Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Antiochii, malém klidném městečku, se dějí nadpřirozené věci. Všichni se zajímají o nového pocestného, který je obdařen schopností uzdravení od veškerých nemocí. "On přichází" - takto ho uvádějí jeho poslové. Ale kdo to opravdu je? Je to mesiáš, falešný prorok anebo někdo více nebezpečný? Tyto otázky a pochybnosti rozdělí místní společnost. Do všeho se vmísí bývalý duchovní kněz, který ztratil víru, jelikož před několika lety byla brutálně zavražděna jeho manželka. On se bude muset postavit proti vlastním démonům z minulosti a zároveň se pokusí vyřešit několik místních nejasností. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (14)

Falko 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalsich filmov, ktory sice nebol az tak zly, ale mohol byt lepsi. Opät posobil na mna prilis lacno a je skoda, ze Edward Furlong nedokaze dostat lepsiu ulohu v nejakom kinofilme, pretoze na to, ze ho pre ulohu Johna Connora v T2 nasiel reziser James Cameron niekde vonku na ulici, je aj ked nie vyrazny, ale celkom dobry herec. Posledna polhodinka bola celkom napinava, ale nestaci ani na 3 hviezdicky, pretoze na tento film zabudnem dost rychlo. Kelly Lynch som tiez spoznal zaciatkom 90-tych rokoch v rodinnej komedii KUDRNATA HOLKA (1991) alebo v thrilleri po boku Mickeyho Rourka a Anthonyho Hopkinsa HODINY ZUFALSTVI (1990), ale v neskorsich filmoch som si ju nejako nevsimol. Ani reziser Robby Henson nie je znamy a ma za sebou malo filmov. Takze podtrzeno, secteno - slaby thriller... 07.08.2008 ______ Martin Donovan - (Travis Jordan) +++ Edward Furlong - (Brandon Nichols) +++ Kelly Lynch - (Morgan Elliot) +++ Randy Travis - (Kyle Sherman) +++ Richard Tyson - (Šerif Brett Henchle) +++ Don Swayze - (Abe) +++ Priscilla Barnes - (Dee Henchle) +++ Hudba: David Bergeaud +++ ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V malom mestečku Antiochi sa jedného dňa začnú diať zázraky. Muž ochrnutý na jednu nohu sa dotkne plačúcej sochy Ježiša v kostole a začne plynule chodiť. Pochovaný pes sa vyhrabe z hrobu a vráti k svojmu pánovi. Vždy po zázraku sa na mieste objavia traja muži, ktorý zdelia odkaz: "..on prichádza..". Spolu so zázrakmi ruka v ruke prichádza aj zlo. Kto alebo čo prišlo do malého mestečka?? Nie všetci však veria na zázraky a trom tajomným mužom. Podarí sa bývalému pastorovi, ktorý stratil vieru zastaviť "svätú" trojicu?? Film ani z ďaleka nie je hororom. Je priemerne natočeným mysterióznym thrillerom z oblasti viery o tajomnom zle prichádzajúcom z pekla aby ovládlo svet formou zotročenia slabých "duší" obyčajných ľudí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Horor s křesťanskou tematikou, jistou mystikou i detektivními prvky. Což zní jako šílená kombinace, ale překvapivě to funguje hned od začátku. Navíc toho křesťanského tam není tolik, aby to nezkousl třeba fanoušek Vymítače ďábla nebo Omen, přesto pro věřícího je tady pár sice známých, ale stále zajímavých myšlenek. Třeba na téma, že i zlo se může tvářit jako dobro, nebo že zkoušky a utrpení jsou zde od toho, aby nás posilovaly. Na každý pád, na to, že jde očividně o levnou produkci a ty střihy jsou někdy zběsilé, slušně natočený příběh, do kterého jsme vrženi hned od začátku a který je logicky veden ke svému konci. Btw, skvělá hláška: "Jehovisti vidí ďábla všude, baptista neuvidí ďábla, ani kdyby ho kamenem praštil." ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rozjezd nebyl zase tak špatný a vypointování v porovnání s tím nudným až klišovitým většinovým balastem taky docela zaujalo, ale jinak to je docela nezáživné, prosté a suché i na televizní film, kterým by to lehce mohlo být. Zřejmě nebudu sám, kdo z toho bude cítit Kingovy Nezbytné věci. Je zajímavé, že co čekat od některých filmů zjistíte během dvou tří vteřin prvního záběru. U The Visitation jsem se moc nezmýlil a speciálně v tomto případě je to tedy na škodu. Škoda taky je, že Edvard Furlong, jež zde po spasiteli a vůdci lidského odporu v T2 a záhrobního mstitele z Vrány 4 přestoupil k temné straně síly, se už zřejmě nikdy nevyhrabe z toho balastu, do nějž zapadl až po krk. Je to škoda, mám ho docela rád, v Terminátorovi 2 fakt zářil a i tady je v určitých momentech docela dobrý, ale takový už asi je osud mnohých „dětských“ hvězd, zabřednout do těch nejhorších filmových sraček. 1,5* ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tento film by sme mohli nazvať kresťanský horror.Kľudné mestečko Antiochiu navštívia veľmi čudný ľudia.A budú sa konať zázraky.Pes vstane z mŕtvych,jazvy na tele zmiznú,zlé vidiaci bude vidieť dobré atď.Tí cudzinci budú štyria a jeden z nich bude mesiáš.Bude mať dokonca aj jazvy na rukách po ukrižovaní.Ale všetko trvá len do určitého času,aj tie uzdravenia.Ale aj diabol chce svoje.Kresťania alebo nekresťania,na film sa celkom dobré pozerá.Ale neočakávajte že vás ten film uzdraví,keď ste náhodou chorí.Celkom príjemná zmena od iných horrorov. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Docela slabota, postupem minut se to dostává až do televizní produkce... Škoda .... Natočit se to mohlo určitě líp ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Protože jsem vcelku nenáročnej divák,tak se mi ten film jen s malejma výhradama líbil.Edward Furlong mě docela překvapil,ani sem nevěděl,že ještě hraje.Spokojenost.60%. ()

