Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

ilemas odpad!

všechny recenze uživatele

A opět van Dammova kamenná tvář. Asi si chce hrát na drsňáka,ale mě připadá dost komickej. Už to není ta moje oblíbená hvězda 80. let kdy předváděl bojová umění, ale obyčejný céčkový herec, který se snaží zachránit svou dávno ztracenou slávu. Snad jen velcí fandové van Damma mohou dávat vysoké hodnocení,jinak si to nedovedu vysvětlit. Také jsem byl kdysi jeho velkej fanda, ale dnes už ten jeho komicky kamennej ksicht nemůžu vidět. Díval jsem se jen ze zvědavosti, kam to dotáhl. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Kdepak, jeden americkej mariňák vydá za dvacet moldavskejch komunistickejch pučistů. To se pak těžko dobíjí americká ambasáda byť s mohutným přečíslením a revolučním zápalem. No a když mariňákům velí Sam Keenan, bylo by snad lepčí na revoluci zapomenout úplně. Jen ho nerozdovádět... Tohle bylo klasické béčko poplatné své době. Efekty žalostné, v roce 2006 holt ty výbuchy a kouře na písíčkách ještě nevypadaly tak reálně jenže za ty prachy co na film asi byly v reálu nějaká embassy rozstřílet prostě nešla. Film si tak u záběrů na US. Army hojně vypůjčoval záběry z jiných snímků a tak kdo se na chvilku jen trochu více zamyslé zjistí, že se na pomoc ambasádě hrne jen co se týče vrtulníků asi desítka typů v různých kamuflážích i bojové výzbroji... a tak bych mohl pokračovat. Je fajn, že alespoň dle přesvědčení filmařů byli Američané ochotní krvácet za prezidenta Moldávie v rámci demokracie, protože to co v současnosti předvedli Kurdům po invazi Turků není nic jiného než obyčejná kurvárna. Dávám tedy za dva kbelíky s hřebíky. Amerika už holt není tím světovým četníkem co se snažil udržovat na světě klid a rovnováhu (samozřejmě zájmy USA byly na prvním místě). Dnes je spíše silou co občas někde něco pomůže rozmrvit a pak se odtamtud stáhne... A to píši jako příznivec této velmoci . * * ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

....teď se musim přiznat..i já občas na párty, nebo akcičce přeberu....prostě dám si rád do nosu....pak jsou mi ale strašně líto hodiny, které během druhého opičího dne proflákám v posteli!!!...nechce se mi nic dělat a vlastně ani nemůžu!!!....ale máme tady i vyjímky, takový Simon Fellows....???vůbec netušim co mám napsat.????...tohle se nedá popsat...musíte vidět a trpět jako já...chybí mi dokonce 30min.a já se bojim, že mě zabijou....., prostě tak něco strašnýho se téměř nedá vydržet!!.....když zařadim film do kategorie C až Z ( tam už se kvalita stírá:), tak teda dám jednu hvězdičku!!!!!...je to o třídu horší než Wake of Death!!!...fakt se bojim co mi předvedou Hard Corps, ale co jsem tak letmo viděl,tam přece jenom asi byl nějaký rozpočet!!!...a proč teda na to koukám???...ze zvědavosti!!!!! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pro snímky Jean-Clauda mám ve svým filmovým světě připravený speciálně dvě samolepky. První je tyrkysově třpytivá, je na ní hodně obrázků ruky s palcem nahoru, spousty smějících se smajlíků, sluníček a to vše obklopuje zlatě vybarvenou zkratku JCVD. J - jízda, C - cennost, V - výhra, D - delikatesa. Pak je zde druhá samolepka. Její barva je toxicky zelená, obsahuje šíleně moc černých vykřičníků, mnoho lebek se zkříženýma haxnama, spousty uprostřed rozlomených kosočtverců a obrovskou rudě vybarvenou zkratku JCVD. J - jed, C - cirkus, V - vtip, D - demence. Ač nerad, film Zástupce velitele přelepuju jednou z největších samolepek toxické barvy co jsem doma našel! Div jsem se neotrávil jedem, kterej produkoval tento směšnej vtipnej cirkus, při kterým nebylo o demenci nouze! A myslím to vážně, stejně tak, jak "vážně" byl pojatej film!!! 35% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No niečo na tom filme bude, ale hodnotiť to ako najlepší Van Dammeov film to určite nie! Aj keď sa mi film páčil, medzier v nápadovo dobrom scenári má ako ementál. Už len z logického hľadiska útok na veľvyslanectvo bol úbohý, armáda celej krajiny mala dokopy tri tanky a podobne. Van Damme už dokonca neukázal nič ani zo svojho bojového umenia, čo už kričí starobou, naopak, snažil sa niečo aj zahrať a to sa cení. Kamera nič moc a ani obraz nepokojov nebol dobre zvládnutý. Potešilo ma aj pár dialógov, ktoré sú v podobných filmoch často klišéovité. 60%. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama