Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tereza je nadaná, ale poněkud nevýrazná studentka matematické fakulty. Na večírku, kam je proti své vůli zatažena svou kamarádkou, se ale stane obětí podivné souhry okolností - je totiž velice podobná dívce držené skupinou gangsterů jako rukojmí, ale která se nešťastnou náhodou zabila při skoku do bazénu. Jediné, čím se obě děvčata liší je výrazné tetování. Tereza se po večírku probudí unesená místo mrtvé dívky a s velkým tetováním na prsou. Místo jarních prázdnin nyní musí prchat před soupeřícími skupinami gangsterů a FBI, kteří všichni chtějí její podoby využít k získání ukradených vládních dokumentů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

worm14 odpad!

všechny recenze uživatele

Tereza sedí na policejní stanice vedle nějaký šlapky, vezme si od ní svou první cigaretu, potáhne, zakucká se a řekne "Není to moje značka." Jestli vám tohle přišlo vtipný tak se vám bude film líbit. Navíc naprosto nechápu, proč použili autoři tohodle filmu stejnou věc jaká byla použita v československém filmu čtyři vraždy stačí drahoušku. Tj. Výstřel z pistole, zobrazí se modrá obrazovka s nápisem prásk nebo bum nebo pif. Bože co to je a kde to sme? Kamera stojí taky za prd, o hercích ani nemluvě. Děj je taky neuvěřitelná slátanina. A policajti? Ti to jistí z dálky... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Totální nesmysl,koukal jsem na kousek a spal jsem u toho ,jelikož na olympiádě zrovna nic nebylo. Jakési dvě dívky co jsou na mejdanu ,ale nechtějí je pustit domů. Jedna zrzavá a druhá černoclasá ,kterou na prs potetujou. No co taky chceme od Film+. Tak je to samé "c" ()

pasqviL odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí 15 min na to aby bylo zjištěno že je to kravina. Ve filmu chybí akorát chytrá opice Jack nebo nějaký pes co hraje fotbal. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Další Americká hloupost, která nemá hlavu ani patu.. Škoda peněz vynaložených k tomuto propadáku,,,, mohli být použity na užitečnější projekt.. ()

Reklama

Reklama