Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nudná převleková zápletka kořeněná Shakespearem asi dnešní publikum neohromí, ale Andy Fickman si po slabším rozjezdu pohlídal všechny důležité atributy, takže jeho komedie nevrže a Amanda Bynes umí být i docela roztomilá. Nebýt křečovitého happyendu, možná by snímek dotáhla až na poctivé tři hvězdičky. Možná... (5/10) ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, jež upřímně od začátku upustila od konsistentnější výstavby scénáře a snaží se vsadit na ztřeštěnost, rychlé tempo a vtipy, jimž se smějeme dříve, než se na obrazovce odehrají. Romantičtější pasáže tedy zrovna nefungují a postavy působí občas značně nesympaticky a nevěrohodně. Celkově poněkud křečovitý a povrchní snímek. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Nathan Wang: 1. Invincible_ OK GO 2. The School Cut Our Team_ Nathan Wang 3. Somebody_ Slightly Stoopid 4. 4Ever_The Veronicas 5. Talking To Your Brother_ Nathan Wang 6. Let Go_ Dave Lichens 7. Wrong The Right_ The F-Ups 8. Good Girl, Bad Boy_ Junior Senior 9. She IS The Man_ Nathan Wang 10. Spun_ Flipsyde 11. Side 2_Dressy Bessy 12. Treat You As An Equal?_ Nathan Wang 13. Wasteland_ Matt White 14. Kissing Booth Makeout_ Nathan Wang 15. Put It Down_ Spiderbait 16. Inda_ The Ken Oak Band 17. Runway Kiss_ Nathan Wang 18. Love is All Around_ The Tea Queens ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou mě ty středoškolské příběhy omrzí - ale ještě ne. A ani nechci, aby se to stalo. Roztomilá holka přece pro svůj sen udělá cokoli a když se na ni navíc i pěkně dívá (protože Amanda Bynes byla tehdy ještě holka k pohledání), tak jí odpustím nějaký ten škleb navíc nebo přehnanou gestikulaci při vtipných dialozích. Několikanásobné zamilování, zklamání, opětovné zalíbení a nad tím vším dokonale hláškující pan ředitel. Jen ten fotbal mohl být uvěřitelnější. Na tréninku se mělo trénovat něco smysluplnějšího než nadhazování míčů a kopy z otočky a při zápase by se neměl dvakrát zastavovat čas a trhat pravidla. Ale i proto je Super náhradník tak oddechovou podívanou, právě díky té nutné dávce nadhledu. Jednou mě to sice omrzí - ale ještě ne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prezliekaciu zápletku sme videli už miliónkrát (posledný raz v Pánovi prsteňov: Návrate kráľa). Dievča má rado chlapca, dievča sa prezlečie za chlapca a votrie sa do futbalového tímu, dievča prezlečené za chlapca zažije fúru komických vecí (prezliekanie v chlapčenskej šatni), dievča sa odmaskuje a získa srdce chlapca. Občas sa niektorý vtip vydarí a Amanda Bynes je fajn, ale inak ma to príliš neoslovilo. Nenáročné komediálne béčko. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle kolem čtvrté hodiny ranní, kdy senzory mého nijak zvlášť vybroušeného vkusu definitivně usnuly, se do mého DVD dosud nezjištěnou cestou vloudil Super náhradník. Věděl, že nemá žádné ambice u mě uspět, ale evidentně se nehodlal smířit se svou pozicí nástroje k zabití času do konce pracovní doby. Místo nudného příběhu, o holce převlékající se za kluka, jsem dostal všemi směry se koulející oči Amandy Bynes, pár neotřelých mezipohlavních vtípků, jednoho skvěle hláškujícího ředitele školy a famózní kopy Channinga Tatuma, který by z pěti metrů v pohodě překopl Sears Tower. Možná to byla jen momentální trefa do mé nálady, ale nasmál jsem se dost na to, abych ze čtyř hvězd neslevil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna od týhle romantický komedie sem nic nečekal a ono to bylo fakt dobrý, samozřejmě, že příběh je trapně ohranej a mega giga ultra předvídatelnej, naprosto hladce sem uhod někdy na začátku, jak bude vypadat asi posledních 20 minut a fakt sem se v ničem nezmýlil, ale o to tady moc nejde. Zápletka s převleky je dostatečná pro posun v příběhu a vytváří docela dost prostoru pro vtipný situace, což je jenom dobře a Amanda Bynes je ve svý roli dost dobrá, ale jako kluk fakt nevypadá. Škoda jen toho trapnýho konce a nemyslim tim ten happy-end na to už sem si zvyknul ()

choze 

všechny recenze uživatele

Někdo by už měl Amandě Bynes vysvětlit, že její trapné přehrávání opravdu není vtipné. Ale na ni jako takovou se kouká dobře, to jo. Pokud tedy není většinu času převlečená za kluka jako tady. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že to bylo docela příjemné a občas jsem se i bavil. Smích se ovšem nedostavil, místo něj to bylo je mírné pozvednutí koutků a to mi nestačí ani na průměr. Amanda Bynes navíc po většinu času nevypadá dobře a její vytřeštěný pohled mi po druhém použití přijde tak ohraný a otravný, že na něj prostě nemám náladu. K tomu zmatený a vykalkulovaný závěr, ve kterém vrže snad úplně všechno, od scénáře, po režii. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Sličná Amanda Bynes, typický Channing Tatum a holčičí fotbal. Tři pozitiva tak akorát za tři hvězdy. Fakt, že při scéně "Dokážu vám, že jsem dívka" zabírala kamera hlavní hrdinku zezadu, tomu filmu nadosmrti neodpustím! ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Klasická priemerná tínedžerovksá komédia o láske a bla bla bla .... Však to de facto môžete vidieť v takmer každom druhom filme určenom pre adolescentnú mládež. Musím však poctivo priznať, že dvakrát som prepukol v hlasitý smiech - a to je u mňa skôr výnimkou ... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevim ani proč, ale mě se tahle romantická komedie opravdu hodně moc líbila. Vím, že jsme to všechno už někde viděli, ale mě to zde opravdu bavilo a ani na chvilku jsem se nenudil. Amanda Bynes je správně roztomilá, Vinnie Jones má pěknou roličku, no celý to na poměry romantické komedie skvěle funguje ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes blafuje ako Beckham a vyzerá ako chlapec v komédii so zápletkou tak otrepanou, až zostáva rozum stáť nad jej nasadením do našich kín (navyše tomu chýba poriadna herecká hviezda...). Režisér sa však aspoň nedusí malým kúskom, ktorý si odhrýzol, a dobre vygradovaným finále kompenzuje nudnú prvú polhodinku. Každopádne na plátne by to na tie (už aj tak slabé) 3* rozhodne nebolo. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka především asi pro teenagery. Příběh jakkoli je neoriginální slušně šlape a nenudí. Škoda jen toho přehnaného konce. Solidní průměr, pokud se práve potřebujete odreagovat. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Film stojí a padá na Amande Bynes. Tá, pokiaľ hrá dievča, je rozkošná, ale akonáhle sa oblečie do chlapčenského kostýmu a začne robiť "vtipné" grimasy, film sa stáva nepozerateľným trapasom. Dôležité je ešte spomenúť fakt, že väčšinu filmu Amanda Bynes hrá chlapca. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

To je pak posraně naivní film, až mi z toho bylo blbě. Ale beru, že není určen pro moje pohlaví a už ani věkovou skupinu. ()

Reklama

Reklama