Reklama

Reklama

Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo

  • Velká Británie Rock-A-Doodle (více)

Obsahy(1)

Každý večer před spaním si Edmond četl svůj oblíbený příběh. Příběh o kohoutovi, který proměškal úsvit. Malý Edmond se tak zahloubá do čtení příběhu, až se náhle ocitne v něm… Proměněný na sněhobílé koťátko se stává vůdcem výpravy, která hledá Chanticleera – kohouta se zlatým hlasem. Prší, prší a prší – celé zemi hrozí potopa. Jedině kohout může svým zpěvem přivolat sluníčko a tak všechny zachránit. Domýšlivý kohout, uražený nezájmem okolí, však zmizel, a tak se Edmond – koťátko a jeho noví kamarádi pouštějí do nebezpečného pátrání. Na cestách musí přemoci i zlou sovu – Vévodkyni, která vládne temnotě. A kohout, „král rock and rollu“, ne nepodobný Elvisu Presleymu, ještě netuší, jakým posláním má být pověřený. (Kahalan)

(více)

Recenze (19)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,657,385Tržby Celosvetovo $-║ Animačne to je pekné, len škoda toho priamočiarého nijak moc zvláštneho príbehu. /55%/ ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší pohádka Dona Blutha. Naštěstí si ale udržuje svůj styl. Ale prostě narozdíl od Secret of NIMH nebo Charlie tomu něco chybý. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film môjho detstva. Mal som ho na videokazete. Bol uvedený do sveta v roku, kedy som sa narodil. Bol tak krásny a o živote, že sa mi hneď zapáčil. Mal akciu, dobrodružstvo s trošku slabšou animáciou, ale skvelými pohybmi a postavičkami, navyše s vyšperkovaným záverom. Patrí to k tým lepším. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádku jsem jako malá milovala, hlavně díky písním, které po shlédnutí nedostanete z hlavy, i když se o to snažíte sebevíce, takže jsem si ráda pohádku připomněla. Je pravda, že se nejedná o nějak zvlášť dokonalý a promyšlený příběh, ale je to krásně zpracované, má to mravní ponaučení a odehrává se to celé díky dětské fantazii, která je nepřekonatelná a proto se mi ta pohádka tak líbí. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Strašně prdlý animák... takový spíš pro dobrou náladu. Rock-country stylem se prodíráme příběhem, který je dost zvláštní a přitom tak originálně vymyšlený. Tzv. Cockrháč byl ponížen sovou, že nestihl zakokrhat a sluníčko i tak vyšlo. Jenomže od té doby ch*alo a slunce nikde, a tak se Edmont promění úplně nečekaně za kočku a zachraňuje s dalšími tvory toho kohouta, který si zatím plní sny šoubyznysem a songy. V zásadě Edmont a spol. znepřátelí hned 2x, tzn. sovím gangem a potom manažerem z Las Vegas. Takovým spíše kosmetickým problémem byl bohužel mírně slabší dabing. Ačkoliv dabing Edmonta byl takový spíše roztomilý, tak neprocítěný a nejenom, ale i většina dabovali spíše z cesty a někdy zapomněli se trefit do pusy postavy. Samozřejmě chápu, je to prostě starší snímek a kdysi byla kvalita jiná, každopádně to nadruhou vůbec nebylo špatný a tímto snímkem jsem si celkem hezky zpříjemnil večer. ()

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

Moja najmilšia rozprávka z detstva :) vždy ma zahreje pri srdci keď si spomeniem na malého Edmonda ako hrdinského kocúrika.. a tak isto si vždy rád spomeniem aká bola ta hlavná zlá sova strašidelná! :) keď raz budem mať deti, toto bude na nedeľnom poriadku.:) ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Ked som bol maly tak som to žral ale teraz mi to už nema čo ponuknuť: A viac menej som sa nudil. Animacia tiež nie žiadny zázrak. Rozprávka je určena predovšetkym detom. ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Infantilní dětská podívaná, ale dost chytlavá dětská podívaná. Vraťte se nazpět do svých mladistvých let (vyplivněte dudlíka z pusy, položte si sunar na poličku, odhoďte pokecaný bryndák na zem a bez jakéhokoli přemýšlení si vychutnejte tento sice jednoduchý, ale o to víc legračnědojemný filmík. 50% ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Animácia pekná a príbeh celkom tiež. Len ten koniec mohol byť viac prepracovanejší. Ako malý som to mal rád. ()

BlueNeon81 

všechny recenze uživatele

Sestra ma na to zobrala do kina, ale dajak to z pamäte zmizlo. A ak to išlo v telke, tak som to veru ani nepozeral. Neberie ma ten film. ()

komando20 

všechny recenze uživatele

tak toto bola moja najoblubenejšia rozprávka ked som bol maly a do dnes sa to ani moc nezmenilo, odporučam tim čo to nevideli, aj taketo rozpravky 90 rokov maju svoje čaro ()

RoxaNie 

všechny recenze uživatele

Na to, že bol rok 1991, je to pekná animácia. Ale viac ma zaujal trailer ešte z VHS-ky Intersonic, ako celkový príbeh. ()

bocy 

všechny recenze uživatele

Suprová rock-and-rollová rozprávka. Pesničku z nej si niekedy aj pospevujem... Slnko svieť, slnko svieť, slko svieť - poriadne svieť....:D ()

Reklama

Reklama