Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Diskuze

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

Fun_kyGirl: no o nic si nepřišla...poslední část filmu totální propadák, tak pěkně se to vyvíjelo a point mohlo být plno ale nakonec to zapadlo do šedi podprůměru. Ten závěr totálně zpackanej. Nevysvětlilo se vlastně vůbec nic a konec zůstal dá se říct otevřený. Víc toho neřeknu páč za prvé nechci spoilerovat a za druhé mě ten konec tak vytočil že ani nemám chuť se o tom rozepisovat.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Toto bolo čo? Celé sa to odohrávalo v totálnej tme, takže miestami som ani nevidela, čo sa tam deje. A hlavná hrdinka stále dookola pišťala "pomóc, pomôžte mi, bojím sa, zachráňte ma." Takto si teda horor rozhodne nepredstavujem. Teda, "horor". Toto bol tak horor pre malé deti, a bolo to akože od 18 rokov. (???). Tie štyri vraždy, čo sa tam odohrali, by kľudne mohol vidieť aj 15 ročný teenager, odchovaný na SAW. Ten zabiják ma skôr rozosmial ako vystrašil... a ten koniec? no...hlavná hrdinka zápasila so zabijákom na ceste, potom ho posotila do idúceho auta, šofér toho auta jej pomohol nastúpiť a pozeral, či ten zabiják žije či čo sa mu stalo...a potom sa to skončilo.. totálne o ničom.

Fun_kyGirl

Fun_kyGirl (hodnocení, recenze)

Prosím jaký byl konec? Jednou jsem to viděla po část asi když umře Jimbo nebo jak se jmenoval ryšavý mohutnější borec z dílny, a pak jsem musela odejít, a i když to byla celkem blbost tak mě zajímá jestli to mělo aspoň nějaký zajímavý konec. Nějakou pointu, myšlenku, proč ohyzný stopař zabíjel a proč si ji nechal jako poslední... jak a jestli přežila... proč v té vesnici nebo co to mělo být nikdo nebyl atd atd.

Reklama

Reklama