Reklama

Reklama

Ima, ai ni jukimasu

  • Japonsko いま、会いにゆきます (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mia, Takumi a jejich syn Yuji jsou spokojená rodina, dukud Mia nepodlehne nemoci a nezemře. Řekne Yujiovi že půjde po smrti na hvězdu Akaibu a že se vrátí v období dešťů na zemi přesně jak se píše v knize, kterou mu dá. Yuji i manžel Takumi slepě věří že se stane zázrak a její slova se naplní. Když začne období dešťů vydájí se do prostředka lesa k společnému místu, kam chodívali. Slib se naplní a Mia se ocitne na zemi, avšak bez vzpomínek... (Káronoš)

(více)

Diskuze

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Tak jsem s odstupem kouknul na hodnoceni a nazory. Po roce je tohle pro me film, ktery jsem videl uz asi 10x a stale mohu. Je to takove ... ciste. Nemyslim, ze se da, jak nekteri lide delaji, porovnavat japonska a korejska kinematografie. To nejlepsi z japonske je takove zanrove cistejsi, komornejsi. Neprevalcuje to tak (nebo prevalcuje, ale jinak), nez korejske snimky. Je to jine (i cinska kinematografie je odlisna - takova sentimentalnejsi, melancholictejsi, kdyz na to prijde). Hm?

Violette-m

Violette-m (hodnocení, recenze)

Moc krásný film, smutný, ale zároveň nadějný . Když se Yuji ptal, jestli je to jeho vina, že maminka umřela, měla jsem na krajíčku

27p16and41p6

27p16and41p6 (hodnocení, recenze)

Teda jsem z jedné věci ňouma, bez problému jsem na netu našla toto dílo jako seriál o 10 epizodách, ale jako film ho najít nemůžu. Co je na tom asi nejdivnější, je to, že herci seriálu i filmu jsou stejní lidi. Tak mám za to, že to je stejná verze, ale jsem z toho blázen. Jdu se dívat na seriál a nechápu, že tady je to film a že ten seriál nikdo nezná.

sohaj

sohaj (hodnocení, recenze)

Překrásný snímek. Je až neskutečné, s jakou lehkostí a precizností se v jistých částech Asie dokáží dělat filmy.

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

U 89% by se měl do top 200 dostat zhruba při 500+-100 hodnocení. Záleží jestli to je 88.5 nebo 89.4 . Ale zajímalo by mě, kolik by to muselo mít hodnotících, když má nějaký film 95%. Pravděpodobně by ho stejně někdo hned shodil z dvoustovky odpadem, jak to tu mnoho lidí dělá.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

Hodnotenie od 200 ľudí má inú vypovedaciu hodnotu ako hodnotenie od 10000 ľudí. Takisto si všimni, že v TOPka nie je zoradená len na základe %. Už som sa stretol s pár filmami/seriálmi, ktoré majú 100% hodnotenie a v TOPke ich niet.

Giggs

Giggs (hodnocení, recenze)

Po prečitani všetkych tych komentarov som očakaval veľmi veľa. No to, čo som potom videl predčilo moje očakavania niekoľko tisic krat. Vidieť a zomrieť. Nadhera!!! BTW: naučte sa pisať komentare :D

Reklama

Reklama