Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Dá se tohle vůbec považovat za film? Úroveň humoru na bodu mrazu, herecké výkony tristní. Bylo mi hodně líto štábu, který musel vědět, že pracuje na něčem, co vůbec nemá smysl. Práva esence bezvýznamného obsahu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bylo by to hodně fajn, kdyby to nepokazil ten přehnaně happy závěr, tam mohli ubrat a trochu více se přiblížit k realitě. Tina Fey je hodně zajímavá, Amy Poehler klidnější, než bych čekal. 3.5* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takové něco mezi komedii a rodinným filmem ne že bych to odsoudil úplně dalo se nato koukat par scének vtipných se našlo až na paní mámu které i když to díte nenosila brala všechno až moc vážně prostě brutální psycho no nechtěl bych ani za boha takovou manželku. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Lepší průměrná komedie, která pobaví. Hodně se mi líbil Greg. Takže dávám 60%, i když ten konec si fakt mohli odpustit. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář : Michael McCullers. Kamera : Daryn Okada. Hudba : Jeff Richmond. Nebej toho obsazení stálo by to i za čtyři hvězdy - jinak *** ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Baby Mama je poměrně povedený snímek. K tomu jsou zde dvě sympatické herečky, které pobaví v mnoha situacích a ani mi to nepřišlo k pláči. Příběh sice není originál a závěr se dá předpokládat, ale i přesto jsem spokojený. Dávám 3*, ale klidně si jednu přičtěte. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemerná oddychovka so Steve Martinom, ktorý je potrhlejší než zvyčajne. Čo však treba oceniť je dobrá hudba s príjemnými songami a šarmantná Sigourney Weaver, ktorá je aj napriek pokročilému veku stále sexi. Zvyšok je štandartný tuctový film ktorý nemá čím zaujať. Na jedno pozretie však vcelku stráviteľné. 55% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Co mě to napadlo to zkusit shlédnout?! Ono je to k uzoufaní nekomedialní filmeček o ženský co chce dítě. To nemuže mít přirozenou cestou a tak si vyberete nahradní matku (slang Baby Mama - přišerně přeložené jako mimčo máma). Už od té chvíle je to předvídatelné, plné hluchých míst a beze vtipu. Což na to , že je zde psáno komedie je na považenou! Díky aspon za toho Martena (ten copánek je děsný!). Jenže jaktože celý film od odpadu zachraní postava co se objeví na pár minut?Možná je to také tím , že to je celé dělané na ženy! Ano, třeba pak bych dal o takové dvě hvězdy navíc! ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre komédie z dielne Saturday Night Live mám slabosť, vždy sa mi ten ich štýl humoru páčil – je to jednoducho uletené tým správnym spôsobom. V Baby Mama to však nie je ten typický SNL humor (okrem pár momentov) a pripadolo mi to skôr kŕčovité. A dosť ma to mrzí. Ale nie všetko sa musí podariť. Tu sa nepodarila komédia(i keď pár krát som sa musel zasmiať aj nahlas, ale na komédiu stále málo) ani romantika. Ako nenáročná oddychovka na jedno pozretie je to ok, ale druhý krát by som sa už asi kruto nudil. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Svieža, oddychová a hlavne nenáročná komédia...ktorá je milá a vtipná...Amy Poehler je vážna kosť:-)...poteší a neurazí ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení - zvyšuji. Opravdu povedení snímek. Topem pro mě jsou scény, kdy Amy a Tina zpívají 'Girls they just wanna have fun' a Tinin povedený 'vogueing'. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Baby Máma je dobře obsazená komedie, která slibuje hodinu a půl originální zábavy s Tinou Fey, Amy Poehler a řadou sympatických herců ve vedlejších rolích. Všichni se mi zdají ale tak nějak nestydatě nevyužití, nemluvě o tom, že úvodní myšlenka náhradní matky přijde vniveč asi tak v polovině filmu, kdy dojde k přerodu žánru z "komedie s Tinou Fey v hlavní roli" na "romantický rodinný film s prakticky kýmkoliv v hlavní roli". A ten happy end...:-/ Je mi líto, ale víc než za 3 nedám. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se opravdu zasmál (scéna s prasklou vodou) a Tina Fey je prostě nejlepší současná ženská komička, ale to je asi tak vše, co drží film nad vodou. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavé, každopádne. Je to skôr film, možný vyvolávajúc diskusiu o ženách, ktoré sa silou mocou snažia upevniť si kariéru, a potom, keď už ich vaječníky a všetko naokolo starne, začnú vnímať svoj silný nedostatok, absenciu dieťaťa. A potom, potom to dopadá takto. Je veľmi bežné, že "kancelárske ženské" nechajú po tridsiatke prvého debila, aby ich oplodnil, a tak ďalej, možnosti sú zaujímavé. No a potom, možno po prvej pol hodinke je to o pokuse sa zachytiť nejaký nový trend a detský biznis. Nič moc, ale pointa je citeľná. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Príjemná priemerná americká komédia, ktorá možno nepobaví každého, ale ak si vyberiete ten správny čas tak budete celkom spokojný, no tiež od toho veľa nečakajte. Na zasmiatie tam toho až tak veľa nie je, ale aj tak mi film rýchlo ušiel a na jedno pozretie je to fajn a film príliš nenudí. V poslednej dobe je to jedna s tých lepších podobne ladených komédií. 60% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skoro až hvězdné obsazení vedlejších rolí (Weaver, Martin, Taylor, Redhorn) nemusí vždy být zárukou kvality. Důkazem je tento snímek. Není ve své podstatě tak špatný, ale je snad až příliš uondaný a především střední pasáž je příšerně nudná. Děj se dá shrnout do několika slov - bohatá a zaměstnaná stárnoucí žena touží po dítěti a tak zaplatí těžké prachy firmě, která najímá baby mámy. Jenže ta nosí místo cizího dítěte ze zkumavky vlastní a tak nezbývá, než dovršit happyend tím, že naše hrdinka sama otěhotní. Skrz naskrz průhledné, očekávané a málo milé, o vtipnosti se raději ani nebavit. ()

Reklama

Reklama