Reklama

Reklama

Mad Doctor of Blood Island

  • USA Tomb of the Living Dead (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Myslím , že by si to tie 3 bodíky aj zaslúžilo za tú krvilačnosť , pomerne slušnú masku a gore efekty , no žiaľ kamera sa tentokrát dostala do rúk ( skôr by som povedala do jednoprstej ruky ) nešťastníkovi , ktorému pravdepodobne ešte aj ten manuál na obsluhu odniesol prievan. Zvýrazňovanie napätia neustálym ( rozumej - neprestajným ) zoomovaním detailov a to v sekundových intervaloch - tak to je dôvod , prečo sa k tomuto titulu už asi nevrátim.(škoda ) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to pomerne áčkovo spracovaný B-movie, teda na svoju dobu. Má to peknú výpravu, maskéri sa snažili. Ale peniaze sa akosi neinvestovali aj do náležitej réžie. Ako Trash je to v poriadku, nájdu sa kúsky, ktoré oscilujú na hrane dobrého a zlého. Lenže tento mal možnosti, podľa vyššie spomenutých plusov ( ale aj mínusov - to zoomovanie v hororových scénach, ako spomína Dellamorte ) a tie možnosti zostali zapadnuté, jak v nude, tak v celkovej nevýraznosti. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že je to místy trochu nudné, trikově je to takové nijaké, ty masky nejsou moc dobré a většinu filmu toho není moc vidět, ale na druhou stranu se téhle filipínské produkci musí nechat, že je to prostě zábavné a jsou zde místa, která vás chytnou. Hlavně pokud máte náladu na béčko. Je zde vidět, že Eddie Romero uměl béčkové filmy točit, jen potřebo val ještě trochu prostoru. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem obstojný film kterej sice je jakž takž koukatelnej ale má tak neuvěřitelný množství chyb že to film neuvěřitelně sráží, tak především naprosto tragická kamera nevím co si kameraman myslel ale ta roztřesenost a přibližování/oddalování bylo úděsný. Příběh je fajn klasickej ale nešikovně uchopenej, plno scén byly tragicky utopeno naprostou nudou a kýčem, masky byly aspon fajn béčkové a prostředí bylo dost pěkný na to aby si mě film udržel ale jak jsem řekl neuvěřitelný množství chyb tenhle film sráží hodně dolů. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Na malý okamžik se zdálo, že film místo očekávaného závěru překvapí zajímavějším vyústěním zápletky a že schematičnost předchozího dění byla jen chytrá past na žánru znalé diváky. Žel, nestalo se, a Mad Doctor of Blood Island tak bohužel zůstal pouhou nepříliš vydařenou variací na Ostrov doktora Moreaua. ()

Reklama

Reklama