Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži z Hong Kongu, strýc a synovci, se vydají na výlet do Indie. Jejich osudy se rozdělí, zažívají různá dobrodružství. Připletou se do soutěže o svatbu s indickou kráskou. Další linie pojednává o mladíkovi z Himalájí, který také míří na stejnou soutěž a musí se napřed stát špatným člověkem.
Režisér Wai Ka Fai obsadil kromě stálic MilkyWay Image do jedné z hlavních rolí dobře známou krásku Cecilii Cheung (WU YEN, HELP!, ONE NIGHT IN MONGOK). Hlavní mužskou roli zastal Ching Wan Lau (FULL ALERT, MAD DETECTIVE). (Vavča)

(více)

Recenze (2)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Wai Ka Fai je na komedie machr, ostatně mám podezření ,že snmíky, kde je uveden jako režisér a Johhnie To mají násleudjící rozdělení. Pokud se jedná o gangsterku, krimi, tak je to Jeníkova práce Wai je tam pouze asistent, a pokud je to komedie(kromě needing you, my left eye see a ghost) tak je hlavním autorem Wai. Proč? Protože to nemůže být náhoda, že jsou ty komedie tak dobré(např. Wu Yen). V této uvidíte nejen parodie bollywoodských kliše, ale taky humorně pojaté citace a odkazy na Kill Bill, Indiana Jones, Mister Bean, hk filmy o triádách, japonské filmy o yakuze atd. Ching Wan Lau je úžasný herec, dokáže vykouzlit stejné grimasy jako Rowan Atkinson! O Co tu běží? Příběh je jednoduchý, 4 muži z HK, strýc a synovci se vydají na výlet do Indie, samozřejmě jejich osudy se rozdělí, zažívají různá dobrodružství. Připletou se do soutěže o svatbu s Indickou kráskou. Další linii pojendává o mladíkovi z Himalájí, který také míří na tu soutěž a má se napřed stát špatným. A samozřejmě ta pravá dívka na něj čeká jinde. Já se skvěle pobavil, a potěší i účást Cecilie Cheung, škoda, že nedostala ještě více prostoru, ale i tak byla skvělá. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama