Reklama

Reklama

Osm hlav v cestovní tašce

  • USA 8 Heads in a Duffel Bag
Trailer

Mafiánský kurýr prožívá těžké chvilky, když mu byla vyměněna taška s posledním úlovkem. Určitě se vám to už také stalo – odložíte si tašku, spustíte z ní na minutu oči a doma pak zjistíte, že to, co v ní je, rozhodně není vaše. Přesně taková nemilá náhoda se přihodila jednomu mladému vysokoškolákovi, který si vyrazil na prázdniny do Mexika se svou přítelkyní a jejími rodiči. Na výměně dvou tašek by nebylo nic zas tak divného, kdyby v té jedné nebylo osm hlav, po kterých neúprosně prahne mafiánský boss... (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ne zcela vydařená černá komedie, jež se pohybuje na hranici vkusu i zábavnosti. Téma osmi mafiánských hlav, které se octnou u nicnetušícího studenta, není nejslabší, přináší řadu zamotaných situací - ty ale mohly být zpracovány o dost lépe. Abych ale tomuto snímku nekřivdil: pár lepších míst také má. Vyloženě se mi líbil Tommyho sen a osm zpívajících hlav. Joe Pesci dostal hodně prostoru i roli, na níž jsme u něj zvyklí - cholerického mafiána, bohužel v tomto snímku, s nijakým režijním, vedením lepší výkon podat nemohl. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Humor väčšinou dosť silený, zápletka prekombinovaná, hlavní klaďasi sa často správali hlúpo - svokra (Dyan Cannon) neustále iba hysterčila a Charlie (Andy Comeau) aj jeho frajerka Laurie (Kristy Swanson) boli vyložene nevýrazní. Podpriemernosť komédie zľahka vyvažoval očividne si to užívajúci Joe Pesci a niektoré vedľajšie postavičky, ako medik Ernie alebo (i keď prvoplánová) babička Fern. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se pobavil, každopádně docela vtipná představa při přepravě 8 hlav místo svých věcí k snoupenčiným rodičům. (( :: ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Uječená píčovina s debilním námětem a ještě stonásobně debilnější zápletkou. Nedalo se na to koukat, a co je horší, nedalo se to mít puštěný ani jako kulisu.. ruce pryč, tenhle film se HBO fakt nepovedl. Český dabing to tradičně doráží. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trapna komedia s potencialne zabavnym nametom o vymenenej taške medzi obycajnym chlapikom a gangsterom v podani bozskeho Joa Pesciho. Bohuzial debutujuci reziser vôbec nedokaze poriadne vygradovat jednotlive gagy a v jeho prevedeni su len trapne a otravne. Film nezachrani ani inak skvely Joe Pesci, ktory si tu pravdepodobne zarabal na dôchodok na ktory rok na to odisiel. 3/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Milujem čierne komédie, no táto je jedna z najslabších a jediným dôvodom, prečo si ju pozrieť, je Joe Pesci. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je grotesknou komédiou o výmene batožiny na letisku. Ako celok sa film nikdy nerozvinie tak, ako by mal. Výnimkou je úžasná snová sekvencia, možno jedna z najlepších snových sekvencií, aké boli kedy natočené. Žiaľ zvyšok filmu je priemerný. 5/10 ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Kdyby se toho ujal někdo schopný mohla to být fajn hrubší černá komedie. Takhle je to bohužel nedopečená záližitost která baví jen ve scénách kde je Joe Pesci, ktery celý film táhne. Jinak se jedná o slet průměrných gagů a nedorozuměních které přestanou za chvíli bavit. Nastesti poslednich dvacet minut to docela pozvednou, ale nebýt Pesciho tak to dam jeste níže. 4/10 Zpivajici hlavy ale top strop! ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná černá komedie s nikterak originální zápletkou, týkající se zmatku kolem záměny zavazadel. Obsah zaměněných tašek nabízel mnohem zábavnější a nápaditější řešení vzniklých situací, než co ukázal film. Vtipné okamžiky nebyly náležitě vypointovány, takže mnohdy působily naivně a trapně. Škoda nevyužitého potenciálu. Herecky to taky nebylo nic moc. Na jedno skouknutí dobré. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu černá komedie, zápletka je fakt šílená. Bohužel film působí spíš nudným dojmem a to i přes to, že párkrát je to celkem prdel. Bohužel opravdu jen párkrát, vetšinou se humor míjí účinkem a někdy se postavy chovají vyloženě trapně. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Začátek nevypadal špatně, ale neustálé hledání, nacházení a pak zase ztrácení tašky s hlavama z toho udělalo ubíjející nudu. K tomu ještě přehrávání postav, aby to snad bylo vtipnější? Zbytečné. 2+* ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Nevidím to tak zle. Je to dost ujeté, ale spíš ve stylu starých crazy komedií z osmdesátek. Joe Pesci to dost zvedá, už jenom kvůli němu to stojí za to vidět. Je pravda, že potenciál to mělo mnohem větší, ale kvůli nezaslouženě nízkému hodnocení to mírně nadhodnotím a dám 4. ()

Reklama

Reklama