Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

gejzuško 

všechny recenze uživatele

Ničím výnimočná, no preveľmi sympatická BABY COMEDY, ktorá vyčarí úsmev i zahreje a hlavne na tú svoju ,,akurát,, stopáž zabaví a poskytne výkony Tiny Fey a Amy Poehler. Proste oddych ako sa patrí. Sigourney Weaver ako neustále gravidná 50tnička stála tiež zato! ()

inuyasha 

všechny recenze uživatele

Toto je film na který se dá koukat s kocovinou a tak nějak Vás to i bude bavit. Celkově vzato to není špatné, jen tomu něco chybí a to něco budou asi opravdu herci, jak se již zmiňovala kleopatra ve svém příspěvku. Takže taky horší 3*. ()

papinak 

všechny recenze uživatele

Vtipná, příjemná komedie, která má vše, co mělo již tisíc komedií před ní, vtipné dialogy, úsměvné skeče a předem jasný konec. Zpříjemní odpoledne po příchodu z práce a větší ambice asi ani nemá. ()

cachanell 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Nešlo to, hlavní hrdinky byly příšerné, Amy Poehler určitě není stvořená na takvou roli a kde se tam vzal Steve Martin s dlouhým copem. Naprosto příšerné .... ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Lehká a poměrně zdařilá komedie, kterou z průměru zachraňují velmi dobře obsazené hlavní hrdinky. Chvíli mi trvalo, než jsem se do Baby mámy (hroznej název mimochode) zakoukal, ale nakonec to docela ušlo. Nebylo to bůhvíjak originální a nepředvídatelné, ale to nevadí. Prostě taková slušná pohodová oddychovka. ()

alesandro2 

všechny recenze uživatele

Filmům s podobnou tématikou se po pár velmi tristních zkušenostech, které byly na hranici odpadu, vyhýbám. Omlouval jsem je tím, že jsou primárně určeny pro ženy a já jako chlap jim prostě nerozumím. A hele, ono to jde. U tohoto filmu jsem se překvapivě docela dobře bavil, hlavní představitelky byly sympatické a vtipné. Oceňuji silnými třemi hvězdami. ()

Reklama

Reklama