Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónov║ Až neskutočná amatérčina, bez čo i len kúska originality! /5%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

První díl od Uweho mám hrozně rád. Dvojka je jen strašně nízkorozpočtová sračka, na kterou se dá dívat jen kvůli pěknejm babám (Nadine Velasquez z "My name is Earl" mimochodem) a hlavní hrdina co vypadá jak Dominic Purcell sice neumí hrát, ale když má brokovnici, tak mi nevadil. Prostě pajčovina, ale zombie já můžu, takže hodnotim jak hodnotim. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Solidní zombie vyvražďovačka s vynikající Vicky Pratt. Kdyby povýšila z řadové vojandy měla by potenciál aj trojka. Je to skutečně škoda, že se ocitla přesně uprostřed řebříčku důležitosti postav, protože takhle měla sice příležitost zahrát skutečné emoce, ale pouze na malém prostoru. Naopak, kdyby měla jen řadovou zombie úlohu, byla by šance na reflexi její dokonalé fitness průpravy (před i po otravě). Takhle je to pouhé plýtvání jejími možnostmi a bylo nutné si na ni ve stejném žánru, ale na pořádném prostoru, počkat až do Brotherhood of Blood. Do podobného ranku by mělo spadat i Comedy Hell, ale to je zatím nesehnatelné... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Po stoprvní...další z řady bečkových zombies, jen na pár vtipných vylepšení, zombík sedící nad knihou, snímeček s mrtvou zombie holkou(jen o fous nedošlo k nekrofílii), nakažení komárem...se tu nenajde nic z čeho bych byla dost vodvázaná, takže.... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než první snímek. Samozřejmě nejde o nic přelomového, navíc autoři stále divákovi připomínají, že jde o film podle počítačové hry. Hlavní postavy v téhle military zombiárně tedy jdou tam a zase zpátky, kdy ale zjistí, že budou muset jít ještě jednou tam. Vše se točí okolo snahy získat prvního zombíka a z jeho krve vytvořit vakcínu. Snímek je ale svižný, útoky obstojné a dojde na střeva ven. Žádný gorefest se sice nekoná, ale oceňuji pomalejší zombíky, páč na ty raketové si pořád nějak nezvykám. Zpomalená skupina hladovců obklopující zoufalou kořist působí přeci jen věrohodněji. Hru jsem nehrál, proto nevím, odkud je nápad s komárem - každopádně zajímavý. Za mě dobré i s odstupem času (nebo možná právě proto). ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste režisér sequelu nejhorší filmu poslední doby od toho nejhoršího režiséra poslední doby. Jak to trumfnout? Co takhle pár klišé v podobě speciální jednotky ("byli jsme v pekle a vrátili se") a dvou vědců - trénovaných na zabíjení zombies. A k tomu pár bab, kterým ukážeme kozy a černé prádlo. A jednoho bobra a černého psychopatického profesora s plnovousem. A zombie rugbyový tým. A požární sekeru, štípnutí zombie komárem, focení se se zombies do rodinného alba... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Páááni. ono se na to dá koukat! Ono je to (relativně) mnohem lepší než jiné Bollovi filmy. Čím to je? Jak je to možné?! Aha. On to mistr Uwe Boll nerežíroval. Překvapivě dobré masky tak na úrovni Yuznových filmů a navrch jako bonus jak takž slušný příběh. Hlavně se neztrácí příliš mnoho času zbytečnými představovačkama a jde se v podstatě hned na věc. Jediné co mě opravdu hodně ale hodně sklamalo bylo úvodní cameo Sida Haiga alias nedostižného Captaina Spauldinga. ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

