Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena a dítě pyrotechnika Petera padnou omylem za oběť gangu zkorumpovaných poldů v čele s bezcitnou kapitánkou Sheilou obdchodující s narkotiky. Když se zdrcenému Peterovi zdá, že policejní vyšetřování vedené inspektorkou Susan nepostupuje dostatečně rychle, začne pátrat na vlastní pěst... (choze)

Recenze (11)

choze 

všechny recenze uživatele

HK béčko ze začátku 90. let s nezapomenutelným VHS coverem, na kterém prsatá mužatka v bílém triku a s černými brýlemi třímá ve zvednuté ruce UZI. Na RED FORCE nebo ULTRA FORCE to sice nemá, ale docela mě to zaujalo tím, že to bylo trochu jiné. Akce není špatná, ale je jí málo a taky bych čekal nápaditější mstu ze strany pyrotechnika než že jen bude kolem házet granáty (to zapálení vířivky bylo fajn a taky to upálení chlápka, co visel na provaze, jenže to neměl na svědomí hrdina), nicméně nenudil jsem se, protože i bez toho byla hrdinova cesta za pomstou zajímavá a finále fajn. Celá jedna hvězdička pak putuje na konto Saskie van Rijswijk, která je vskutku impozantní záporačka. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to priemerný Hong Kongský akčný film. Má veľmi dobrý príbeh o pyrotechnikovi, ktorý pri útoku na jeho dom príde o ženu a syna, no zistí, že zabijaci si pomýlili adresu a tak chce vedieť celú pravdu a pomáha mu jedna policajtka. Len veľká škoda jeho spracovania, aj takto je to zaujímavé, aj ked´ niekoľko nezmyselných scén by sa našlo, ale tento perfektný nápad s pomýlením adresy by si zaslúžil byť podaný inak a aj žáner mal byť jednoznačnejší, tento film má prvky drámy, thrilleru, kriminálky a samozrejme akčného filmu. Akcie tu nie je až tak moc a jej úroveň je úplne obyčajná, teda celkom dobre sa na ňu pozerá, ale nie je zapamätania hodná. Súboje sú prinajlepšom priemerné, jedine policajtka, ktorá hlavnému hrdinovi pomáha občas predvedie nejaký zaujímavý chvat, no záverečná akcia už je na tom lepšie a má aj niekoľko dobrých nápadov. Herecké obsadenie nie je zlé, síce hlavný hrdina nie je moc výrazný, ale vedľajšie a záporné postavy sú vybrané celkom dobre. Réžia a technická stránka filmu sú absolútne priemerné. Škoda, začiatok filmu vyzeral veľmi dobre, ten nápad ma veľmi zaujal, ale skončil len, ako dobrý film na jedno pozretie. Objektívna kvalita filmu- 53%, film sa páči mne na 57%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Studena odporna policajtska cubka co to hraje na vsechny strany to se svejma lidma poradne posrala vybusnej hlavni hrdina neponecha smrt svych blizkych jen tak a jde nekompromisne do toho a mame tu drsnej nekorektni akcnak made in HK tak jak to mame radi sice se to tady tolik nebitkari ale zase se furt strili a porad neco vybuchuje hlavni antihrdinka je opravdu neskutecna svine a obal filmu je vymluvny opravdu je to hlavne o ni a o jeji postave jinak na HK prekvapive malo jejich typicky infantilniho humoru za coz jsem docela rad tady se nikdo z nikym a nicim nesere a tak se mi to libi jeden z best filmu tohoto druhu! ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Je to zajimavé až ke konci,kde až tak moc velká bitka není,ale ta zlá holka,já jí říkám Zlá holčička mě rajcovala. Mokré dobře stavěné tělo chladné zabijacké mrchy v černých kalhotech a bílém tričku se slunečními brýlemi a ulízanými vlasy je fakt pro mě rajcovní. (Já mám divní vkus na filmy,tím se netrapte.) Celkově je to takové sociální,ale jde to. Ten konec semnou udělal hodně. Od takové Zlé holčičky bych se klidně nechal potrestat. No a pak bych zase stestal já jí a tak,že by byla hotovej Andílek. (Já jsem celej divnej to ho si nevšímejte.) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to viac drama ako akcny film. Hlavnemu hrdinovi prilis dlho trva kym pride na to ako sa veci maju a ked uz konecne nastupi na cestu pomsty tak to tiez prilis zabavne nie je. Akcnych scen je tu len par a su prilis kratke. Nejaky ten vybuch, prestrelka, bitiek je tiez minimum. Jedine co vyraznejsie zaujme je hlavna zaporacka Saskia Van Rijswijk. Neskutocne sexy. Ale vzhlad je to jedine, co moze ponuknut. Jej herectvy prejav za vela nestoji a v bitkach sa tiez prilis nepredvedie. A to je vraj svetova sampionka Muay Thai. Divne. Toto je jednoznacny dokaz, ze nie kazdy HK film ma skvele bitky. Vysledok je taky nevyrazny tuctovy HK film maximalne na jedno pozretie, ale o nic nepridete, ked ho vynechate. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Po Pu guang ren wu som siahol hlavne kvôli Saskii, ktorá mala niečo do seba už v China White. Podľa mňa celkom drsná kriminálka, kedy hneď z úvodu nevinnému pyrotechnikovi vyvraždí takmer celú rodinu partička skorumpovaných policajtov. Potom prichádza klasický hongkongský žánrový mišmaš, ktorý sa prepletá medzi krimi, drámou a prestrelkovým akčňákom. Ak oceňujete podobné výtvory, tak tento kúsok pre mňa hraničiaci s 5-tou hviezdičkou chytí za srdce i vás. P.S.: Martial Arts choreografiu nejako moc nečakajte. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Nejvetsi policejni elita si splete o jeden blok barak a zmasakruje rodinu zrovna velice sikovnymu pyrotechnikovi. Uletovi becko ktery mi unikalo spoustu let je narvany akci (i kdyz se tam na HK moc nerubou),zpocenyma (ale velice peknyma) kozama i efektnima pastickama prave pana pyrotechnika. Mam pro tyhle originalni vytvory slabost takze za jasny 4 hvezdy ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dalsia stara klasika z dob videokaziet a tentokrat je to tiez taky priemer, ktory ma zaujal dramatickym feelingom prebiehajuceho deja nad osudom jedneho typka, ktory sa na koniec filmu aj dokopal k spravodlivosti. Film netrpi prehnanymi scenami, kde sa deje aj nemozne, ale je vymysleny na solidnej urovni, aby ste ho nezatratili a neohovorili, co je to za brak. Velmi rad som si ho znova pozrel po nesmierne dlhej dobe. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typický akční snímek z produkce HK, kde se mimo velkého důrazu na akci přihlíží i na příběh obsahující citovou linku, která se místy dosti vyzdvihuje. Děj není plynulí a působí dost křečovitě. Stejně tak i herecké výkony, které jsou už u asijské produkce tohoto typu samozřejmostí. Drsný snímek plný klišé a přetvářek, ale ve své době byli takovéto snímky in. Dnes se k němu vrátí snad jen opravdový fanoušek. ()

2060 

všechny recenze uživatele

Tyhle staré akční filmy z 90 let. Kdo by na ně zapoměl?! Tenkrát se snimi doslova roztrhl pytel a já si tenhle pamatoval celkem přesně pořád. Působivý čínští vrahouni a jejich rajcovní šéfka omylem oddělají rodinu neviného muže. No a vendeta může začít. Jo povedený průměrný film, stejný jako jich dřív bývaly stovky tak proč ne. ()

Reklama

Reklama