Reklama

Reklama

Ben 10

(seriál)
  • USA Ben 10
USA, (2005–2008), 18 h 44 min (Minutáž: 22–23 min)

Hudba:

Andy Sturmer

Hrají:

Tara Strong, Paul Eiding, Meagan Moore, Dee Bradley Baker, Jim Ward, Steve Blum, Richard McGonagle, Fred Tatasciore, Richard Steven Horvitz, Richard Doyle (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Zábavný, dobrodružný, akční – tím vším je seriál televizní stanice Cartoon Network, který se od svého premiérového odvysílání v roce 2005 stal jedním z největších animovaných hitů světa! Obyčejný desetiletý chlapec jménem Ben Tennyson je právě na nudném letním výletě s dědou Maxem a sestřenicí Gwen. Když v tom náhle objeví hodinky Omnitrix, které se dostaly na Zemi ze samotného vesmíru. Jakmile si je dá Ben na ruku, okamžitě zjišťuje, že se může stát kýmkoliv z mimozemských vetřelců. Nyní se musí chlapec naučit nejen jak hodinky ovládat, ale také jak zvládat jedinečné síly, které mu poskytují. Pouze tak budou moci společně s Gwen a dědou Maxem zachránit Zemi před legií zločinců vedenou strašlivým Vilgaxem, který hledá Omnitrix pro své vlastní ďábelské úmysly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Nemám ani páru o tom, jak ten klučina přišel k náramku co z něj udělá 10 různých mimozemšťanů, ale dobře se na to dívá. Bejt malej capart, tak na tom určitě ujíždim a požaduji od svých sploditelů všechny figurky. 65% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tuším som videl len pár dielov, no už by som z toho vyrástol. Stále si ale pamätám na videohru ktorá ma bavila a určite bola lepšia než tento seriál. 3* ()

cepice odpad!

všechny recenze uživatele

Něco na styl pokémon a animované filmy dohromady + Averengers v 1 osob+ malého kluka. nechutný scénář, blbě to vypadá. Kdyby mi bylo 9-13 tak možná jo, ale jinak je to totální odpad. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

1. série, kolem 60% - Nápad celkem originální, a show z toto vymáčkla docela hodně, bohužel příběh potom nespěje do uspokojivých linek, a animace je sice v pohodě, ale popravdě nemá cenu se tímto seriálem nějak dál zaobírat. Nadprůměrná blbost. ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Moc povedený seriál. Gwen a Kevin to hodně oživili a i animace se povedla. Hodně se mi líbí, že Ben není typický naivní hrdina s touhou za spravedlnost položit život a i když jsou tu poměrně jasně dané karty 'záporný a kladný,' zajímavě se tu prolíná kooperace s těmi horšími : ) Některé díly jsou sice trochu horší, ale to se asi stane u všech delších kousků. Jsem ráda, když nějaký ten díl v tv stihnu : ) ()

Reklama

Reklama