Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nic nenasvědčuje tomu, že by se z těch dvou mohli někdy stát přátelé... z posednutého mladíka, který nesnáší dotyky a ženy, zmítající se mezi dvěma osobnostmi žijícími v jejím nitru, které komunikují jen v rýmech nebo písmem. Mezi těmito dvěma zmatenými osobnostmi od první chvíle funguje nějaká zvláštní chemie. Oba poznali samotu a teror, i když každý z nich trpí jinou psychickou poruchou. Dokáží se však vcítit do toho druhého. David a Lisa si dokáží pomoct způsobem, jaký by nezvládl žádný profesionál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Takový herecký koncert jsem snad ani neviděla - myslím z psychiatrické léčebny...Síla lidské mysli je nevyzpytatelná a nikdo neví co přesně se v mozku druhého může odehrát. Nechat dva pacienty co si navzájem pomáhají aby navzájem pochopili jejich problémy a naučili se jeden druhému pomáhat je perfektní myšlenka. Brittany se mi tímto opět potvrdila jako herečka, která uměla hrát uplně všechno...nejen narušené malé holky (kterých zahrála hned několik). Jako další takový filmový odkaz beru starší verzi tohoto snímku kterou si také rozhodně pustím. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Tenhle Tv film jsem viděla snad jen jednou. A musím přiznat, že jsem tady měla tu čest, setkat se s opravdivostí. David a Lisa si na nic nehrají. On nemusí být krásný a ona nemusí být génius, aby poznali, jak důležitá je důvěra v jeden druhého. Překrásně zahrané..a ta hloubka tohoto příběhu, vás nenechá chladným. 8/10 ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Dalsi film s mou zamilovanou Brittany. Na tv zalezitost je to docela dobry. minimalne tim, ze si film celkem udrzi Vasi pozornost. Nicmene stale jde o klise "z prostredi psychiatricke lecebny"...ale je to vlastne ve skutecnosti romanticky film. Mozna tomu dopomaha i pomerne kvalitni obsazeni. P.S.: Brittany je bohyne. 2+ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Příjemný, zručně zpracovaný (akorát občasné přechody do jakoby dokumentárních záběrů se míjely konceptem), na druhou stranu nikterak objevný romantický TV filmek z léčebného ústavu pro psychicky narušenou mládež zdobí výtečné herecké výkony ústřední trojice (chápavý Sidney Poitier, přesvědčivý Lukas Haas a – předně – dětsky nevinná Brittany Murphy). Byly chvíle, kdy zcela strhly… blízko ke 4. hvězdě. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná věcička, tenhle malý TV film.. David je chytrý mladík, jen má problémy s nočními můrami, s důvěrou k lidem a bytostně nesnáší lidský dotek.. Lisa je na tom podstatně hůř, po psychické stránce i co se vzdělání týče.. Oba jsou umístěni pod lékařský dozor do sanatoria či léčebny a tady musím napsat, že Sidney Poitier dokonale naplnil mou představu, jeho doktor Miller je trpělivý, umí naslouchat, být shovívavý.. Inu, kdo z nás může s jistotou říct, že se nebojí hodin.. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama