Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podezřelí ze série vražd provedených neobvyklým způsobem, tak zvaným Shaolin Palm, se dva stateční bojovníci Lei Xun (Derek Yee) a Qiao Yiduo (Jason Pai Piao) společně vydávají po stopách proradných šaolinských mnichů, kteří vybíjejí členy jednoho z vážených klanů. Chtějí tak očistit svá jména. Když se na této cestě utkají s přesilou nepřátel, otestují si své bojové schopnosti,. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

sepp 

všechny recenze uživatele

Pro priznivce kung-fu filmu skvela podivana, prakticky porad se bojuje, neubehnou 3 minuty, aby nezacal souboj. A dialogy mezi temito souboji nejsou brany nijak vazne, spise naopak, takze film ma opravdu uvolnenou atmosferu. Videl jsem uz 2x za posledni rok a kouknu zas, az pujde na MGM kanalu, stoji to za to :) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Všetci tu v komentoch ospevujú, ža sa vo filme nonstop mlátia. Práve to mi vadí. Je tam fakt nekonečné množstvo bitiek na úkor funkčného príbehu a postáv, ktoré mi bolo komplet ukradnuté. Naviac je to v jadre detektívka v ktorej hrdinovia pátrajú po zákerných vrahoch zo šaulinského chrámu. No a ani tie bitky ma nenadchli. Pripadali mi ako taký tuctový dobový priemer s množtvom výskokom do stratena mimo kameru. V každom ohľade priemerné kung-fu. 5/10. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Skvělá podívána pro někoho kdo vyhledává MA filmy, kromě asi 20 minut se celý film jen bojuje, ale kvalitu příběhu to nepoznamená :). Souboje jsou nápadité, pokaždé se bojuje s jinou zbraní či pomůckou. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

ryzí zábava bez zbytečných přesahů do historie, politiky nebo psychologie, první bojovou scénou se zřetelně inspiroval sam firstenberg při inscenaci přepadení vojenského konvoje v americkém ninjovi, choreografie černých bojovníků ala ninja je hravá stejně jako jeden z hlavních hrdinů, který miluje kostky života víc než sama sebe ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů od SB společnosti, prostě majstrštyk. Po dnešním znovushlednutí musím změnit hodnocení a poslat film k 5ti hvězdičkové výšině. Spousta akce, soubojů, krve a napětí podkresleno rytmickou hudbou. Film má, ač to není zvykem u kung-fu, spletitý, komplikovanější děj a spoustu odboček s nádechem detektivky. Co bych vytknul je až nadmíru použití lan ve filmu a ve vzduchu bojovníci si snad stihnout zavázat tkaničku a udělat salto, tohle není můj šálek kávy, ale i tak choreografie bojů byli luxusní. ()

Armin82 

všechny recenze uživatele

S tématikou Shaolinu jsem toho viděl už spousty a tam toho ani není moc,co hodnotit...u tohohle mě zklamalo to popírání zákonů gravitace,to bylo spíše sci-fi,ale jinak to šlo--->50% ()

Masinfira 

všechny recenze uživatele

Kdyby souboje byly trochu reálnější a hrdinové nelétali, tak by to asi bylo lepší. Na druhou stranu choreografie soubojů stojí za to a hlavně je jich opravdu hodně. Na podobné filmy to má podle mě dost slušný děj a i celkem překvapení v závěru. Dobře se na to kouká, takže můžu doporučit. ()

Reklama

Reklama