Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (119)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $41,011,711Tržby Celosvetovo $68,824,526Tržby za predaj DVD v USA $32,726,066 //počet predaných kusov 1,768,200║ Na tento prevarený teen žáner sa to celkom dalo, tie herečky boli fajn kočky a občas prišiel aj nejaký ten podarený vtip. /50%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Dirty Little Secret - The All-American Rejects ,2. Honestly - Cartel ,3. Chelsea - Stefy ,4. Hope Song - Rock Kills Kid ,5. Instantly Gratified - People In Planes ,6. Better Open The Door - Motion City Soundtrack ,7. Time After Time - Quietdrive ,8. Fool For Love - Stefy ,9. This Will Be Our Year - Ok Go ,10. I Like What You Say - Nada Surf ,11. Float On - Ben Lee ,12. Sunset Lover - Josh Kelley ,13. We Got To Leave - Caesars ,14. The Next Big Thing - Rockett Queen , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děvče je vždy můj typ." Tak s tím nemohu při vzpomínce na Halinu Pawlowskou úplně souhlasit, ale kalhotový radar Johna Tuckera zaznamenává cíle o několik váhových kategorií níže, takže mu tak trochu rozumím. A samozřejmě rozumím tomu, že když děvčata zjistí, jak John skoro až údernicky obšťastňuje několik klínů najednou, tak na hezouna vymyslí pomstu. A ta je rafinovaná tak, že jsem se při ní bavil o něco víc, než jsem ochoten oficiálně přiznat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Několik opravdu povedených scén a čtyři sexy kočky v čele s božskou Brittany, to jsou klady filmu, který bohužel sráží do kolen příval romantických klíšé a předvídatelnost děje. Docela škoda, protože potenciál tady určitě je. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud si už nějaký ten měsíc tykáte s menstruací, se svým dosud se neholícím přítelem hodláte z úterního neckingu přejít na středeční petting a mamince kradete Gauloisky z kabelky, patříte do cílové skupiny této filmové fekálie a připočtěte si k mému hodnocení klidně 4 hvězdy. Za takových patnáct let snad prozřete a odpustíte starci před penzí, že byl tenkrát tak přísný.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Lehce zapomenutelná a věru zbytečná blbůstka, která je připravená v úplně jiném kávovaru, než z kterého bych si chtěl dát ranní, polední nebo i večerní šálek kávy. Bez širší zápletky, bez dotažené myšlenky, jen s několika lépe či hůře vymyšlenými scénami a několika kočkami v čele hereckého ansámblu.. ale proč ne.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

John Tucker alias Tuck je sebavedomý mladík, kapitán stredoškolského basketablového teamu, idol a sen všetkých dievčat. Vypadá ako kríženec medzi hollywodskou hviezdou a gréckym antickým bohom. Je si toho vedomí a patrične to využíva pri randení s opačným pohlavím. John zvláda chodiť až s troma naraz. Dokáže to úspešne kormidlovať, až do chvíle, kedy na scénu vkročí nenápadná Kate. Kebyže som štrnásť ročná školáčka, tak bez váhania dám tomuto filmu päť hviezdičiek. Ale ani ako znudený, ufrflaný tridsiatnik nebudem ku nemu moc prísny. Je to pohodová, však nijak originálna, teenagerská romantická komédia. Ukážkový priemer vo svojom žánre. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších a vtipnějších teenagerovských komedií. Je to dost vtipné, je to koukatelné a má to zajímavý děj. To jsou přednosti tohoto filmu a zároveň i důvody, proč se mi tento film líbil. Vtipných scén je zde opravdu velké množství. Dějově je to docela dobře zvládnuté, má to hlavu a patu a divák je i zvědavý, jak to všechno dopadne. To vše s ideálně dlouhou stopáží a s mladými lidmi, na které se dobře kouká. Především kluci si přijdou na své, protože pěkných dívek je tu docela dost. Ale tím samozřejmě netvrdím, že film je založený jen na hezkých tvářích. Jak už jsem napsal, děj je velmi zajímavý, čtyři dívky se rozhodnou dát za vyučenou školnímnu krasavci, který randí s několika dívkami najednou a jde mu jen o to jedno. A je to opravdu dobře zvládnuté a já se dobře bavil. Jako film na víkendové odpoledne je to super záležitost a dostal jsem od toho filmu přesně to, co jsem chtěl. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná, oddychová komedie plná ksichtíků vystřiženejch s časopisu Bravo. Pro jednou to ovšem neuškodí a docela příjemně pobaví. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Filmů z prostředí školy bez širší zápletky jako je tento je natočeno každoročně velmi mnoho. Kluka podání Jesse Metcalfa, kterého známe jako zahradníka ze seriálu Zoufalé manželky, je na své škole nejlepší borec a má holku na kterou si ukáže, a nejenom jednu. Jednoho dne se holky co s ním jako že chodí domluví, že mu dají kopačky a že ho zničí. S kopačkami je ale předežene a ony jsou více než naštvané. Použijí k tomu svojí kamarádku, prášky, které povzbuzují ženskost, tanga atd., ale zjistí, že při něm snad drží samotný Bůh, jelikož z každého trapasu vyjde jako vítěz a inspiruje tak své okolí. Nastražená kamarádka se do něj také zamiluje a vše až na trošku zmatenější konec dobře dopadne.Ona se stane na škole známou a on se změní a chodí pouze s jednou. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

V neznalých divácích by název mohl evokovat novou Seagalovku, ale při pohledu na letopočet začínající krásnou chvalitebnou (a pokračující dvěma zery a třetinou ďábelského čísla) jim muselo být jasné, že to Seagalovka nebude. Bohužel, naše líné oční bulvy se musely opět obrnit silnější vrstvou rohovky a protrpět tenhle paskvil. A že podobných existují mraky, snad nemusím dodávat. "Komedie / Romantický USA, 2006, 85 min" - smrtící kombinace jedovatého "humoru", toxických paňáců, nažlivého viru D.M.N. (demence) a radioaktivního odpadu jménem "příběh". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jesse MetCalfe musí zomrieť. Vážne. Teda aspoň ako herec, pre dobro nás všetkých. Videné z donútenia dávnejšie v robote, pre moju prípadnú obhajobu pred salónnymi intelektuálmi. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Takovej "odšpuntovanej" HSM, posunutej do trapnější a nevkusnější dimenze, se vskutku nechutně přehrávající Sophií Bush a neodolatelnym kukučem Brittany Snow. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Těchhle filmu je nespočet a zvlášť který je od samého začátku předvídatelný. Pouhá podívaná na poprvé nic víc asi nečekejte. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl typický případ klasické americké romantické komedie. Byla to docela blbost, ale i tak mi to výborně uteklo. Na Penna Badgleyho jsem se opět nemohla vynadívat. Dávám 55%. ()

Reklama

Reklama