Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

riza-do 

všechny recenze uživatele

Pohodová, jednotvárná komedie vhodná na sobotní klidné odpoledne proleželé u televize. Ničím moc překvapivý, někdy hloupý a jednoduchý. John Tucker který podvádí tři veleznámé holky na střední škole, ty se následně dají dohromady ještě s jednou naprosto neznámou dívkou na škole (ač je jedna z nejkrásnějších, nikdo si ji nikdy příliš nevšímal, až teprve bratr Johna Tuckera). Ta jim pomůže s pomstou Jochnu Tuckerovi a společně začínají vymýšlet jak ho zesměšnit a následně i zlomit srdce. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $41,011,711Tržby Celosvetovo $68,824,526Tržby za predaj DVD v USA $32,726,066 //počet predaných kusov 1,768,200║ Na tento prevarený teen žáner sa to celkom dalo, tie herečky boli fajn kočky a občas prišiel aj nejaký ten podarený vtip. /50%/ ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se po celou dobu filmu, a jako komedie to účel splnilo. Romantiky je v tom dost. 😁 Konec filmu nabere pěkný zvrat, ale ty scény ve filmu jsou k nezaplacení. Herečky jsou sexy, a Brittany Snow tomu dokonale padla. 👍 Občas se zasměji jenom si na ty scény vzpomenu. poznámka: Doporučuji shlédnou tento film s titulky forced. Hvězdiček 4**** ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Ano, vzít v potaz to, že je zde na jedné straně banda uřvaných, nadutých buchet a na druhé všemi oblíbený student, který mávne a má každou, je zcela jasná klišé sračka, ale jistojistě mě zaujala myšlenka pomsty, která se urodila právě hlavách buchet, co utváří jeden mozek. Samozřejmě nebudu srážet celý film, a taky nebudu tvrdit, že se tam něčemu nedalo zasmát... ()

atmen 

všechny recenze uživatele

To už není možné, zase jedna holka, která není (údajně) hezká, pro všechny neviditelná, ale v mých očích je královna. Pak jí kamarádky přesvědčí, aby se změnila, tak vymění šatník, kadeřníka, slušné chování a výsledek - nezajímavá Barbie. Svět (škola) jí leží u nohou a já mohu jen vzpomínat na začátek filmu... zde je vše korunováno i jejím protějškem, vypadá sice jakoby by právě sestoupil z mola, ale přesvědčí nás, že zdání klame a on chudák, o dívkách může jen snít... zde je sice nelogičností spousta, ale co, v tomto žánru je všechno možné a ono se na to celkem pěkně dívá a to někdy stačí... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde se Scott seznamuje s Kate, můžeme slyšet píseň „I want you to want me“ od Cheap Trick. Na konci filmu lze tento song slyšet i v novodobé předělávce. (Dlee)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)
  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)

Reklama

Reklama