Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Děvče je vždy můj typ." Tak s tím nemohu při vzpomínce na Halinu Pawlowskou úplně souhlasit, ale kalhotový radar Johna Tuckera zaznamenává cíle o několik váhových kategorií níže, takže mu tak trochu rozumím. A samozřejmě rozumím tomu, že když děvčata zjistí, jak John skoro až údernicky obšťastňuje několik klínů najednou, tak na hezouna vymyslí pomstu. A ta je rafinovaná tak, že jsem se při ní bavil o něco víc, než jsem ochoten oficiálně přiznat. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

Reklama

Šňůra 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie o tom, jak se tři holky praly o jednoho kluka a čtvrtá se nejdříve smála, pak je dala dohromady, aby mu daly společně na frak a nakonec sama taky zaplakala. Vy budete pravděpodobně plakat taky, neboť děj je většinou dost hloupý a vůbec ne vtipný. Nepomůže tomu ani závěrečná dortová bitva, která není třešinkou na dortu, ale spíše hřebíkem do rakve. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

nechápu hodnocení "odpad" když je to Komedie / Romantický, tak logicky nemůže nikdo čekat film s vyšším smyslem, intelektuálním humorem a podobně. Hodnotím fim v rámci žánru ne celkovýho přínosu kinematografii:-D Prostě je to komedie na kterou můžete kouknout, bavit se a nemusíte u toho přemejšlet (vlastně nesmíte;-) ()

IvyH 

všechny recenze uživatele

Je to americké, moderní, šablonovité a o teenagerech, co to je? Romantická komedie z prostředí střední školy - bohužel však i v tomhle pažánru je John Tucker musí zemřít jen pouhým podprůměrem. Tři holky, resp. čtyři se snaží zničit jednoho kluka. Že jim to nakonec (ne)vyjde (ta čtvrtá skončí s jeho mladším a "lepším" bratrem a John Tucker začne chodit s dvěma holkama naráz, přičemž ty o sobě navzájem ví) je sice dá se říct originální závěr, než na jaký jsme zvyklí, přesto John Tucker nenabízí nic víc, než co bychom neviděli v dalším tuctu podobných filmů, teda až na vlasatého Penna Badgleyho (Gossip Girl). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)

Reklama

Reklama