Altmann odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je tak neskutecne spatny film, ze pro to nenachazim slov. Tisickrat ohrane klise o cloveku posedlem dablem, ovsem tak spatne natocene, neverohodne a prihlouple, ze jsem mel co delat, abych to vydrzel do konce. Lze doporucit jen naprosto nenarocnym divakum jako kulisu k nejake smysluplnejsi cinnosti, ostatni to jen otravi. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Další nepovedená verze o příchodu ďábla, který pod záštitou dobrosrdenství získává lid na svoji stranu. Nevím zda je moje hodnocení objektivní, protože toto téma mi není zrovna moc blízké, ale to bude zřejmě jenom tím, že krom pár drobných vyjímek, jsou tyto "díla" pouze slaboučkým stínem, strácející se ve světle předešlých velikánů. ()

Dárius 

všechny recenze uživatele

Nutno říct že tenhle filmeček jsem sháněl asi 3 roky.Není moc známý-není s českým dabingem.U nás nebyl ani distribuován.O to jsem radši že ho mám.A k filmu jako takovému?O mě se ví že "Mystery"zbožnuji,no dokonalý umělecký zážitek mi kazí fakt-že nejsem schopen zažrat se do děje a zároveň číst titule.Proto 4*.Ke kritikům-odpaďákům pode mnou:kdo nechce ať se na to nedívá.Už jen tapeta dává znát že o kovbojku nepůjde. ()

Ocampa 

všechny recenze uživatele

Mistnimu knezi byla zavrazdena manzelka, zemrela brutalni a ritualni vrazdou. On se nasledne vydava po vlastni ceste a odklani se od cirkve. Po dvou letech se v mestecku se zacnou dit zazraky - nejprve mistni teenager, sjede ze silnice, protoze se uhyba trem postavam. Z padu a demolice auta, kterou by normalne neprezil, vyvazne bez zraneni - ovsem za cenu zjeveni tri postav v cernem, ktere mu sdeli: "On prichazi..." Zazraky pokracuji, lide jsou zazracne vyleceni po dotyku krize s Jezisem v mistnim kostele. Situace se stupnuje a nekdy se zazraky stavaji jen za cenu vnitrniho prani cloveka a naslednem zjeveni trech postav v cernem. A pak prijde... Dotykem ruky obcanum ulevuje od trapeni - ale jen pokud chteji a poprosi o to.Cele mestecko ho zacne uctivat. Nastava boj s casem, jednou za tri roky se v mestecku stane vrazda a ten cas se blizi... Vice bych k tomu neprozradil, na sve si prijdou vyznavaci dobra i zla. Je tu vskutku hodne kvalitni a temna atmosfera s vybornymi zvukovymi efekty. Nehledejte tu nejake detaily nasili nebo ritualni vrazdy. Atmosfera je postavena prave na zjeveni trech postav, zvuku a kouzlu sera ci noci. Mozna se da rici, ze je to maly braska filmu Satan prichazi, i kdyz takovych kvalit zase nedosahuje, i kdyz se obcas blizi. Nejsou to ciste 4 hvezdicky, ale prijde mi lito, uz kvuli tomu zvuku a atmosfere dat jen 3. ()

Reklama

Reklama