje velmi dobře a moc se mi líbí jeho experimenty s obličeji (viz ospalý Chandler z Přátel). To že je úžasný komik si o něm myslím už od Přátel. Neve Campbellová se mi tady také líbila. V tomhle žánru je dobrá, ale nezahrála nejllépe jak umí. Mezi Matthew Perrym a Neve Campbellovou to jiskří a já jsem rád za to, že se sešli v tak skvělé romantické komedii. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ve filmu Tři do tanga se nám tu setkávají dvě známé postavy. Máme tu Sidney Prescottovou v roli svérázné umělkyně a Chandlera Binga v roli nešikovného chlapíka, jemuž hraní si na gaye zamotá jak jeho osobním životem, tak i životy ostatních. Neve Campbell a Matthew Perry se k sobě skvěle hodí, jsou sympatičtí a společně vytvářejí výborné herecké duo. A ve spojení se skvělým scénářem, který je plný různých vtipných dialogů i scén se tak vytváří příjemná, oddechová komedie. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Občas by to chtělo lehce přitlačit na pilu, protože spousta scén ja takříkajíc jalových a bez patřičné razance. To, co nedotáhl scénárista tak nějak zaplácli kvalitní herci, ovšem Matthew Perry je naprosto mimo. Jeho hloupoučký výraz a rádoby komediální gestikulace mě nechaly naprosto chladným. Skutečně nebyl vtipný ani za mák a vše na sebe strhávali především Oliver Platt a kouzelná Neve Campbell, která z jakkoli banální scény vybruslila téměř vždy jako vítěz. Několik dialogů a životních mouder stojí za pozornost, avšak jinak je to v podstatě jen další jednohubka na hranici spotřební lhůty s (jak jinak) naprosto očekávaným koncem, aneb další ukázka toho, jak to v životě nechodí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milá komedie, ve které nám tvůrci předloží opět několik životních pravd, abychom jako věděli.. že na stříbrném plátně je možné cokoliv. Pár kompromisů to po nás chce, ale když si zvykneme na sitcomový kukuč Matthew Perryho a necháme se kolébat půvabem Neve Campbell, může nám tahle dekádu stará jednohubka zachutnat!! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Matthew Perry proste zostane Chandlerom z Priateľov a jeho komika pôsobila, pre mňa, kŕčovito, V takom filme Môj sused zabijak, bol ale zase super. Možno ešte lepší než v Priateľoch. Neviem teda čím to bolo, že tu mu to nešlo. Príbeh či zápletka nemusela byť zase tak zlá, aj keď na ohranú tému. O homosexuáloch sa toho natočilo veľa a vždy je to jednoducho paródia. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

No jejej! :-) Dokonalý sitkomář Matthew Perry a nádherná Neve Campbell jsou hlavními pilíři této příjemné podívané, která sice nemá parametry světového velkofilmu, avšak dokáže potěšit oko a duši i náročného diváka. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Slušná komedie, spoléhající především na komediální talent Matthewa Perryho, což se v případě tohoto filmu docela vyplatilo. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Oscar Novak je mladý talentovaný architekt a tvůrce budoucího mamutího podniku, ale jeho bohatý investor ho považuje za gaye. Sdělí Oscarovi, že jeho projekt může v konkursu prorazit jen za malou službičku. Oscar má zjistit, zda se magnátova milenka Amy neschází s jinými muži. Jenže všechno se při jejím sledování zamotá. Oscar není gay a do Amy se zamiluje a je otázkou jak z tohoto problému vycouvat. Počáteční nápad se jeví jako velmi zajímavý, ale druhá polovina sklouzne do klasických schematických kolejí většiny romantických filmů a nenabídne už nic moc překvapivého nebo originálního. Herci hrají v rámci slabšího scénáře velmi dobře a dívat se na tento film není ztráta času, ale v paměti moc dlouho po skončení nezůstane. ()

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Reklama

Reklama