Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Kondomy jsou nespolehlivé, stoprocentní ochranu před početím vám poskytne až Baby máma! Pohleďte a užijte si vášnivý celibát. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Humor Tiny Fey mám ráda, takže to je první věc, která film z mého hlediska zachránila. Celkově nepříjemná Poehler, která se nakonec změní k lepšímu mně nijak nepřesvědčila a ignorantský, hulvátský Shepard už vůbec ne. Druhá věc, která to jakž takž zachránila je velice klidný Martin ve fakt divné roli, která se mi ale přesto líbila. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako člena mužské populace je to slabší průměr, je to spíš film orientovaný na ženy, nebavilo mě to moc sledovat ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Dax Shepard a Steve Martin zachraňujou tenhle počin od čistého odpadu. Tina Fey nepatří na velké plátno, myslím, že účinkování v 30 Rock je pro ní až až a Amy Poehler prostě patří po bok Willa Ferrella či Adama Sandlera, romantická komedie není její parketa. Navíc je film zcela čitelný už od začátku a obě, jak romantická, tak komediální složka, prostě chybí. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Myslím že tenhle film mi zachutnal asi podobně jako ten papájovej džus s kávou... bleh O___o. Jediný co mě tam bavilo byl dveřník černoch. :-)) ()

Baffer 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie na nedělení odpoledne, když venku prši a vam se nechce nic dělat. Nikoho zvlášť nenadchne ani neurazi. ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tak nám zase někdo uvařil instantní klišé, přímo z velkovýrobny. Jen otevřete pytlík s názvem romantická sračka a přidáte stopku humoru, hrst poučení a nějakou tu katarzi. Hlavně nepřivádět do varu, jen tak lehce ohřát a podávat nejlépe na stojáka. Nutno podotknout, že se nejedná o děsný film, jen je zoufale neobjevný a prostě nudný. Herecké obsazení je sporné, Tina Fey je celkem fajn, ovšem její filmová parťačka v podání Amy Poehler, ta svojí roli krávy hraje až moc sugestivně (a nutno podotknout, že v ní zůstává až do konce). Prakticky vše ve filmu působí předvídatelně a postavy jsou od začátku uboze šablonovité (pan pravý, paní vtipná, buran, nahrávač atd.). Takže na televizní dopoledne v pohodě, jinak ruce pryč. 40% ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha amerických komedii, kterou když si pustíte ve složení muži a ženy,a u které (aspoň si myslím) vezme každý něco a nikdo se u toho nebude vyloženě nudit a radši koukat do zdi než na film... ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Film, který jede přesně po vyznačené cestičce romantických komedii, ničím nepřekvapí, ale přesto je to pohodová záležitost, u které se nedá nudit. Je jen smutné, že prostě takovým civilním romantickým komediím asi nikdy nedám více jak 3*. Měly by se upravit hodnocení pro takovéhle filmy, protože si myslím, že ty 3* jsou prostě maximum. Ale nikdy neříkej nikdy... ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Tohle maximálně tak na nudný nedělní odpoledne.. Nic se tím nezkazí... ani nezlepší..ani nezhoší.. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Co se týká odlehčených oddechovek, je tohle jeden z těch lepších filmů. Sice je to blbina jak vyšitá, ale obsahuje dostatek humoru i sympatických postav (plus ujetou Sigourney Weaverovou a ještě ujetějšího Steve Martina), takže film plní účel a já nemám potřebu kritizovat. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na nedělní odpoledne. Komedie, která je sice průměrná, ale poměrně vyčuhuje nad ostatními svým specifickým humorem. Některé fórky jsou naprosto úžasný a poměrně originální. Ale to nezachraňuje to, že děj je jeden velký slepenec, kterej pohromadě nedrží. Pro ty, co mají rádi bezduchý komedie, si můžou jednu hvězdu přidat. ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Úspešná slobodná obchodníčka Kate Holbrook (Tina Fey) uprednostňuje svoju kariéru pred osobním životom. Čas neúprostne letí, biologické hodiny bijú na poplach, a preto sa 37ročná Kate rozhoďne priviest na svet dieta a stát sa slobodnou matkou.. Jej plán začína mat vážnu trhlinu po tom, čo zistí, že pravdepodobnosť jej otehotnenia je milión ku jednej. Pohánaná túhou po dietati, si nájde náhradnú matku Angie Ostrowiski (Amy Poehler), ktorá brzo otehotnie a Kate sa začíná pečlivo pripravovat na rolu matky. Ovšem ani tentokrát Kate nevýde skvelo organizovaná stratégia. Tehotná náhradna matka sa jednoho bežného dňa objaví na prahu Katineho bytu z kuframi. Kate nemôže dopustit, aby jej potomok trávil život ako bezdomovec, poskytne teda Angie azyľ. Tímto okamžikom začínajú tie pravé problémy, biologická matka má iné predstavy o prípravách na príchod vytúženého dietata. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtu tady nějaké komentáře o jakési orientaci na ženy - tak to tedy pardon, ale jako čelní představitel mužského pokolení můžu zodpovědně prohlásit, že jsem celkem slušně bavil. To spíše hodím svou parafu pod oficiální text distributora, ve kterém se píše o setkání velkých komediálních talentů. Zastávám názor, že Tina Fey je v současnosti jednou nejžhavějších kandidátek na neobsazený trůn ženské komediální královny. A Amy Poehler? Ta si sice kráčí po trochu béčkovější cestě, ale ani o ní nemám strach. Přidáme-li nahrávače zvučných jmen jako Martin, Taylor, Kinnear, Tierney, Shepard či Weaver, zábavnou zápletku, neurážející humor nebo neškodnou romantickou linku, jde myslím o solidní režisérský debut. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

Reklama

Reklama