môj komentár bude obsahovať útržky deja - to len ako upozornenie. Hrdinovia si hovoria sami pre seba a nielen to, ale hovoria si to zvláštne polopatisticky: "Oh, I hate Greg, he is an idiot, I hate him!" Alebo "Prečo to nefunguje, keď to malo fungovať . . . motorika . . .vyššia mozgová činnosť . . . celý výskum je v riti." Okrem nezmyselných replík tu sú aj nezmyselné konania - prečo profesor predtým, ako pichol záhadnú látku do žíl mladej študentky najprv rozstrihol jej šaty a celú ju vyzliekol? alebo inými slovami (citujúc "Life Aquatic") "What is the scientific purpose of . . . undresing this girl? "To be naked!" Prosté ako facka. Nepochopiteľné titulky radšej prekočím a . . . je to tu - najhoršie vycvičená a najnemožnejšie vybavená najneschopnejšia "elitná" jednotka asi siedmich vojakov sa vydáva na dôležitú misiu proti stovkám zombíkov. Zábavné je, že príkaz na túto dôležitú misiu vydalo ministerstvo obrany na priamo rozkaz prezidenta. Tak prečo tam posielali jednotku pozostávajúcu z tučného strachopuda, neschopného veliteľa, dvoch citlivých ženských, úchyláka a naivného černocha, ktorý nepočúva rozkazy a zombiám ide rovno v ústrety. Nehľadiac na to, že nikto nevie strieľať a keď je vo filme prvýkrát použitá zbraň, je to skôr omylom a strieľa sa všetkými smermi. Smiešne, trápne, hlúpe. Myslel som si, že jednotka je spodok, ale tá bola aspoň akčná. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje tohle netočil Boll takže to znamená automaticky vyšší hodnocení. Docela by mě zajímalo kdo jak hodnotil, jestli opravdu podle kvality filmů(což pochybuju) nebo podle toho že to už není od Bolla. První díl je aspoň zábavnej ale tohle je trapná rádoby zombie střílejda, bez jediné špetky inovace. Nevím co je horší, zpracování? Herci? No jediný co tenhle brak zachraňuje jsou nekteré masky zombíků, ale to je všechno. Film je děsná sračka která si nezaslouží ničí pozornost protože je to fakt megasračka. Nic víc, nic miň. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Určitě mnohem lepší než trapná jednička. Tady je černý humor, který mě celkem pobavil, pár hlášek, focení s mrtvou a nahou zombí studentkou, střílení na fotku Paris Hilton, masky jsou dobré a vubec jsem se nenudil. Celkem dobrá zábavna (sice levná) zombiearna. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tak tento film určite nie je určený pre každého a to či sa vám bude páčiť záleží aj od toho ako k nemu pristúpite. Absolútne debilný scenár a to nehovorím o dialógoch ktoré sú ešte horšie. Človek sa ale sem tam zasmeje keď vidí ako sa herci snažia hrať, upozorňujem snažia, pretože na viac jednoducho nemajú. Potom sú tu fakt vtipné scény ako napríklad jedna pri ktorej vojak odchodí zbraň a ide si to so zombie rozdať ako sa na chlapa patrí ručne stručne, len neviem či to malo byť vtipné aj podľa scenáristu. Logika je niekde na bode mrazu. Jeden si sám rozotiera krv po xichte a nenakazí sa, zatiaľ čo ďalšieho ( docela úchylák, ktorý sa fotí s nahou zombie slečnou ) poštipne komár a je nakazení. Pochopiteľne že logika nie je to čo človek hľadá u hororového filmu ale tu je to až neznesiteľné. No ale zabaviť som sa zabavil tak nemôžem byť krutý a dať odpad. Po zhliadnutí tohto skvostu som odhodlaný pozrieť si aj prvú časť od majstra UWEho... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Studentský horor, v němž pravděpodobně šílený profesor zkouší přípravek na oživení mrtvých (tedy nejdřív umlátí nějakou sexy studentku, což je ještě pozitivní prvek filmu, a pak jí vstříkne sérum), jenže studenti pak musejí bojovat se spolužáky, kteří se tak proměnili v krvelačná zombie. Hodně nahých krásek dělá skvělou reklamu plastikám prsou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem byl hodně zvědavý, jak si povede „pokračování“ Bollova filmu House of the Dead, přestože s ním už nechvalně proslulý režisér neměl nic společného. No a zatímco se na oba filmy valí vlna kritiky ze všech stran, tak já byl v rámci možností s oběma spokojen. Tedy abych to uvedl na pravou míru, ani jeden z nich nemá ani na průměrné hodnocení, ale díky svému propojení s komedií (vím, tento žánr uvedený v zařazení není), ale já se u obou místy docela nasmál. Nejen nad stupiditou některých hlášek (které byli cílené a někdy i dost trefné), ale i některými scénami, nad kterými zůstával rozum stát. Scénář dvojky má přece jenom alespoň trochu myšlenku, ale chvíli mi trvalo, než mě film zaujal. Když pominu začátek nesoucí se v duchu teen komedií a seznámení se členy speciální jednotky (z nichž zaujme snad jen dvojice Victoria Pratt a Nadine Velazquez ve spodním prádle, no a nesmím opomenout ani Jamese Parkse a jeho oblibu ve fotografování), tak jsem očekával další nudnou zombie frašku, u které to nejspíš zapíchnu. K mému překvapení jsem neusnul a to i díky (místy) slušné akci odehrávající se již v prostorách university. Sice jsem v některých momentech nevěděl, zda má větší IQ zástup zombie, nebo naši „hrdinové“, protože nelogické chování a stupidita tu prostě nesměli chybět, ale zas na druhou stranu bych chtěl pochválit Almost Human za přijatelné efekty a masky zombíků. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasická akční zombie béčkovina, která místy ale i dobře pobaví. Trocha blbých keců, nelogického chování a scén, nehereckých výstupů, hereček vybíraných spíše podle toho, jak vypadají ve spodní prádle a upnutých trikách, než podle hereckého umu (který pro tento film ale nebyl zase až tak třeba). Určitě jste to všechno již někde viděli, ničím to nepřekvapí, podobných filmů je jak sraček, snad jen tím, že se to v klidu nechá dokoukat až do konce a párkrát se i zasmějete přesně tam, kde máte. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Nič nie je jednoduchšie, ako zakryť všetky stupidity scenára a iné poklesky všelijakými fórikmi a "cool" hláškami a tváriť sa, že to také blbé vlastne malo byť. Michael Hurst and Company nás skrátka chcú uistiť, že to celé nebrali vážne, že sa len tak zabávali - a zrejme očakávali, že sa budeme hovadsky baviť aj my, diváci. Na tomto filme by sa možno bavili diviaci /po česky kanci, aby mi rozumeli aj českí bratia/ ale zombofilovia na tomto televíznom béčku ocenia iba ak dobrú prácu maskéra, pár gore scénok a jeden, nanajvýš dva ozaj vtipné fóriky. A ak nemáte v láske Paris Hilton - tak si vychutnáte aj tretí. Veľmi slabučké dve hviezdičky - najmä za vizáž "pôvodnej vzorky" zombieho. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll by žasol. Kým on spráskal jedničku z minimom režijnej ( a scenáristickej ) invencie, tu sa tvorcovia predsa len pohrali so svojimi pohlavnými orgánmi viac a natočili blivajz, ktorý je oproti šitnom originály majstrovské dielo. ()

Reklama

Reklama