Reklama

Reklama

Mini (Nikki Reed) rozhodně není žádný andílek, spíš nezávislý ďáblík. Její matka Diane (Carrie-Anne Moss) je na práškách a úplně neschopná, ale i tak by ji přece šlo alespoň respektovat. Mini však její eliminaci vezme od lesa a svede svého fešného nevlastního otce Martina (Alec Baldwin) a společně se rozhodnout ušít na Diane boudu. Aby se mohli nerušeně muchlovat a u bazénu velikosti tenisového kurtu popíjet drinky s deštníčky, nechají ji prohlásit za šílenou. Aby toho nebylo málo, dojde i k vraždě. Sexuální idyla natož vzájemná náklonnost nemůže trvat věčně a tak se v době, kdy do případu začne šťourat detektiv Garson (Luke Wilson), jeden obrátí proti druhému. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Hloupý, neoriginální a nevýrazný film. Baldwin to sice v některých chvílích zachraňuje hereckým uměním, ale to zkrátka nevylepší už tak debilní scénář ve spojení s hrůzostrašnou nesympatickou obludou v roli jeho nevlastní dcery, která se někde na začátku stane jeho milenkou. Dva další potenciálně zajímaví herci jen štěkají zpovzdálí a z Mossové je jen nasáklá fetka. Inu, zklamání a nechuť. 35% ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Jelikož sem se celkem nudila, tak se rozhodla, že na to kouknu. No, a zjistila sem, že už sem to kdysi viděla...snímek je nic moc, závěr vás taky ničím nepřekvapí (a to ani napoprvé), ale Nikki je neskutečná rozhoďnožka a taky pěkná mrcha a to mám ráda! :-) Sice sem ji v ničem jiným hrát neviděla a nemyslím, že je až zase tak krásná a úžasná, ale tahle role ji sedla! Tak já bych se asi taky s Alecem "pobavila" (na svůj věk je to celkem fešák! ;-)) No a "Trinity" tady ve zcela jiné roli - mě celkem pobavila (hlavně scéna u maséra, šukálisty! :-D) Jak říkám, snímek celkově nic moc, ale celkem dobré herecké obsazení a sem tam nějaká perverznost (píchat nevlastního tatíka už je teda asi běžnou záležitostí a ne perverzností...), ale nakonec je z toho pro mě slušnej malinkej nadprůměr. ()

Reklama

godspeed 

všechny recenze uživatele

jestli by se dalo o filmu vůbec říct " chybí mu koule, je bezpohlavní", tak tenhle kousek je jasný adept na vítěze eunuchligy. nebo by také dalo říct, film nemastný neslaný, pokud chce být člověk opravdu velmi velmi zdvořilý. jestli bylo cílem filmu nevyvolat v divákovi jedinou emoci, tak u mne se to povedlo na výtečnou. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Teda nic proti ale Nikki Reed byla vzrušující a smyslná asi jako faktura za plyn, hlavně její elegantní chůzi na podpatcích bych na stupnici anti-afrodiziak zařadil přibližně někam mezi studenou sprchu a hemeroidy. Čímž pádem odpadla veškerá radost ze hry ukáže/neukáže a žádný jiný hlubší smysl jsem v tomto barevným výplodu Gutheovi fantazie také bohužel nenašel, i když tam očividně (podle Mininých blábologů o nových výzvách -např. stát se kurvičkou a vyspat se s nevlastním otcem) někde schován byl. Btw některým hercům fakt chybí soudnost. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Úkladná vražda je pro mě v mnoha ohledech podařený thriller a slovo thriller se zde zdráhám použít protože pod pojmem thriller si představuji film plný napětí, brutality a krve. Ani jedním však tento snímek nedisponuje a přesto mě zaujal. Více pojednává o nesourodé milenecké dvojici, která spáchá zločin a myslí si že na to nikdy nikdo nepřijde. To by tu ovšem nesměl být neuvěřitelně otravný vyšetřovatel, v neodolatelném podání Luka Wilsona, který vypečené dvojici ani trochu nevěří a tuší že se nejednalo o sebevraždu ale o vraždu. I další herci jsou neméně skvělí. Neskutečně namyšlená, sebevědomá Nikki Reedová je ta správná mrcha, které se dá věřit, že dokáže zničit každého muže, který padne do jejích osidel a Alec Baldwin snad nebyl nikdy přesvědčivější a nakonec na svou důvěřivost doplatí. Pro mě zajímavý skoro thriller, který mě svým pojetím překvapil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 1. května 2006 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se od 11. října do 19. listopadu 2004 v Calabasas (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama